• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Reuben sendvič s červeným zelím
Napište svůj komentář k receptu

Reuben sendvič s červeným zelím

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 25 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Reuben sendvič s červeným zelím
Reuben sendvič s červeným zelím
Reuben sendvič s červeným zelím
Reuben sendvič s červeným zelím
Reuben sendvič s červeným zelím
Reuben sendvič s červeným zelím
Reuben sendvič s červeným zelím
Reuben sendvič s červeným zelím
6fotografií
Nahrát fotku
 

Reuben sendvič je americká klasika, kterou si určitě zamilujete i vy. Mezi opečenými plátky chleba se skrývá směs červeného zelí s česnekem a křenem. Nechybí ani pěkně rozpečený plátek sýra a nakládané okurky k podávání.

Suroviny

2 porce
    • 0,25
      ks červené zelí
    • 50
      g máslo
    • 2
      stroužek česnek
    • sůl dle chuti
    • pepř mletý dle chuti
    • 1
      lžíce smetanový křen
    • 3
      lžíce bílý vinný ocet
    • 4
      plátek žitný chléb racio
    • 3
      lžíce majonéza
    • 2
      lžíce dijonská hořčice
    • 4
      plátek ementál nebo čedar
    • 4
      ks nakládané okurky

Postup přípravy receptu

1
Zelí nakrájejte na velmi jemné proužky. V kastrolu rozehřejte polovinu másla, vsypte zelí a restujte ho asi 2 minuty. Přidejte drcený česnek, osolte a opepřete a minutu restujte. Pak vmíchejte křen s octem, zmírněte plamen a pod pokličkou duste 5 minut. Odstavte.

RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO

2
Krajíce chleba potřete máslem a namazanou stranou dolů opečte na pánvi.
3
Majonézu promíchejte s dijonskou hořčicí a namažte ji na neopečenou stranu chleba.

RADA: VIDEO, jak připravit majonézu bez vajec

4
Na 2 krajíce navršte po pořádné porci zelí, položte po 2 plátcích sýra a přiklopte je zbylými krajíci opečenou stranou nahoru. Navrch položte po plátku másla a vložte i s pánví (případně chléb přendejte na plech) do rozpálené trouby pod gril. Grilujte asi 1 minutu, až se máslo i sýr roztečou.
5
Sendvič rozkrojte ostrým nožem na dvě části a podávejte ihned s nakládanými okurkami.
6
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Fitness sendvič

Fitness sendvič

Sendvič s rybou v těstíčku

Sendvič s rybou v těstíčku

Sendvič s vajíčkem

Sendvič s vajíčkem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Sendviče FOOD
Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý vinný ocet Červené zelí Česnek Dijonská hořčice Ementál Majonéza Máslo Nakládané okurky Pepř mletý Smetanový křen Sůl Žitný chléb RACIO

Jak loupat česnek

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Křupavý bůček

Křupavý bůček

Lahodné profiteroles

Lahodné profiteroles

Margotkové řezy

Margotkové řezy

Pečený tuňák s chřestem a holandskou omáčkou

Pečený tuňák s chřestem a holandskou…

Salát s rukolou a olivami

Salát s rukolou a olivami

Patizonová směs - bezmasá

Patizonová směs - bezmasá

Jahodovo-banánové muffiny

Jahodovo-banánové muffiny

"Braunýs"

"Braunýs"

Dušené vepřové maso s kedlubnou

Dušené vepřové maso s kedlubnou

Doporučujeme

20 minut
Vepřová panenka s houbami a jablky

Vepřová panenka s houbami a jablky

60 minut
Mandlové vanilkové rohlíčky

Mandlové vanilkové rohlíčky

50 minut
Vánoční marokánky

Vánoční marokánky

20 minut
Klasický recept na polevu na perníčky

Klasický recept na polevu na perníčky

70 minut
Pudinkové cukroví

Pudinkové cukroví

30 minut
Kouzelný vaječný koňak

Kouzelný vaječný koňak

20 minut
Pralinky s burisony

Pralinky s burisony

30 minut
Florentýnky

Florentýnky

40 minut
Šlehačkové cukroví

Šlehačkové cukroví

Jak loupat česnek

Poslední sledované recepty

19
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
16
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
15
Vánoční marokánky
Vánoční marokánky
13
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
12
Vánoční kávové čtyřlístky
Vánoční kávové čtyřlístky

Zajímavé články

Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší od Josefa Maršálka, Kristíny Nemčkové nebo Florentýny
Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší…
Linecké cukroví trochu jinak: Zkuste vylepšenou verzi s mákem
Linecké cukroví trochu jinak: Zkuste vylepšenou…
Teplé večeře do půl hodiny: 5 receptů, které zvládnete i při pečení cukroví
Teplé večeře do půl hodiny: 5 receptů, které…
Jak poznat dobré máslo? Záleží na názvu i množství mléčného tuku!
Jak poznat dobré máslo? Záleží na názvu i…
Jak na zdravé cukroví? Zkuste marokánky, medovníčky nebo slunečnicové sušenky
Jak na zdravé cukroví? Zkuste marokánky,…
AHA.cz Čunderlíková alias Ina z Nemocnice: Drama kolem rozvodu s Bobkem

Čunderlíková alias Ina z Nemocnice: Drama kolem rozvodu s Bobkem

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Blesk pro ženy Rudá královna Geislerová opět zazářila! Kdo další zaujal povedeným modelem?

Rudá královna Geislerová opět zazářila! Kdo další zaujal povedeným modelem?

Ženy.cz Hodní kluci to mají fakt těžké! Milujeme je – ale spíš jako bráchu

Hodní kluci to mají fakt těžké! Milujeme je – ale spíš jako bráchu

Blesk.cz Nemocná Tomešová pobavila fanoušky: Kouzlo líčení v praxi!

Nemocná Tomešová pobavila fanoušky: Kouzlo líčení v praxi!

SportRevue.cz FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

Maminka.cz Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která si na vánočním večírku utrhnou ostudu: Patříte mezi ně?

5 znamení zvěrokruhu, která si na vánočním večírku utrhnou ostudu: Patříte mezi ně?

Další doporučené recepty:

Restované žampiony s bramborami a kadeřávkem
Restované žampiony s bramborami a…
Restovaný bramborový salát podle Zdeňka Pohlreicha
Restovaný bramborový salát podle Zdeňka…
Restovaný losos se šťouchanými brambory a tvarohovým dipem
Restovaný losos se šťouchanými brambory…
Reveňová zavařenina
Reveňová zavařenina
Rib eye steak se sušenými rajčaty
Rib eye steak se sušenými rajčaty
Ricetta Tiramisù, Recept na Tiramisu
Ricetta Tiramisù, Recept na Tiramisu
  • Recepty.cz
  • Reuben sendvič s červeným zelím
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact