• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Rychlá snadná omáčka "co dům dá"
Napište svůj komentář k receptu

Rychlá snadná omáčka "co dům dá"

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 14
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rychlá snadná omáčka "co dům dá"
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • voda
    • hladká mouka
    • tuk na smažení
    • 2
      ks drůbeží párky tenké nožičky - vhodné i z folie
    • 1
      ks cibule malá
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 2
      lžíce sojová omáčka
    • 2
      lžíce hořčice

Postup přípravy receptu

1
Z vody a hladké mouky připravíme jíšku. Na tuku na smaženění do zlatova osmažíme na jemno nasekanou cibulku, přidáme na kolečka nakrájené párky, osolíme, opepříme a restujeme. Přilijeme vodu a ochutíme sojóvou omáčkou (nešetříme). Zahustíme jíškou. Přidáme hořčici. Pokud se vám zdá, že omáčce něco chybí, přidejte znovu sojovou omáčku.
2
Podáváme např. s rýží.
3
Všechny ingredience jsou podle oka, podle toho,kolik omáčky chcete. Já jí dělala jednu pánev cca na 1 sáček rýže a to bylo: půl malé cibulky, 2 nožičký párku, 2 lžíce hořčice... cca 2-3 naběračky omáčky. Pro představu... Omáčku je nutno ochutnávat a dochucovat dle chuti. Je rychlá jednoduchá a moc dobrá.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Snadná a rychlá hrachová polévka

Snadná a rychlá hrachová polévka

Velmi snadná žampionová omáčka

Velmi snadná žampionová omáčka

Snadná pomazánka z nivy

Snadná pomazánka z nivy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • englicka | 12. 1. 2007 21:47

    já takto také zahušťuji např.omáčku když není dost hustá,ale jako náhrašku za jíšku mě to nikdy nenapadlo.o))ale co nikomu to tak třeba vyhovuje..

  • Jana Kutačová | 12. 1. 2007 17:16

    market,Leni: já si myslím,že to je myšleno jako"záklechtka"-mouka rozmíchaná v malém množství vody.Tím se pokrm zahustí bez nějakého velkého přísunu kalorií(jen ta výsledná chuť není úplně to pravé,když se dělá třeba zásmažka na máslíčku:o).Já takto zahušťuji např.omáčky,když neodhadu zcela množství tekutin a zdá se mi pokrm řidší než by měl.Rozmíchám vodu s moukou nebo s trochou solamylu a vliju po trošce do omáčky nebo polévky.Já tvrdím,že to ani není poznat,ale kdo ví....:o))

  • englicka marketa | 12. 1. 2007 12:36

    myslím,že stejně jako z másla,ale jistá si teda nejsem,nikdy jsem takto jíšku nedělala.ale pro dietáře asi vychytávka:o)))budu si pamatovat:o)))

  • honza v. | 12. 1. 2007 08:30

    je to docela dobry :-0

  • Lenka | 11. 1. 2007 23:16

    jíška z vody? jak se dělá? :o)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Omáčky & guláše
Ostatní Zálivky a omáčky Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Drůbeží párky Hladká mouka Hořčice Pepř mletý Sojová omáčka Sůl Tuk Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tvarohové knedlíčky s ovocem

Tvarohové knedlíčky s ovocem

Čínské nudle s masem a žampióny

Čínské nudle s masem a žampióny

Sýrová pomazánka s česnekem II.

Sýrová pomazánka s česnekem II.

Šopský salát jinak

Šopský salát jinak

Červená řepa se zelím

Červená řepa se zelím

Lahodné tvarohovo-kávové řezy

Lahodné tvarohovo-kávové řezy

Výborná tvarohová pomazánka

Výborná tvarohová pomazánka

Bramborové noky s dušeným špenátem

Bramborové noky s dušeným špenátem

Bylinková žebírka na pivu

Bylinková žebírka na pivu

Doporučujeme

20 minut
Vepřová panenka s houbami a jablky

Vepřová panenka s houbami a jablky

60 minut
Mandlové vanilkové rohlíčky

Mandlové vanilkové rohlíčky

50 minut
Vánoční marokánky

Vánoční marokánky

20 minut
Klasický recept na polevu na perníčky

Klasický recept na polevu na perníčky

70 minut
Pudinkové cukroví

Pudinkové cukroví

30 minut
Kouzelný vaječný koňak

Kouzelný vaječný koňak

20 minut
Pralinky s burisony

Pralinky s burisony

30 minut
Florentýnky

Florentýnky

40 minut
Šlehačkové cukroví

Šlehačkové cukroví

Poslední sledované recepty

40
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
24
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
18
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
15
Brokolicová polévka se smetanou
Brokolicová polévka se…
14
Vánoční marokánky
Vánoční marokánky

Zajímavé články

Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší od Josefa Maršálka, Kristíny Nemčkové nebo Florentýny
Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší…
Linecké cukroví trochu jinak: Zkuste vylepšenou verzi s mákem
Linecké cukroví trochu jinak: Zkuste vylepšenou…
Teplé večeře do půl hodiny: 5 receptů, které zvládnete i při pečení cukroví
Teplé večeře do půl hodiny: 5 receptů, které…
Jak poznat dobré máslo? Záleží na názvu i množství mléčného tuku!
Jak poznat dobré máslo? Záleží na názvu i…
Jak na zdravé cukroví? Zkuste marokánky, medovníčky nebo slunečnicové sušenky
Jak na zdravé cukroví? Zkuste marokánky,…
AHA.cz Důvod rozvodu Vémolových je venku: TO JE TEPRVE SÍLA

Důvod rozvodu Vémolových je venku: TO JE TEPRVE SÍLA

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Barvy roku: Přehled za posledních 12 let. Který odstín milujete, který nestál za nic?

Barvy roku: Přehled za posledních 12 let. Který odstín milujete, který nestál za nic?

Ženy.cz Fenix Awards ocenily vítěze cenami Kateřiny Handlové, kreativní ředitelky Rückl

Fenix Awards ocenily vítěze cenami Kateřiny Handlové, kreativní ředitelky Rückl

Blesk.cz Hvězda Žhavého místa Connellyová: 55 a stále krásná!

Hvězda Žhavého místa Connellyová: 55 a stále krásná!

SportRevue.cz FOTO: Shakira a 32 dalších slavných sexy (ex)společnic známých sportovců

FOTO: Shakira a 32 dalších slavných sexy (ex)společnic známých sportovců

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která si na vánočním večírku utrhnou ostudu: Patříte mezi ně?

5 znamení zvěrokruhu, která si na vánočním večírku utrhnou ostudu: Patříte mezi ně?

  • Recepty.cz
  • Rychlá snadná omáčka "co dům dá"
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact