• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pizza chléb
Napište svůj komentář k receptu

Pizza chléb

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
2.5
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pizza chléb
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 375
      ml voda
    • 1
      lžíce olivový olej
    • 1
      lžička sůl
    • 0,50
      lžička cukr
    • 1
      lžička oregáno vrchovatá
    • 3
      lžíce eidam sýr nebo Parmezán
    • 100
      g kukuřičná krupice
    • 475
      g hladká mouka světlá
    • 5
      g droždí
    • olivy pár kousků

Postup přípravy receptu

1
Ingredience vložíme do pekárny v uvedeném pořadí (mimo oliv) tak, aby se droždí nedotýkalo tekuté části. Nastavíme velikost 1, program SPRINT (pekárna ETA). Po zaznění zvukového signálu přidáme olivy nakrájené na kroužky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pizza chléb po našem

Pizza chléb po našem

Špenátová pizza s kozím sýrem

Špenátová pizza s kozím sýrem

Pizza s cuketou

Pizza s cuketou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • concept | 27. 5. 2011 17:42

    vela vody, kratky cas, malo cukru dajte iba 325 ml vody, 1 cajovu lyzicku cukru a program dajte zakladny, viac prepeceny, 750g.

  • Jana G | 15. 2. 2008 15:04

    Dělala jsem včera. Je fakt, že už jsem měla lepší. Ale nemůžu si stěžovat, že by se nepovedl. Dala jsem místo kukuřičné krupice celozrnnou mouku a dalo se.Příště dám vícero oliv.

  • Jana Hrubcová | 29. 3. 2007 15:28

    tohle byl zatím můj první nepovedený pokus.Hutný silná až tvrdá kůrka s tvrdou kukuřičnou krupicí uvnitř.Taky jsem se držela receptu jako Mirek ,ale byl to první který se nedal jíst.

  • Mirek | 29. 3. 2007 12:14

    Dopadlo to hrozně.Celé zdrcnuté.Držel jsem se přesně receptu.

  • vlasta | 8. 9. 2006 09:59

    pekla jsem ho včera, místo kukuřičné krupice jsem dala pohankovou a mohu všem doporučit. Byl to můj první pokus na program SPRINT a byla jsem velmi mile překvapena jak strukturou, tak chutí chleba.

  • Abies Alba | 22. 5. 2006 12:04

    ivanko, to je zajímavá varianta, určitě se do toho někdy pustím. :o)

  • ivanka | 28. 4. 2006 08:50

    znam..delala jsem,ale pridala jsem jeste nahrubo salam a jednu malou jarni cibulku na kolecka...nadherne to vonelo..je to vynikajici,vyzkousejte

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Slané pečení
Pokrmy Pečivo Domácí pekárna Snídaně Dopolední svačina Svačina Večeře Pečení Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Droždí Eidam sýr Hladká mouka Kukuřičná krupice Olivový olej Olivy Oregáno Sůl Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Mňamka z listového těsta

Mňamka z listového těsta

Cuba libre

Cuba libre

Třešňový koláč z podmáslí

Třešňový koláč z podmáslí

Celozrnný chléb s pšeničnou moukou

Celozrnný chléb s pšeničnou moukou

Borůvkový koláč IV.

Borůvkový koláč IV.

Pstruh na másle

Pstruh na másle

Zapečené brambory s cuketou a třemi sýry

Zapečené brambory s cuketou a třemi…

Krkovička po cigánsku

Krkovička po cigánsku

Plněné taštičky z listového těsta

Plněné taštičky z listového těsta

Doporučujeme

40 minut
Cukety plněné mletým masem

Cukety plněné mletým masem

Meruňkové knedlíky - kynuté

Meruňkové knedlíky - kynuté

45 minut
Buřty na pivě

Buřty na pivě

60 minut
Rybízový koláč jako od babičky

Rybízový koláč jako od babičky

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

40 minut
Cuketové placky bez lepku

Cuketové placky bez lepku

40 minut
Rýžový nákyp s meruňkami

Rýžový nákyp s meruňkami

120 minut
Zapečené brambory s masem a smetanou

Zapečené brambory s masem a smetanou

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Poslední sledované recepty

51
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
48
Těstovinový salát se zeleninou, masem a dresingem
Těstovinový salát se…
47
Torta di spaghetti KOPRA
Torta di spaghetti KOPRA
40
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem
37
Risotto s medvědím česnekem
Risotto s medvědím…

Zajímavé články

Jak si doma namíchat dokonalý letní koktejl? 5 tipů od profesionálního barmana
Jak si doma namíchat dokonalý letní koktejl? 5…
Neuvěřitelné květinové dorty: Jihokorejská cukrářka vytváří sladkosti, které vypadají jako skutečné kytice
Neuvěřitelné květinové dorty: Jihokorejská…
Velký meruňkový speciál: Rady, kde je nasbírat, jak je zavařit, usušit i co z nich upéct nebo uvařit dobrého
Velký meruňkový speciál: Rady, kde je nasbírat,…
Cuketové recepty celebrit: Upečte si cukeťák Heleny Vondráčkové nebo bábovku Marthy Stewart
Cuketové recepty celebrit: Upečte si cukeťák…
Meruňkové knedlíky podle Josefa Maršálka: Tvarohové těsto nechává odpočinout a používá meruňky i s peckou
Meruňkové knedlíky podle Josefa Maršálka:…
AHA.cz Těžko u Šafářové s Plekancem: Dusná atmosféra plná stresu, děti trpí

Těžko u Šafářové s Plekancem: Dusná atmosféra plná stresu, děti trpí

Mimibazar Bojíte se rádi? Navštivte 10 nejbizarnějších a nejděsivějších míst v Česku

Bojíte se rádi? Navštivte 10 nejbizarnějších a nejděsivějších míst v Česku

Dáma.cz Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Blesk pro ženy Stylový týden: Saskia Burešová má v 78 letech styl v malíku. A kdo byl ještě na pochvalu?

Stylový týden: Saskia Burešová má v 78 letech styl v malíku. A kdo byl ještě na pochvalu?

Ženy.cz Musíme si promluvit: Proč rozhovory o vztahu muže děsí a nikam nevedou?

Musíme si promluvit: Proč rozhovory o vztahu muže děsí a nikam nevedou?

Blesk.cz Bydlení stylistky krásek Kašákové i Šlégrové: Elegance a fascinující výhled!

Bydlení stylistky krásek Kašákové i Šlégrové: Elegance a fascinující výhled!

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz Bolestné přiznání mámy, jejíž dceři byl na oslavě odepřen dort: Vůči tříletému dítěti to bylo zbytečně kruté, postěžovala si

Bolestné přiznání mámy, jejíž dceři byl na oslavě odepřen dort: Vůči tříletému dítěti to bylo zbytečně kruté, postěžovala si

Blesk Horoskopy Hodina narození určuje vaši povahu: Přišli jste na svět před půlnocí, nebo po obědě?

Hodina narození určuje vaši povahu: Přišli jste na svět před půlnocí, nebo po obědě?

  • Recepty.cz
  • Pizza chléb
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact