Křupavá cizrna s pikantní zálivkou
Cizrna na italský způsob
Meruňková cizrna
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Moc dobrá!
cizrnu jsem zkoušela poprvé a musím uznat, že na tenhle způsob neměla chybu...fakt dobrota ;-)
Zařazení: Maso, Zdravě i chutně, Luštěniny, Uzeniny :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Právě jsme si na této dobrůtce s holkama pochutnaly. S arabským chlebem to nemělo chybu:-)) Příště zkusím místo protlaku rajčata.
Piškotová bábovka II.
Vepřové závitky v římském hrnci
Salát ze zelených fazolek
Linecké banánky
Čočková polévka ze zbylé čočky na…
Citronovo-tvarohová buchta
Olomoucká pomazánka s mascarpone -…
Marinovaná červená řepa - sladkokyselá
Zeleninový vývar
Dýňová panenka Wellington s…
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Pastýřský koláč
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše