• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Rybí salát GURMÁN
Napište svůj komentář k receptu

Rybí salát GURMÁN

autor: Hanča Bohuslavová
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rybí salát GURMÁN
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Dobře promíchat:
    • 1
      sklenice zeleninová směs
    • 5
      ks nakládané okurky větší
    • 1
      plechovka nakládaná kukuřice větší
    • naložené papriky
    • 200
      g hlávkové zelí povařené
    • 2
      ks cibule
    • 1
      plechovka rajský protlak větší
    • 5
      lžíce cukr 4-5 zarovnané lžíce
    • 1
      lahev kečup - jemný větší
    • nálev troška - z okurek a pálivých paprik
    • pepř mletý
    • sůl
  • Nálev
    • 0,75
      l ocet 8%
    • 0,50
      l voda
    • 4
      ks bobkový list
    • 8
      ks nové koření kuličky
    • 25
      ks pepř celý kuličky

Postup přípravy receptu

1
Očištěné, vykuchané a omyté ryby (asi 3 kg) nasolíme a dáme do uzavíratelné nádoby na 3 dny do lednice. Po uplynutí této doby ryby důkladně opláchneme a naložíme do nálevu.
2
V nálevu marinujeme 4-5 dní dle velikosti ryb. Poté je vyndáme, stáhneme kůži a odstraníme páteř, ocas a ploutve. Jde to velmi snadno. Nakrájíme na kostičky či proužky a přidáme k zeleninovému „salátu“. Dobře promícháme a aspoň 2 hodiny necháme uležet. Ale není nutné, už tak je to velmi jedlé.
3
Nálev se připraví z 8% octa 3/4 l a 1/2 l vody. Do vody dáme 4 bobkové listy, 8 kuliček nového koření, 25 kuliček černého pepře a necháme 10 minut povařit. Potom přilijeme ocet a znovu přivedeme do varu, odstavíme a necháme vychladnout.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rybí salát se zeleninou

Rybí salát se zeleninou

Rybí salát z králíka

Rybí salát z králíka

Rybí salát z cejnů a bílé ryby

Rybí salát z cejnů a bílé ryby

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Zdravě i chutně Salát Rybí Svačina Večeře Pozdní večeře Vaření Výjimečný den Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Cibule Cukr Hlávkové zelí Kečup - jemný Nakládaná kukuřice Nakládané okurky Nálev Naložené papriky Nové koření Ocet Pepř celý Pepř mletý Rajský protlak Sůl Voda Zeleninová směs
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kapustové závitky

Kapustové závitky

Rybízová buchta s čokoládou

Rybízová buchta s čokoládou

Vajíčková pomazánka II.

Vajíčková pomazánka II.

Vdolky pečené v troubě

Vdolky pečené v troubě

Placek ze strouhanky

Placek ze strouhanky

Pečená zelenina na lžíci oleje

Pečená zelenina na lžíci oleje

Penne con polo

Penne con polo

Bramborové housky

Bramborové housky

Adamovy kuličky (sekaná)

Adamovy kuličky (sekaná)

Doporučujeme

50 minut
Dýňová panenka Wellington s batátovými hranolky

Dýňová panenka Wellington s…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

42
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
21
Chlebíčky s pečenou dýní a kozím sýrem
Chlebíčky s pečenou dýní…
16
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
15
Křehké bramborové knedlíky s žemlovými krutonky
Křehké bramborové…
10
Celerák na plech
Celerák na plech

Zajímavé články

Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento geniální podzimní dezert v pečené i nepečené verzi
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento…
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich běhat mráz po zádech
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich…
AHA.cz Nedělní Aha! 2.11.2025

Nedělní Aha! 2.11.2025

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Královna Halloweenu je zpět! Heidi Klum svými kostýmy vždycky vyrazí dech

Královna Halloweenu je zpět! Heidi Klum svými kostýmy vždycky vyrazí dech

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Ceny Thálie 2025 jsou rozdány: Slzy Absolonové a dojetí oceněných!

Ceny Thálie 2025 jsou rozdány: Slzy Absolonové a dojetí oceněných!

SportRevue.cz FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy Listopad podle numeroložky: Jeden výjimečný týden! A pozor na citové vydírání

Listopad podle numeroložky: Jeden výjimečný týden! A pozor na citové vydírání

  • Recepty.cz
  • Rybí salát GURMÁN
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact