• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Pikantní játra tety Milice
Napište svůj komentář k receptu

Pikantní játra tety Milice

autor: airan
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pikantní játra tety Milice
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g drůbeží játra
    • hladká mouka
    • sůl
    • pepř mletý
    • tymián
  • Omáčka
    • 1
      ks cibule velká
    • 500
      g rajčata oloupaná nakrájená na jemno
    • 2
      ks paprika pečená, oloupaná
    • 4
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      lžíce jablečný ocet
    • 1
      lžíce hnědý cukr
    • 3
      česnekové výhonky 3 stonky nebo 2 stroužky na jemné plátky

Postup přípravy receptu

1
Cibule nakrájíme na proužky, a dáme spolu s česnekem do silně rozehřátého oleje na 30 vteřin. Pak posypeme hnědým cukrem a hned zamícháme rajčata.
2
Přidáme papriky a necháme 5 minut dusit na slabém plameni.
3
Mezitím smícháme mouku se solí, tymiánem a pepřem. Játra v tom obalíme a klademe do omáčky.
4
Asi za 2 minuty opatrně promícháme a necháme povařit ještě 15 minut. Nakonec dochutíme octem, solí a pálivou paprikou.
5
Jíme s bílým pečivem, nejlépe pod pergolou ve stínu listu z hroznového vína :-)
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Cukety na grilu tety Milice

Cukety na grilu tety Milice

Pikantní vepřová játra

Pikantní vepřová játra

Zelňačka tety Vandy

Zelňačka tety Vandy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • mina kubikova | 23. 6. 2007 16:38

    musim sa ospravedlnit za svoje predosle neslane nemastne ohodnotenie. Stala sa mi taka vec, ze som do hotoveho jedla nedodala ovocny ocot. manzel si ho tam cvrkol sam a preto som nevedela pochopit, preco on to jedlo tak ocenuje a mne sa vidi obycajne. skoda ze som dala tu 2 a nemozem to zmenit na 1. rozhodne to jedlo budem varit castejsie a odporucam ho do pozornosti. a este raz sa opsravedlnujem

  • mina kubikova | 23. 6. 2007 15:31

    take kludne vecerne jedlo to je.....pecienka je jedlo s kt. sa vela robit neda a tato oslovi svojou omackou. Mna to teda nejako zvlast neoslnilo, ale manzel si to pochvaluje. Davam si to do oblubenych, ako pecienkove osviezenie a z mojho hladiska by to bolo za 3, ale manzel ma prehlasoval a tak davam za 2.

  • Tereza Jarčušková | 14. 6. 2006 15:36

    ...a s nápojom z hrozna : ))) Pečeň máme radi, toto vyzerá veľmi dobre. Vyskúšam a dám vedieť. Ale určite to bude výborné.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vnitřnosti
Maso Vnitřnosti Svačina Večeře Smažení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnekové výhonky Cibule Drůbeží játra Hladká mouka Hnědý cukr Jablečný ocet Paprika Pepř mletý Rajčata oloupaná Rostlinný olej Sůl Tymián
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bramborový kuba

Bramborový kuba

Vosí hnízda

Vosí hnízda

Grilovaná kořenová zelenina

Grilovaná kořenová zelenina

Česnekovo-sýrová krémová polévka

Česnekovo-sýrová krémová polévka

Levné a chutné cibulové brambory

Levné a chutné cibulové brambory

Dýňový koláč s polevou

Dýňový koláč s polevou

Kuřecí prsa obalované v chipsech

Kuřecí prsa obalované v chipsech

Sýrová pomazánka s vejci

Sýrová pomazánka s vejci

Vepřová kýta na rajčatech

Vepřová kýta na rajčatech

Doporučujeme

20 minut
Vepřová panenka s houbami a jablky

Vepřová panenka s houbami a jablky

60 minut
Mandlové vanilkové rohlíčky

Mandlové vanilkové rohlíčky

50 minut
Vánoční marokánky

Vánoční marokánky

20 minut
Klasický recept na polevu na perníčky

Klasický recept na polevu na perníčky

70 minut
Pudinkové cukroví

Pudinkové cukroví

30 minut
Kouzelný vaječný koňak

Kouzelný vaječný koňak

20 minut
Pralinky s burisony

Pralinky s burisony

30 minut
Florentýnky

Florentýnky

40 minut
Šlehačkové cukroví

Šlehačkové cukroví

Poslední sledované recepty

26
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
21
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
20
Brokolicová polévka se smetanou
Brokolicová polévka se…
18
Houbové škvarky z václavek či bedel
Houbové škvarky z…
17
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší od Josefa Maršálka, Kristíny Němčkové nebo Florentýny
Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší…
Linecké cukroví trochu jinak: Zkuste vylepšenou verzi s mákem
Linecké cukroví trochu jinak: Zkuste vylepšenou…
Teplé večeře do půl hodiny: 5 receptů, které zvládnete i při pečení cukroví
Teplé večeře do půl hodiny: 5 receptů, které…
Jak poznat dobré máslo? Záleží na názvu i množství mléčného tuku!
Jak poznat dobré máslo? Záleží na názvu i…
Jak na zdravé cukroví? Zkuste marokánky, medovníčky nebo slunečnicové sušenky
Jak na zdravé cukroví? Zkuste marokánky,…
AHA.cz Důvod rozvodu Vémolových je venku: TO JE TEPRVE SÍLA

Důvod rozvodu Vémolových je venku: TO JE TEPRVE SÍLA

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Barvy roku: Přehled za posledních 12 let. Který odstín milujete, který nestál za nic?

Barvy roku: Přehled za posledních 12 let. Který odstín milujete, který nestál za nic?

Ženy.cz Fenix Awards ocenily vítěze cenami Kateřiny Handlové, kreativní ředitelky Rückl

Fenix Awards ocenily vítěze cenami Kateřiny Handlové, kreativní ředitelky Rückl

Blesk.cz Vdovec po Zagorové Margita: Dodnes čichá její vůni! Rok a půl nedokázal uložit urnu

Vdovec po Zagorové Margita: Dodnes čichá její vůni! Rok a půl nedokázal uložit urnu

SportRevue.cz FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která si na vánočním večírku utrhnou ostudu: Patříte mezi ně?

5 znamení zvěrokruhu, která si na vánočním večírku utrhnou ostudu: Patříte mezi ně?

  • Recepty.cz
  • Pikantní játra tety Milice
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact