Rybí pomazánka bez kostí

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 20 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • sardinky v oleji
    • pomazánkové máslo neochucené Madeta
    • 1
      lžička hořčice plnotučná
    • 1
      ks cibule
    • sůl
    • pepř mletý
    • podravka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
V kuchyňském robotu nasekáme na drobno cibuli, přidáme sardinky (olej slijeme), pomazánkové máslo, lžičku plnotučné hořčice, sůl a pepř podle chuti, podravka může a nemusí být. V robotu každou přidanou surovinu mixujeme zvlášť, (po přidání pomazánkového másla, dávejte pozor, ať nepřemixujete, mohla by se pomazánka srazit). Ozdobíme proužkem papriky a kolečkem rajčete.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • recepty73
    recepty73 |

    19. 5. 2011 10:54

    ...určitě bez Podravky ;-) :-P

  • Petra Procházková
    Petra Procházková |

    30. 10. 2007 14:51

    Právě ted sem tu pomazanku dodělala...a musím říct že je vynikající...a hlavně z toho roboru tak perfektně vyšlehaná..mnaam...a na druhou stranu souhlasím s tím normálním máslem..ja ho tam dala...ale každý má jiné chutě...takže to pomazankové nezavrhuji..

  • Jacie Jok kwang po
    Jacie Jok kwang po |

    11. 10. 2005 09:35

    Je to celkem v poho ale myslím ze místo pomazánkovho másla je lepsí obyčejn máslo