• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Ryba hříbky plněná, na másle smažená
Napište svůj komentář k receptu

Ryba hříbky plněná, na másle smažená

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 6
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ryba hříbky plněná, na másle smažená
Ryba hříbky plněná, na másle smažená
Ryba hříbky plněná, na másle smažená
Ryba hříbky plněná, na másle smažená
Ryba hříbky plněná, na másle smažená
Ryba hříbky plněná, na másle smažená
Ryba hříbky plněná, na másle smažená
Ryba hříbky plněná, na másle smažená
6fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 2
      ks ryba dle chuti (makrela, pstruh...), vykuchaná, očištěná, bez hlavy, cca 2 x 300 gramů
    • sůl
    • pepř mletý nebo drcený kmín
    • hladká mouka na obalení
    • 80
      g máslo + 2 lžíce oleje
  • Náplň:
    • 140
      g hříbky čerstvé, pokrájené, spařené a okapané, cca
    • 1
      ks cibule střední
    • 2
      stroužek česnek
    • máslo - ořech
    • sůl
    • pepř mletý
    • drcený kmín
    • tymián
    • 1
      lžička polohrubá mouka necelá

Postup přípravy receptu

1
Náplň: na ořechu rozpuštěného másla osmažíme na nudličky pokrájenou cibuli dosklovata. Přidáme jemně nasekaný česnek a dle chuti drcený kmín a lístečky tymiánu. Vše necháme provonět a poté přimícháme houby (na plátky pokrájené, ve vodě spařené a scezené). Vše krátce podusíme na mírném ohni, pod poklicí. Pak směs zaprášíme polohrubou moukou, promícháme, dle chuti osolíme a opepříme, zaklopíme a necháme zchladnout.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

2
Vykuchané ryby, zbavené hlav a ploutví rozevřeme, osolíme, opepříme nebo ochutíme drceným kmínem (případně obojí) a naplníme zchladlou hříbkovou směsí. Bříška uzavřeme jehlicí nebo zašijeme. Takto připravené ryby obalíme v hladké mouce a ne příliš zprudka smažíme z obou stran dozlatova v pánvi s rozpuštěným máslem (olej dáváme proto, aby se máslo nepřepalovalo). Rybu lze připravit též v troubě.

RADA: Připravte si sekanou, která nepraskne podle VIDEO návodu

3
Podáváme s bramborem nebo čerstvým pečivem či chlebem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ryba na fenyklu a grapefruitu

Ryba na fenyklu a grapefruitu

Ryba na estragonu z Provence

Ryba na estragonu z Provence

Rybí karbanátky s jarní cibulkou

Rybí karbanátky s jarní cibulkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Drcený kmín Hladká mouka Hříbky Máslo Pepř mletý Polohrubá mouka Ryba Sůl Tymián

Pravý holandský řízek

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jarní polévka

Jarní polévka

Dietní jablečný závin

Dietní jablečný závin

Chlupaté knedlíky III.

Chlupaté knedlíky III.

Koložvárské zelí

Koložvárské zelí

All exclusive s jahodami

All exclusive s jahodami

Lahodné profiteroles

Lahodné profiteroles

Nejlepší dort

Nejlepší dort

Čerstvé těstoviny s chřestem

Čerstvé těstoviny s chřestem

Margot buchta z remosky

Margot buchta z remosky

Doporučujeme

20 minut
Vepřová panenka s houbami a jablky

Vepřová panenka s houbami a jablky

60 minut
Mandlové vanilkové rohlíčky

Mandlové vanilkové rohlíčky

50 minut
Vánoční marokánky

Vánoční marokánky

20 minut
Klasický recept na polevu na perníčky

Klasický recept na polevu na perníčky

70 minut
Pudinkové cukroví

Pudinkové cukroví

30 minut
Kouzelný vaječný koňak

Kouzelný vaječný koňak

20 minut
Pralinky s burisony

Pralinky s burisony

30 minut
Florentýnky

Florentýnky

40 minut
Šlehačkové cukroví

Šlehačkové cukroví

Pravý holandský řízek

Poslední sledované recepty

23
Lečo s fazolemi a klobásou
Lečo s fazolemi a…
19
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
17
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
17
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami
Zapečené těstoviny se…
16
Chalupářské poháry
Chalupářské poháry

Zajímavé články

Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší od Josefa Maršálka, Kristíny Němčkové nebo Florentýny
Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší…
Linecké cukroví trochu jinak: Zkuste vylepšenou verzi s mákem
Linecké cukroví trochu jinak: Zkuste vylepšenou…
Teplé večeře do půl hodiny: 5 receptů, které zvládnete i při pečení cukroví
Teplé večeře do půl hodiny: 5 receptů, které…
Jak poznat dobré máslo? Záleží na názvu i množství mléčného tuku!
Jak poznat dobré máslo? Záleží na názvu i…
Jak na zdravé cukroví? Zkuste marokánky, medovníčky nebo slunečnicové sušenky
Jak na zdravé cukroví? Zkuste marokánky,…
AHA.cz Důvod rozvodu Vémolových je venku: TO JE TEPRVE SÍLA

Důvod rozvodu Vémolových je venku: TO JE TEPRVE SÍLA

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Blesk pro ženy Barvy roku: Přehled za posledních 12 let. Který odstín milujete, který nestál za nic?

Barvy roku: Přehled za posledních 12 let. Který odstín milujete, který nestál za nic?

Ženy.cz Fenix Awards ocenily vítěze cenami Kateřiny Handlové, kreativní ředitelky Rückl

Fenix Awards ocenily vítěze cenami Kateřiny Handlové, kreativní ředitelky Rückl

Blesk.cz Hezuckého (†55) kamarád popsal boj o Patrikův život: Jiskřička naděje zhasla po 3 dnech! Přitom už měli plán

Hezuckého (†55) kamarád popsal boj o Patrikův život: Jiskřička naděje zhasla po 3 dnech! Přitom už měli plán

SportRevue.cz FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která si na vánočním večírku utrhnou ostudu: Patříte mezi ně?

5 znamení zvěrokruhu, která si na vánočním večírku utrhnou ostudu: Patříte mezi ně?

Další doporučené recepty:

Růžové vanilkové muffinky
Růžové vanilkové muffinky
Růžový likér
Růžový likér
Růžový salát
Růžový salát
Ryba na estragonu z Provence
Ryba na estragonu z Provence
Ryba na fenyklu a grapefruitu
Ryba na fenyklu a grapefruitu
Ryba na kmíně
Ryba na kmíně
  • Recepty.cz
  • Ryba hříbky plněná, na másle smažená
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact