• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • PHO
Napište svůj komentář k receptu

PHO

autor: majlika3
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 4
doba přípravy: 480 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
PHO
PHO
PHO
PHO
PHO
PHO
PHO
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
  • vývar
    • 1
      kg hovězí žebra s kostí nebo kosti
    • hovězí maso roštěná/svíčková
    • 1
      lžíce sůl růžová
    • 1
      lžička hnědý cukr je důležité, aby to byl hnědý
    • 4
      ks badyán
    • 4
      ks kardamom
    • 2
      ks skořice
    • 1
      lžička sladká sojová omáčka Hoisin/někdo dáváá, někdo ne.
    • 1
      ks citronová tráva
    • 4
      ks hřebíček nedávám vždy
  • přísady do misky
    • rýžové nudle
    • koriandr
    • jarní cibulka
    • výhonky mungo
    • bazalka thajská
    • citron nebo limeta
    • maso syrové, nebo uvařené z vývaru

Postup přípravy receptu

1
Den předem uvařím kosti (několik hodin) ve slané vodě, vývar nechám odstát abych odebrala ztuhlý tuk, tento krok lze vynechat, ale nemám ráda mastná oka na pho.
2
Do vývaru přidám maso a všechny ostatní přísady. Pokud máte rádi silnou vůni skořice, pár minut před koncem přidejte skořici znovu, stačí už jen mletá. Vývar vařím cca 3 hodiny. Během vaření sbírám pěnu, ať je vývar čirý.
3
Do misky připravím nudle a čerstvé bylinky. Maso může být buď z vývaru, nebo syrové nakrájené na velmi tenké plátky a přelít ho vařicím vývarem vývarem. Horký vývar nelijeme přímo na bylinky. Já dávám i půlku citronu. Lze dát i čili. Receptů a úprav je mnoho, pokaždé mám pho trochu jinou. Foto - jeden z mých prvních pokusů, ale ostatní jsem nefotila.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Polévka pho se zeleninovými nudlemi a jarní cibulkou

Polévka pho se zeleninovými nudlemi a…

Bun bo Nam Bo

Bun bo Nam Bo

Kuřecí "pholévka"

Kuřecí "pholévka"

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky Jiné / speciální polévky Pho
Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Badyán Bazalka Citron Citronová tráva Hnědý cukr Hovězí maso Hovězí žebra s kostí Hřebíček Jarní cibulka Kardamom Koriandr Maso Rýžové nudle Skořice Sladká sojová omáčka Sůl Výhonky mungo

Zdravé jídlo do krabičky: Deník veganky

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Smažená zmrzlina

Smažená zmrzlina

Papriková pomazánka II.

Papriková pomazánka II.

Gulášová polévka po anglicku

Gulášová polévka po anglicku

Pangasius zapečený se sýrem

Pangasius zapečený se sýrem

Levný houskový knedlík

Levný houskový knedlík

Rychlá uzeninová polévka s rýží

Rychlá uzeninová polévka s rýží

Palačinky (na palačinkovač)

Palačinky (na palačinkovač)

Cuketové nudle se sýrovou omáčkou

Cuketové nudle se sýrovou omáčkou

Palačinky s krémem a lesním ovocem

Palačinky s krémem a lesním ovocem

Doporučujeme

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

20 minut
Rychlá mexická fazolová polévka

Rychlá mexická fazolová polévka

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

90 minut
Francouzské brambory

Francouzské brambory

80 minut
Strouhaný kakaový koláč

Strouhaný kakaový koláč

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

60 minut
Tvarohová bábovka

Tvarohová bábovka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Zdravé jídlo do krabičky: Deník veganky

Poslední sledované recepty

18
Makronky se třemi náplněmi
Makronky se třemi…
17
Pudinkové šneky Ládi Hrušky
Pudinkové šneky Ládi…
16
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
14
Broskvové šátečky
Broskvové šátečky
13
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Plněné papriky podle…

Zajímavé články

Šup šup buchta: Nejrychlejší a nejjednodušší moučník, který se vždycky povede
Šup šup buchta: Nejrychlejší a nejjednodušší…
Slané šátečky z listového těsta: Máme pro vás 5 výtečných náplní, na kterých si určitě pochutnáte!
Slané šátečky z listového těsta: Máme pro vás 5…
Rajčata v konzervě: Na co se hodí celá, krájená, drcená či pasírovaná?
Rajčata v konzervě: Na co se hodí celá, krájená,…
Strouhaná buchta podle Jiřiny Bohdalové: Úžasná rychlovka, díky které se blýsknete
Strouhaná buchta podle Jiřiny Bohdalové: Úžasná…
Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým bude naprosto dokonalý
Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým…
AHA.cz Nemocí ztrápená Konvičková polyká slzy: Jde o partnera Reného

Nemocí ztrápená Konvičková polyká slzy: Jde o partnera Reného

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Zimní trend číslo jedna, který už teď nosí všechny ženy: Hřeje, lichotí postavě a dá se chytře kombinovat

Zimní trend číslo jedna, který už teď nosí všechny ženy: Hřeje, lichotí postavě a dá se chytře kombinovat

Ženy.cz Průvodce randění na Tinderu: Poznáte psychopata ještě před první schůzkou?

Průvodce randění na Tinderu: Poznáte psychopata ještě před první schůzkou?

Blesk.cz Galavečer Pirelli: Dokonalá Maxová a světové krásky! Jsme u toho

Galavečer Pirelli: Dokonalá Maxová a světové krásky! Jsme u toho

SportRevue.cz FOTO : Sexy Soccer! I takhle (kdysi) vypadalo žhavé (a polonahé) fotbalové léto

FOTO : Sexy Soccer! I takhle (kdysi) vypadalo žhavé (a polonahé) fotbalové léto

Maminka.cz Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která bývají nejčastěji nemocná: Kdo mívá slabou imunitu?

5 znamení zvěrokruhu, která bývají nejčastěji nemocná: Kdo mívá slabou imunitu?

Další doporučené recepty:

Petřina jablka v županu
Petřina jablka v županu
Pettole - italské smaženky z kynutého těsta
Pettole - italské smaženky z kynutého…
Philadelphsko-kyjevský řízek
Philadelphsko-kyjevský řízek
Pho Bo polévka
Pho Bo polévka
Piegusek čili makovec
Piegusek čili makovec
Pierogi ‒ pirožky
Pierogi ‒ pirožky
  • Recepty.cz
  • PHO
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact