• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Penne s rajčaty, bazalkou a mozzarellou
Napište svůj komentář k receptu

Penne s rajčaty, bazalkou a mozzarellou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 17
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Penne s rajčaty, bazalkou a mozzarellou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balíček těstoviny Penne
    • 140
      g sekaná rajčata v plechovce
    • 120
      g mozzarella kostky
    • 80
      g sýr
    • 50
      ml olivový olej panenský
    • 20
      ks bazalka
    • 1
      špetka pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Těstoviny uvaříme al dente. Na pánvi zahřejeme olivový olej, přidáme lístky bazalky a nakrájená rajčata. Pár minut restujeme, osolíme opepříme. Přidáme těstoviny a mozzarellu. Na talířích posypeme strouhaným parmazánem, ozdobíme lístkem bazalky a ihned podáváme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Penne s rajčaty, rukolou a mozzarellou

Penne s rajčaty, rukolou a mozzarellou

Kapsy s mozzarellou a bazalkou - minutka

Kapsy s mozzarellou a bazalkou -…

Špagety s rajčaty a bazalkou

Špagety s rajčaty a bazalkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Adriana | 13. 4. 2014 15:18

    Výborné, přidala jsem ještě černé olivy a i když samotné černé olivy nemusím, tak se k tomu skvěle hodily a výborné ;-)

  • Hanka | 11. 7. 2013 18:28

    Výborné, dělala jsem pouze z čerstvých rajčat a nemělo to chybu. :-)

  • mataj | 2. 5. 2008 15:39

    Výborné, taky jsem tam dala česnek a k tomu čerstvá rajčata+protlak. Jednoduché, rychle a chutné. Doporučuji. Dávam za 1.

  • Michal Kolář | 7. 11. 2007 19:35

    Jednoduše geniální, trochu česneku a čerstvá rajčata.

  • Lee | 2. 10. 2007 14:00

    Já přidávám česnek a navíc brokolici. Ale je to super.

  • Anonym | 10. 5. 2007 19:32

    Uzasne...uzasne....uzasne... ,pridala jsem take strouzek cecneku pri restovani.Veronika

  • babetka | 9. 4. 2007 14:30

    delikatesní, místo rajčat z plechovky jsem dala čerstvé a olizovala jsem se až za ušima :-)

  • Zuzana | 30. 3. 2007 06:10

    Vynikajici, jen ty pomery jsem upravila - dala jem vice rajcat a mene syru parmezan. Pridala jsem take kecup a par cerstvych rajcat, protoze rajcata z plechovky nemaji tu pravou rajcatovou chut. Udelala jsem tento recept jiz nekolikrat, je opravdu vynikajici, jak z italske restaurace.

  • marti | 15. 11. 2005 10:18

    Výborné! Omáčku z rajčat jsem udělala z celé plechovky a na jedno balení těstovin to bylo tak akorát.

  • Anonym | 19. 10. 2005 13:04

    Já do toho oleje k bazalce přidám a krátce osmahnu ještě česnek.To je mňamka.

  • airan | 18. 10. 2005 16:55

    Je to vyborne, doporucuji. Nezamenitelna chut!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota
Pokrmy Z těstovin Oběd Večeře Restování Dobrůtka Itálie Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Mozzarella Olivový olej Pepř mletý Sekaná rajčata Sýr Těstoviny
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapékané plněné brambory

Zapékané plněné brambory

Plněné langoše

Plněné langoše

Škvarkové pagáčky

Škvarkové pagáčky

Buchta celulitida

Buchta celulitida

Zelný salát s jablkem a mrkví

Zelný salát s jablkem a mrkví

Kakaové sušenky z ovesných vloček

Kakaové sušenky z ovesných vloček

Ostružinový dezert

Ostružinový dezert

Blesková "svíčková" z kuřecích prsou

Blesková "svíčková" z kuřecích prsou

Krémové houbové rizoto

Krémové houbové rizoto

Doporučujeme

20 minut
Vepřová panenka s houbami a jablky

Vepřová panenka s houbami a jablky

60 minut
Mandlové vanilkové rohlíčky

Mandlové vanilkové rohlíčky

50 minut
Vánoční marokánky

Vánoční marokánky

20 minut
Klasický recept na polevu na perníčky

Klasický recept na polevu na perníčky

70 minut
Pudinkové cukroví

Pudinkové cukroví

30 minut
Kouzelný vaječný koňak

Kouzelný vaječný koňak

20 minut
Pralinky s burisony

Pralinky s burisony

30 minut
Florentýnky

Florentýnky

40 minut
Šlehačkové cukroví

Šlehačkové cukroví

Poslední sledované recepty

17
Vánoční marokánky
Vánoční marokánky
17
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
17
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
13
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
12
Mandlové vanilkové rohlíčky
Mandlové vanilkové…

Zajímavé články

Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší od Josefa Maršálka, Kristíny Němčkové nebo Florentýny
Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší…
Linecké cukroví trochu jinak: Zkuste vylepšenou verzi s mákem
Linecké cukroví trochu jinak: Zkuste vylepšenou…
Teplé večeře do půl hodiny: 5 receptů, které zvládnete i při pečení cukroví
Teplé večeře do půl hodiny: 5 receptů, které…
Jak poznat dobré máslo? Záleží na názvu i množství mléčného tuku!
Jak poznat dobré máslo? Záleží na názvu i…
Jak na zdravé cukroví? Zkuste marokánky, medovníčky nebo slunečnicové sušenky
Jak na zdravé cukroví? Zkuste marokánky,…
AHA.cz Důvod rozvodu Vémolových je venku: TO JE TEPRVE SÍLA

Důvod rozvodu Vémolových je venku: TO JE TEPRVE SÍLA

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Barvy roku: Přehled za posledních 12 let. Který odstín milujete, který nestál za nic?

Barvy roku: Přehled za posledních 12 let. Který odstín milujete, který nestál za nic?

Ženy.cz Fenix Awards ocenily vítěze cenami Kateřiny Handlové, kreativní ředitelky Rückl

Fenix Awards ocenily vítěze cenami Kateřiny Handlové, kreativní ředitelky Rückl

Blesk.cz Hezuckého (†55) kamarád popsal boj o Patrikův život: Jiskřička naděje zhasla po 3 dnech! Přitom už měli plán

Hezuckého (†55) kamarád popsal boj o Patrikův život: Jiskřička naděje zhasla po 3 dnech! Přitom už měli plán

SportRevue.cz FOTO: Silikonová prsa, plavky a vyrýsované svaly – to je Bikini Olympia

FOTO: Silikonová prsa, plavky a vyrýsované svaly – to je Bikini Olympia

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která si na vánočním večírku utrhnou ostudu: Patříte mezi ně?

5 znamení zvěrokruhu, která si na vánočním večírku utrhnou ostudu: Patříte mezi ně?

  • Recepty.cz
  • Penne s rajčaty, bazalkou a mozzarellou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact