• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Penne quattro formaggi
Napište svůj komentář k receptu

Penne quattro formaggi

autor: Itus
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 29
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Penne quattro formaggi
Penne quattro formaggi
Penne quattro formaggi
Penne quattro formaggi
Penne quattro formaggi
Penne quattro formaggi
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
    • 100
      g eidam sýr
    • 60
      g sýr niva
    • 60
      g mozzarella z Makru klidně falešná
    • 0,50
      ks hermelín
    • 200
      ml smetana na vaření
    • 200
      g penne

Postup přípravy receptu

1
Uvaříme v osolené vodě penne al-dente. Na hlubokou pánev dáme smetanu se sýry, které jsou nakrájené na malé kousky, necháme vše roztavit a dochutíme.

RADA: Jak uvařit těstoviny, aby se neslepily

2
Na penne nalijeme omáčku a podáváme.

RADA: Rychlá jídla do 30 minut

3
Dobrou chuť. :-)
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Těstoviny s olivami

Těstoviny s olivami

Smetanovo sýrová omáčka k těstovinám

Smetanovo sýrová omáčka k těstovinám

Těstoviny se sýrovou omáčkou zapečené

Těstoviny se sýrovou omáčkou zapečené

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Kenny | 7. 1. 2017 12:30

    Tak ses dement protoze jsou tam 4

  • Peca68 | 12. 8. 2016 15:54

    Quattro jsou myslím čtyři...... Pak nevím, proč je teď sýrů pět....ale vyhodil bych ten eidam, pak to bude i početně myslím ok.

  • eliska | 23. 3. 2015 20:01

    Recept dobry, jen se nam nerozpustila plisen od hermelinu, tak doporucuji okrajet okraj. Vylo zvlastni kousat ty nerozpustene kousky :-$ jinak fajn :)

  • Maria | 4. 1. 2014 12:28

    Proč proboha Eidam ?

  • Morgana | 10. 8. 2013 10:36

    Z toho se mi chce blít !!! Italská kuchyně...??? Niva???? Eidam???? Hermelín??? To snad nemyslíte vážně?

  • Dita | 1. 3. 2013 23:32

    Přiznám se, že mě tyhle sýrové recepty nic neříkají a neoslnila jsem s nimi ani doma. Vždycky je jeden sýr dominantní a přebije ty ostatní :-( .

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota Rigatoni
Pokrmy Z těstovin Oběd Večeře Vaření Vegetariáni Itálie Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Eidam sýr Hermelín Mozzarella Penne Smetana na vaření Sýr Niva

Jak loupat česnek

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Francouzský plátek

Francouzský plátek

Placky z kysaného zelí

Placky z kysaného zelí

Benediktinská vejce

Benediktinská vejce

Lístkoví šnečci s marmeládou

Lístkoví šnečci s marmeládou

Jednoduchá pomazánka z ricotty se šunkou

Jednoduchá pomazánka z ricotty se…

Dančí kýta na pivu

Dančí kýta na pivu

Vylepšené rafaello řezy

Vylepšené rafaello řezy

Asijský králík - jednoduše a chutně

Asijský králík - jednoduše a chutně

Kokosová bábovka s kefírem

Kokosová bábovka s kefírem

Doporučujeme

20 minut
Vepřová panenka s houbami a jablky

Vepřová panenka s houbami a jablky

60 minut
Mandlové vanilkové rohlíčky

Mandlové vanilkové rohlíčky

50 minut
Vánoční marokánky

Vánoční marokánky

20 minut
Klasický recept na polevu na perníčky

Klasický recept na polevu na perníčky

70 minut
Pudinkové cukroví

Pudinkové cukroví

30 minut
Kouzelný vaječný koňak

Kouzelný vaječný koňak

20 minut
Pralinky s burisony

Pralinky s burisony

30 minut
Florentýnky

Florentýnky

40 minut
Šlehačkové cukroví

Šlehačkové cukroví

Jak loupat česnek

Poslední sledované recepty

14
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
9
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
9
Fish and chips - po česku
Fish and chips - po česku
9
Česnekové kotlety na špeku
Česnekové kotlety na…
8
Vánoční marokánky
Vánoční marokánky

Zajímavé články

Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší od Josefa Maršálka, Kristíny Němčkové nebo Florentýny
Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší…
Linecké cukroví trochu jinak: Zkuste vylepšenou verzi s mákem
Linecké cukroví trochu jinak: Zkuste vylepšenou…
Teplé večeře do půl hodiny: 5 receptů, které zvládnete i při pečení cukroví
Teplé večeře do půl hodiny: 5 receptů, které…
Jak poznat dobré máslo? Záleží na názvu i množství mléčného tuku!
Jak poznat dobré máslo? Záleží na názvu i…
Jak na zdravé cukroví? Zkuste marokánky, medovníčky nebo slunečnicové sušenky
Jak na zdravé cukroví? Zkuste marokánky,…
AHA.cz Důvod rozvodu Vémolových je venku: TO JE TEPRVE SÍLA

Důvod rozvodu Vémolových je venku: TO JE TEPRVE SÍLA

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Blesk pro ženy Barvy roku: Přehled za posledních 12 let. Který odstín milujete, který nestál za nic?

Barvy roku: Přehled za posledních 12 let. Který odstín milujete, který nestál za nic?

Ženy.cz Fenix Awards ocenily vítěze cenami Kateřiny Handlové, kreativní ředitelky Rückl

Fenix Awards ocenily vítěze cenami Kateřiny Handlové, kreativní ředitelky Rückl

Blesk.cz Hezuckého (†55) kamarád popsal boj o Patrikův život: Jiskřička naděje zhasla po 3 dnech! Přitom už měli plán

Hezuckého (†55) kamarád popsal boj o Patrikův život: Jiskřička naděje zhasla po 3 dnech! Přitom už měli plán

SportRevue.cz FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která si na vánočním večírku utrhnou ostudu: Patříte mezi ně?

5 znamení zvěrokruhu, která si na vánočním večírku utrhnou ostudu: Patříte mezi ně?

Další doporučené recepty:

Pekingské zelí se zálivkou / salát
Pekingské zelí se zálivkou / salát
Pěna s polevou z hořké čokolády
Pěna s polevou z hořké čokolády
Penne con polo
Penne con polo
Penne s čerstvým špenátem a kuřecím masem
Penne s čerstvým špenátem a kuřecím…
Penne s kuřecím masem, listovým špenátem a parmazánem
Penne s kuřecím masem, listovým…
Penne s rajčaty, rukolou a mozzarellou
Penne s rajčaty, rukolou a mozzarellou
  • Recepty.cz
  • Penne quattro formaggi
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact