Řeřichový salát

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 8
      plátek uzený losos
    • 200
      g řeřicha Potoční
    • 2
      ks vejce Uvařený
    • 2
      ks šalotka
    • 3
      lžíce balzamikový ocet
    • 1
      lžíce hořčice
    • 1
      lžička med
    • 4
      lžíce olivový olej
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Řeřichu očistíme, opereme a osušíme, vejce posekáme najemno, šalotky očistíme a nakrájíme na velmi tenká kolečka. Plátky lososa upravíme na talíře, rozdělíme na ně řeřichu, kostičky vajec a kolečka šalotky. Vše nakonec pokapeme dresinkem.
2
**Dresink:** ocet balsamico smícháme s hořčicí, medem a olivovým olejem. Poté ochutíme solí a pepřem.
Zařazení: Maso Rybí Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.