• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Prošívaná deka krémem a banány
Napište svůj komentář k receptu

Prošívaná deka krémem a banány

0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Prošívaná deka krémem a banány
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
  • Těsto
    • 3
      ks vejce
    • 1
      hrnek cukr
    • 1,20
      hrnek voda
    • 1,20
      hrnek olej
    • 2
      hrnek polohrubá mouka
    • 1
      ks prášek do pečiva
    • 1
      lžíce kakao
  • Deka
    • 3
      ks vejce
    • 1
      hrnek cukr
    • 1,20
      hrnek voda
    • 1,20
      hrnek olej
    • 2
      hrnek polohrubá mouka
    • 1
      ks prášek do pečiva
    • 1
      lžíce kakao
    • 2
      balení krémový tvaroh
    • 5
      lžíce moučkový cukr
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • 1
      ks vanilkový pudink
  • Krém
    • 350
      ml mléko
    • 3
      lžíce cukr krupice
    • 1
      ks čokoládový pudink
    • 1
      lžíce škrob
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • 250
      g máslo
    • 4
      lžíce moučkový cukr
    • banány
    • citronová šťáva

Postup přípravy receptu

1
Nejdřív si upečeme základní a vrchní korpus z prošívané deky:
2
Základní korpus: Vajíčka vyšleháme s cukrem do tuhé pěny. Postupně přelijeme vodu, olej a nakonec smíchanou směs mouky, prášku do pečiva a kakaa. Těsto dáme do trouby na půl hodinu.
3
Prošívaná deka: Připravíme si tvarohový krém. V misce utřete tvarohy s vajíčkem, přidejte cukr a vanilkový pudinkový prášek. Krém potom dáme do cukrářského sáčku a vytvoříme na povrchu těsta mříže. Pečeme stejně jako základní korpus ve stejně velkém pekáči, 180 stupňů cca 30 minut, velký plech vyložený papírem na pečení.
4
V mléce rozpusťte cukr, přidejte hustý čokoládový pudink, kukuřičný škrob. Dávejte pozor, aby se pudingu netvořili hrudky.Máslo utřete s moučkovým cukrem do pěny a po lžících přidávejte vychladlý pudink.Trochu krému naneste na základní korpus a přidejte nakrájené banány, potřené citronovou šťávou, aby banány nezhnědly. Na banány naneste zbylý krém a položte na něj upečené těsto s prošívanou dekou.
5
Pak stačí dát pekáč do lednice, aby krém ztuhl a můžeme podávat.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Prošívaná deka

Prošívaná deka

Veselá prošívaná deka

Veselá prošívaná deka

Prošívaná deka II.

Prošívaná deka II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Pokrmy Moučníky Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Banány Citronová šťáva Čokoládový pudink Cukr Cukr krupice Kakao Krémový tvaroh Máslo Mléko Moučkový cukr Olej Polohrubá mouka Prášek do pečiva Škrob Vanilkový cukr Vanilkový pudink Vejce Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hovězí maso na pepři

Hovězí maso na pepři

Musaka z lilku - Balkán

Musaka z lilku - Balkán

Kynutý závin

Kynutý závin

Gnocchi s rajčatovo-smetanovou omáčkou a cuketou

Gnocchi s rajčatovo-smetanovou…

Pomazánka z červené řepy s ořechy

Pomazánka z červené řepy s ořechy

Noky se špenátem a ricottou

Noky se špenátem a ricottou

Dušená krkovička se zeleninou

Dušená krkovička se zeleninou

Tuňákový salát s cottage sýrem

Tuňákový salát s cottage sýrem

Chlebovky z žitné mouky (pro alergiky - bez pšenice, vajec, mléka)

Chlebovky z žitné mouky (pro alergiky…

Doporučujeme

20 minut
Vepřová panenka s houbami a jablky

Vepřová panenka s houbami a jablky

60 minut
Mandlové vanilkové rohlíčky

Mandlové vanilkové rohlíčky

50 minut
Vánoční marokánky

Vánoční marokánky

20 minut
Klasický recept na polevu na perníčky

Klasický recept na polevu na perníčky

70 minut
Pudinkové cukroví

Pudinkové cukroví

30 minut
Kouzelný vaječný koňak

Kouzelný vaječný koňak

20 minut
Pralinky s burisony

Pralinky s burisony

30 minut
Florentýnky

Florentýnky

40 minut
Šlehačkové cukroví

Šlehačkové cukroví

Poslední sledované recepty

50
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
35
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
17
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
13
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
11
Kedlubnové zelí na cidru s bramborami na bouchačku
Kedlubnové zelí na cidru…

Zajímavé články

Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší od Josefa Maršálka, Kristíny Nemčkové nebo Florentýny
Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší…
Linecké cukroví trochu jinak: Zkuste vylepšenou verzi s mákem
Linecké cukroví trochu jinak: Zkuste vylepšenou…
Teplé večeře do půl hodiny: 5 receptů, které zvládnete i při pečení cukroví
Teplé večeře do půl hodiny: 5 receptů, které…
Jak poznat dobré máslo? Záleží na názvu i množství mléčného tuku!
Jak poznat dobré máslo? Záleží na názvu i…
Jak na zdravé cukroví? Zkuste marokánky, medovníčky nebo slunečnicové sušenky
Jak na zdravé cukroví? Zkuste marokánky,…
AHA.cz Čunderlíková alias Ina z Nemocnice: Drama kolem rozvodu s Bobkem

Čunderlíková alias Ina z Nemocnice: Drama kolem rozvodu s Bobkem

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Rudá královna Geislerová opět zazářila! Kdo další zaujal povedeným modelem?

Rudá královna Geislerová opět zazářila! Kdo další zaujal povedeným modelem?

Ženy.cz Hodní kluci to mají fakt těžké! Milujeme je – ale spíš jako bráchu

Hodní kluci to mají fakt těžké! Milujeme je – ale spíš jako bráchu

Blesk.cz Pizzař Braňo v Naked Attraction: Mezi penisy mu schovali vagínu!

Pizzař Braňo v Naked Attraction: Mezi penisy mu schovali vagínu!

SportRevue.cz Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Maminka.cz 6 výletů na unikátní místa v Česku, která byste měli s dětmi objevit. Vyrazí vám dech

6 výletů na unikátní místa v Česku, která byste měli s dětmi objevit. Vyrazí vám dech

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která si na vánočním večírku utrhnou ostudu: Patříte mezi ně?

5 znamení zvěrokruhu, která si na vánočním večírku utrhnou ostudu: Patříte mezi ně?

  • Recepty.cz
  • Prošívaná deka krémem a banány
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact