• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Pikantní zelí s klobáskou
Napište svůj komentář k receptu

Pikantní zelí s klobáskou

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 20
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pikantní zelí s klobáskou
Pikantní zelí s klobáskou
Pikantní zelí s klobáskou
Pikantní zelí s klobáskou
Pikantní zelí s klobáskou
Pikantní zelí s klobáskou
Pikantní zelí s klobáskou
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 150
      g maďarská klobása nebo papriková, cca
    • 1
      ks cibule větší
    • olej
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      lžíce rajský protlak plnější
    • 1
      lžíce cukr krupice
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      lžička mletá sladká paprika nebo pálivá, plnější
    • chilli papričky dle chuti
    • 300
      g kysané zelí okapané
    • 1
      lžíce hladká mouka rovná
    • 250
      ml voda nebo vývar, cca

Postup přípravy receptu

1
Na malém množství oleje si osmažíme dosklovata drobně pokrájenou cibuli, ke které přidáme osmažit na kolečka pokrájenou klobásu. Po osmažení klobásy přidáme krátce osmažit i papriku, protlak a nasekaný nebo nastrouhaný česnek, vše zasypeme moukou, přisypeme zelí, cukr, opepříme, mírně osolíme (klobása bývá slanější), přidáme dle chuti nasekanou chilli papričku (není nutná, pokud nechceme hodně pikantní), promícháme a přilijeme cca 2,5 dl vody nebo vývaru.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

2
Dusíme cca 10 minut, do změknutí zelí na skus. Občas promícháme a podlijeme dle potřeby.
3
Podáváme s čerstvým chlebem, pečivem, knedlíkem či noky a sklenicí chlazeného piva.

RADA: VIDEO, jak na houskový knedlík

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Dušené zelí s vinnou klobásou

Dušené zelí s vinnou klobásou

Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou

Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou

Kroupové zelí

Kroupové zelí

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso Salámy a šunky
Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Chilli papričky Cibule Cukr krupice Hladká mouka Kysané zelí Maďarská klobása Mletá sladká paprika Olej Pepř mletý Rajský protlak Sůl Voda

Jak loupat česnek

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Sója s houbami

Sója s houbami

Crème Brûlée

Crème Brûlée

Pikantní okurkový salát

Pikantní okurkový salát

Křenová pomazánka na jednohubky

Křenová pomazánka na jednohubky

Vdolky - rozpeky

Vdolky - rozpeky

Listové řezy s rumovou polevou

Listové řezy s rumovou polevou

Jednoduché pivní staročeské řízky

Jednoduché pivní staročeské řízky

Čevapi

Čevapi

Vegetariánské karbanátky (rýžovo-zeleninové)

Vegetariánské karbanátky (rýžovo…

Doporučujeme

20 minut
Vepřová panenka s houbami a jablky

Vepřová panenka s houbami a jablky

60 minut
Mandlové vanilkové rohlíčky

Mandlové vanilkové rohlíčky

50 minut
Vánoční marokánky

Vánoční marokánky

20 minut
Klasický recept na polevu na perníčky

Klasický recept na polevu na perníčky

70 minut
Pudinkové cukroví

Pudinkové cukroví

30 minut
Kouzelný vaječný koňak

Kouzelný vaječný koňak

20 minut
Pralinky s burisony

Pralinky s burisony

30 minut
Florentýnky

Florentýnky

40 minut
Šlehačkové cukroví

Šlehačkové cukroví

Jak loupat česnek

Poslední sledované recepty

40
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
23
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
21
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
18
Vánoční marokánky
Vánoční marokánky
11
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší od Josefa Maršálka, Kristíny Nemčkové nebo Florentýny
Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší…
Linecké cukroví trochu jinak: Zkuste vylepšenou verzi s mákem
Linecké cukroví trochu jinak: Zkuste vylepšenou…
Teplé večeře do půl hodiny: 5 receptů, které zvládnete i při pečení cukroví
Teplé večeře do půl hodiny: 5 receptů, které…
Jak poznat dobré máslo? Záleží na názvu i množství mléčného tuku!
Jak poznat dobré máslo? Záleží na názvu i…
Jak na zdravé cukroví? Zkuste marokánky, medovníčky nebo slunečnicové sušenky
Jak na zdravé cukroví? Zkuste marokánky,…
AHA.cz Důvod rozvodu Vémolových je venku: TO JE TEPRVE SÍLA

Důvod rozvodu Vémolových je venku: TO JE TEPRVE SÍLA

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Barvy roku: Přehled za posledních 12 let. Který odstín milujete, který nestál za nic?

Barvy roku: Přehled za posledních 12 let. Který odstín milujete, který nestál za nic?

Ženy.cz Fenix Awards ocenily vítěze cenami Kateřiny Handlové, kreativní ředitelky Rückl

Fenix Awards ocenily vítěze cenami Kateřiny Handlové, kreativní ředitelky Rückl

Blesk.cz Hvězda Žhavého místa Connellyová: 55 a stále krásná!

Hvězda Žhavého místa Connellyová: 55 a stále krásná!

SportRevue.cz FOTO: Shakira a 32 dalších slavných sexy (ex)společnic známých sportovců

FOTO: Shakira a 32 dalších slavných sexy (ex)společnic známých sportovců

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která si na vánočním večírku utrhnou ostudu: Patříte mezi ně?

5 znamení zvěrokruhu, která si na vánočním večírku utrhnou ostudu: Patříte mezi ně?

Další doporučené recepty:

Pikantní vepřové se smaženou rýží
Pikantní vepřové se smaženou rýží
Pikantní výpečky z vepřového ořezu
Pikantní výpečky z vepřového ořezu
Pikantní zeleninové řízečky s Hraškou
Pikantní zeleninové řízečky s Hraškou
Pikantní žebírka na grilu
Pikantní žebírka na grilu
Pikantule
Pikantule
Pilavli kuzu kavurma, jehněčí pilaf
Pilavli kuzu kavurma, jehněčí pilaf
  • Recepty.cz
  • Pikantní zelí s klobáskou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact