• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pravá čína
Napište svůj komentář k receptu

Pravá čína

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pravá čína
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 2
      ks kuřecí maso řízek
    • čínské zelí velmi malé
    • olej
    • koření - čína
    • kari
    • sůl
    • 2
      stroužek česnek
    • 2
      ks vařená vejce
    • 1
      ks mrkev větší
    • 0,50
      balíček špagety (bezvaječné jsou lepší)

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na kostičky a zalijeme olejem, nakořeníme, promícháme a necháme asi 20 minut odstát.
2
Mezitím uvaříme špagety, které po vychladnutí zprudka orestuje na oleji do zlatova. Hotové špagety smícháme s nastrouhanou syrovou mrkví a na jemno nasekanými vejci.
3
Maso také rychle osmahneme a přidáme na plátky nakrájené zelí.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pravá Hoisin čína s nudlemi

Pravá Hoisin čína s nudlemi

Pravá třešňová bublanina

Pravá třešňová bublanina

Pravá pistáciová zmrzlina

Pravá pistáciová zmrzlina

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • < o)))))>< | 1. 4. 2013 11:15

    V životě jsem neviděl, že by do "pravé číny" dávali kari? Indické koření.

  • SHA | 13. 11. 2007 15:00

    dost dobrý

  • Tereza - | 29. 5. 2007 13:14

    Nie do každého jedla čínskej kuchyne ide sójovka. Mňa skôr "dráždi" ten pojem čína. Jedál čínskej kuchyne je mnoho, rovnako ako českej, slovenskej, francúzskej atď. Keď niekto povie, že ide variť čínu, to mi pripadá, ako by som povedala, že idem variť slovenskú kuchyňu alebo skrátene Slovensko.

  • Anonym | 29. 5. 2007 12:35

    Max Mates a anonyme a jaká je pravá čína,když tvrdíte,že tato není?Pavla

  • Max Mates | 29. 5. 2007 11:02

    to jo,to nevidelo Cinu ani na mape.Kdeje sojovka????

  • Anonym | 19. 5. 2006 21:24

    tohle že je pravá čína????????

  • čtenářka a kuchařka | 20. 4. 2004 14:28

    Je to super, ale místo špaget jsem udělala čínské nudle.Děkuji za recept.

  • Danuše Nová | 10. 3. 2004 01:52

    no nevím jak si kombinovat špagety a čínu ale nakonec těch 20 minut rozhodlo

  • Markéta Crhová | 7. 3. 2004 17:37

    Kdyz jsem se poprve podivala na ten recept, rekla jsem si hned, ze ho musim zkusit, jednak jsou v nem veci, ktera mam rada a za druhe me prekvapila doba pripravy neuveritelnych 20 minut.Chtela bych touto cestou pani Motyckove podekovat a poprat ji jen to krasne.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Pokrmy Z těstovin Drůbeží Oběd Večeře Vaření Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Čínské zelí Kari Koření - Čína Kuřecí maso Mrkev Olej Špagety Sůl Vařená vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Masové kuličky v omáčce z Ikea

Masové kuličky v omáčce z Ikea

Kuře na cibuli v římském hrnci

Kuře na cibuli v římském hrnci

Mazanec II.

Mazanec II.

Vynikající pomazánka z nivy

Vynikající pomazánka z nivy

Bílkový MARGOT hřbet

Bílkový MARGOT hřbet

Dortíčky se šlehačkou

Dortíčky se šlehačkou

Jehněčí na bylinkách a rajčatech

Jehněčí na bylinkách a rajčatech

Listové šátečky (závin) se špenátem

Listové šátečky (závin) se špenátem

Kuřecí kari maso s cuketou

Kuřecí kari maso s cuketou

Doporučujeme

50 minut
Dýňová panenka Wellington s batátovými hranolky

Dýňová panenka Wellington s…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

62
Tvarohová rýže
Tvarohová rýže
40
Losos na páře s restovanou zeleninou
Losos na páře s…
36
Těstovinový salát s kuřecím masem
Těstovinový salát s…
35
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Čočka s bylinkami a…
27
Jednohubky / chlebíčky s červenou řepou
Jednohubky / chlebíčky s…

Zajímavé články

Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
AHA.cz Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Blesk pro ženy Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Violoncellistka Terezie Kovalová se vdala: Ukázala snímky ze svatby!

Violoncellistka Terezie Kovalová se vdala: Ukázala snímky ze svatby!

SportRevue.cz Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Maminka.cz „Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

„Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

  • Recepty.cz
  • Pravá čína
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact