• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Pečené brambory Vzpomínka na Berlín
Napište svůj komentář k receptu

Pečené brambory Vzpomínka na Berlín

autor: Di
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pečené brambory Vzpomínka na Berlín
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g brambory větší moučné
    • 1
      balíček tavený sýr Apetito
    • 1
      kelímek bílý jogurt Aktivia
    • 1
      lžička sůl
    • 3
      stroužek česnek
    • petrželka nebo pažitka
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Brambory se slupkou dobře omyjeme kartáčkem a narovnáme na plech, který vyložíme papírem na pečení. Můžeme je také zabalit jednolivě do alobalu. Upečeme v troubě, až jsou měkké a slupka je jakoby papírová. Pak každou bramboru pootevřeme (třeba tak, že do ní lehce bouchneme pěstí) a naplnímě sýrovou omáčkou. Můžeme posypat barevným pepřem nebo bylinkami. Podáváme jako samostatné jídlo nebo přílohu k masu bez omáčky.
2
Sýrová omáčka: tavený sýr rozšleháme s jogurtem (na 1 obdélníček cca 100 g jogurtu). Ochutíme česnekem, bylinkami, případně pepřem a solí.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Dort "Vzpomínka na Casablanku"

Dort "Vzpomínka na Casablanku"

Nejlehčí pečené kuře a brambory

Nejlehčí pečené kuře a brambory

Pečené sladké brambory s řepou

Pečené sladké brambory s řepou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Di | 21. 11. 2006 07:26

    A mně jste zase přivedla k novému receptu - roztavený hermelín určitě zkusím.

  • Jaroslava Oumarová | 18. 11. 2006 12:24

    Di, věděla jsem, že to bude bašta:-)) Upekla jsem si je k Roztavenému hermelínu a místo česneku jsem dala nasekanou jarní cibulku, protože jsem se chystala do společnosti. Mňam!!

  • Markéta Šmídová | 16. 11. 2006 19:43

    Mňam, pochutnali jsme si. Jen doplním - pekla jsem je při 250 st. asi hodinu.

  • Jana Pátková | 15. 11. 2006 15:35

    Brambory jsou v troubě, dělám jogurtovou omáčku a sekám bylinky - už to tady voní, je to lepší než maso.

  • Tereza Jarčušková | 15. 11. 2006 15:24

    A k tomu kyslé mliečko.....Slintám tiež. Vďaka za recept

  • Di | 15. 11. 2006 12:38

    To jsem zvědavá, co budete říkat, až vyzkoušíte! Při četbě těchto stránek ale člověk někdy neví, co dříve.

  • Jaroslava Oumarová | 15. 11. 2006 12:04

    Mhmmm, už úplně cítím tu vůni...Bylinky a sýr k bramborám miluju, to nebude mít chybu:-))

  • Lidka Kábrtová | 15. 11. 2006 11:57

    Di, mňam, mňam...

  • Jana Z | 15. 11. 2006 11:46

    Jídla z brambor miluju a u tohoto přímo slintám.Díky za recept.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Brambory
Pokrmy Přílohy Z brambor Brambory Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý jogurt Brambory Česnek Pepř mletý Petrželka Sůl Tavený sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Papriky plněné sýrem

Papriky plněné sýrem

Domácí Pribináček

Domácí Pribináček

Špagety se sojovým masem

Špagety se sojovým masem

Salát z krabích tyčinek s majonézou

Salát z krabích tyčinek s majonézou

Whiskey Sour - koktejl

Whiskey Sour - koktejl

Tvarohové brambory - zapečené

Tvarohové brambory - zapečené

Špaldové housky

Špaldové housky

Chalupářova vepřovka s bramborem a zeleninou

Chalupářova vepřovka s bramborem a…

Játrová směs se zeleninou

Játrová směs se zeleninou

Doporučujeme

20 minut
Vepřová panenka s houbami a jablky

Vepřová panenka s houbami a jablky

60 minut
Mandlové vanilkové rohlíčky

Mandlové vanilkové rohlíčky

50 minut
Vánoční marokánky

Vánoční marokánky

20 minut
Klasický recept na polevu na perníčky

Klasický recept na polevu na perníčky

70 minut
Pudinkové cukroví

Pudinkové cukroví

30 minut
Kouzelný vaječný koňak

Kouzelný vaječný koňak

20 minut
Pralinky s burisony

Pralinky s burisony

30 minut
Florentýnky

Florentýnky

40 minut
Šlehačkové cukroví

Šlehačkové cukroví

Poslední sledované recepty

33
Kachní prsa s jablkovým sosem
Kachní prsa s jablkovým…
22
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
22
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
19
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
14
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka

Zajímavé články

Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší od Josefa Maršálka, Kristíny Nemčkové nebo Florentýny
Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší…
Linecké cukroví trochu jinak: Zkuste vylepšenou verzi s mákem
Linecké cukroví trochu jinak: Zkuste vylepšenou…
Teplé večeře do půl hodiny: 5 receptů, které zvládnete i při pečení cukroví
Teplé večeře do půl hodiny: 5 receptů, které…
Jak poznat dobré máslo? Záleží na názvu i množství mléčného tuku!
Jak poznat dobré máslo? Záleží na názvu i…
Jak na zdravé cukroví? Zkuste marokánky, medovníčky nebo slunečnicové sušenky
Jak na zdravé cukroví? Zkuste marokánky,…
AHA.cz Důvod rozvodu Vémolových je venku: TO JE TEPRVE SÍLA

Důvod rozvodu Vémolových je venku: TO JE TEPRVE SÍLA

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Barvy roku: Přehled za posledních 12 let. Který odstín milujete, který nestál za nic?

Barvy roku: Přehled za posledních 12 let. Který odstín milujete, který nestál za nic?

Ženy.cz Fenix Awards ocenily vítěze cenami Kateřiny Handlové, kreativní ředitelky Rückl

Fenix Awards ocenily vítěze cenami Kateřiny Handlové, kreativní ředitelky Rückl

Blesk.cz Hvězda Žhavého místa Connellyová: 55 a stále krásná!

Hvězda Žhavého místa Connellyová: 55 a stále krásná!

SportRevue.cz FOTO: Sexy tanečnice z palubovek. Krásky, které rozpalují diváky v NBA

FOTO: Sexy tanečnice z palubovek. Krásky, které rozpalují diváky v NBA

Maminka.cz „Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

„Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která si na vánočním večírku utrhnou ostudu: Patříte mezi ně?

5 znamení zvěrokruhu, která si na vánočním večírku utrhnou ostudu: Patříte mezi ně?

  • Recepty.cz
  • Pečené brambory Vzpomínka na Berlín
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact