• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Polévka z červené řepy a kuřecího masa
Napište svůj komentář k receptu

Polévka z červené řepy a kuřecího masa

autor: wicki
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 13
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Polévka z červené řepy a kuřecího masa
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      ks kuřecí stehna
    • 3
      ks mrkev větší
    • 8
      lžíce červená řepa sterilovaná
    • 2
      lžička vegeta
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      lžíce cukr
    • 2
      ks bobkový list
    • 4
      ks nové koření kuličky
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • 150
      ml smetana

Postup přípravy receptu

1
Ze stehen odstraníme kůži, a uvařime je doměkka v asi 1,5-1,8 l vody, do které dáme asi 2 lžičky vegety. Po uvaření maso vykostíme a nakrájíme na menší kousky. Do vývaru vložíme na kostičky nebo na měsíčky nakrájenou mrkev, přidáme řepu i s trochou šťávy, zahustíme se smetanou, kterou jsme rozmíchali s moukou. Přidáme koření, podle chuti osolíme, osladíme a vaříme 15-20 minut. Nakonec přidáme nakrájené maso. Pokud je polévka málo hustá, vyjmeme z polévky asi 4 lžice (maso, mrkev, řepu a trochu šťávy) a rozmixujeme. Polévka bude mít lepší chuť. Poté tuto směs dáme zpět do polévky a zamícháme. Polévka je hotova.
2
Doufám, že Vám bude chutnat stejně jako nám.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Koule z kuřecího masa v kokosovém mléce

Koule z kuřecího masa v kokosovém…

Polévka z červené řepy s jogurtem

Polévka z červené řepy s jogurtem

Polská polévka z červené řepy

Polská polévka z červené řepy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • lucik.p | 6. 4. 2013 19:11

    s brambory to je good :-) :-D :-* <3 <:-)

  • Hela73 | 24. 2. 2012 11:42

    Přidala jsem též na závěr brambory, rodině to připomínalo Boršč, dělala jsem to z krůtího masa na kostky a přidala 2 slepičí bujony. 8-)

  • Eva P. Fr | 15. 1. 2012 19:04

    taky jsem pridala trosicku brambor a je to opravdu vyborne !!!

  • Lenka Homolová | 4. 11. 2009 09:17

    Polévka je výborná, dělala jsem jí z kuř. skeletu i s kůží a přidala brambory. No prostě vynikající.

  • jiří martinek | 8. 5. 2008 12:15

    Tato polévka je velmi dobrá a nám všem doma chutnala

  • Monika V, | 16. 10. 2007 16:05

    Dobrý den,s touto polévkou jsem soutěžila na Gastro Junior v Pardubicích a výsledek byl vynikající,postupuji do celostátního kola. Přidala jsem do ní oflambované sušené švestky v anglické slanině a porotě moc chutnala. Děkuji za zveřejnění tohoto receptu.

  • Lada Kovářová | 27. 7. 2006 14:48

    Výborná, přidala jsem brambory. Příště přidám i kysané zelí a bude to "skoro boršč" :-)

  • Dana | 25. 6. 2006 14:36

    Děkuji za tento velmi rychly a chutny recept. Hodnotím 1.

  • Pavlína Voborníková | 25. 5. 2006 12:50

    Moc nám chutnala.A spapal ji i muj malý chlapeček který polévky nerad.Asi se mu líbilo jak byla krásně růžová.Děkuji za tento recept, budu ho dělal často. A fakticky chutná jako boršč.Ale ten docela nadýma, ale tato polévka vůbec. Vynikající

  • Petr | 20. 5. 2006 21:29

    Hm, tak takhle dobrou polévku jsme dlouho nejedli. Už to tady někdo psal, že chutná podobně jako boršč. Tak opravdu tak chutná, jen je to rychlejší, levnější a není to tak pracné. Všem doporučuji. Vyzkoušejte.

  • Klára | 19. 5. 2006 14:31

    No tak je to moc dobré, a opravdu chutná fantasticky

  • Klára | 18. 5. 2006 19:34

    dnes už to nestihnu uvařit, ale zítra se na to chystám, tak jsem zvědava. Není to náhodou i zdravé? No hlavně to vypadá jednoduše.

  • Jana | 18. 5. 2006 13:24

    Je to velice chutná polévka. Dnes jsem ji uvačila a dětem i mě moc chutnala. Jen jsem do ní ještě přidala bramboru. Opravdu moc dobré.

  • Marie Voborniková | 18. 5. 2006 13:14

    Tak jsem to vyzkoušela a je to opravdu vynikající a dávám 1 s *. Chutnalo to podobně jako boršč. Jen je to o mnohem jednodušší a rychlejší. Fakt ňamika.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky
Polévky Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Červená řepa Cukr Hladká mouka Kuřecí stehna Mrkev Nové koření Smetana Sůl Vegeta
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí frikasé s houbovou omáčkou

Kuřecí frikasé s houbovou omáčkou

Ravioli

Ravioli

Pizza - základní těsto

Pizza - základní těsto

Dýňový prívarok

Dýňový prívarok

Řezy s vaječným likérem

Řezy s vaječným likérem

Dvoubarevný smetanový piškotový dort

Dvoubarevný smetanový piškotový dort

Měkké sušenky s čokoládou

Měkké sušenky s čokoládou

Těstoviny po Italsku

Těstoviny po Italsku

Mistrovský bramborový salát

Mistrovský bramborový salát

Doporučujeme

50 minut
Dýňová panenka Wellington s batátovými hranolky

Dýňová panenka Wellington s…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

29
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
18
Výborný čokoládový fondant
Výborný čokoládový…
18
Čokoládový fondán - chocolate fondant
Čokoládový fondán -…
17
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
12
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…

Zajímavé články

Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
AHA.cz Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Smutek na hudební scéně: Zemřel zpěvák (†60) oblíbené kapely! Truchlí manželka i fanoušci

Smutek na hudební scéně: Zemřel zpěvák (†60) oblíbené kapely! Truchlí manželka i fanoušci

SportRevue.cz FOTO: Kateřina Elhotová a 30 dalších nejhezčích (ex)basketbalistek na světě

FOTO: Kateřina Elhotová a 30 dalších nejhezčích (ex)basketbalistek na světě

Maminka.cz Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Další doporučené recepty:

Polévka z červené řepy
Polévka z červené řepy
Polévka z červené řepy
Polévka z červené řepy
Polévka z červené řepy - se smetanou a krutony
Polévka z červené řepy - se smetanou a…
Polévka z červené řepy s jogurtem
Polévka z červené řepy s jogurtem
Polévka z červené řepy s pomerančem
Polévka z červené řepy s pomerančem
Polévka z červeného zelí s uzenými kachními prsíčky
Polévka z červeného zelí s uzenými…
  • Recepty.cz
  • Polévka z červené řepy a kuřecího masa
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact