• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Pečená vinná klobása na pivě
Napište svůj komentář k receptu

Pečená vinná klobása na pivě

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 51
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pečená vinná klobása na pivě
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • vinná klobása
    • pivo světlé 10°
    • pečící papír

Postup přípravy receptu

1
Vinnou klobásu si smotáme do šnečků, které spíchneme párátky proti rozmotání nebo si uděláme z klobásy menší klobásky. Pečícím papírem si vyložíme pekáček tak, aby nám udělal ,,vaničku,,.
2
Klobásu si naskládáme těsně vedle sebe do pekáčku, podlijeme jí pivem cca do poloviny a vložíme do předehřáté trouby péct dozlatova. Během pečení můžeme otočit a podle potřeby můžeme i podlít (nejspíš nebude třeba). Množství surovin záleží na počtu strávníků. Vhodné k bramborovému salátu, kaši... .
3
Nemastíme, použijeme jen pivo!
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vinná klobása ve slanině-na pivě

Vinná klobása ve slanině-na pivě

Vinná klobása na pivě

Vinná klobása na pivě

Vinná klobása pečená v leču

Vinná klobása pečená v leču

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Radka | 27. 12. 2015 14:27

    Dělám je na vánoce obalované jako řízky a druhý svátek jsem je zkusila taky upíct na pivu v troubě. Byly vynikající, na jedno pečení se mi vešlo přes dvě kilo klobás. A to všechno skoro bez práce!

  • Vágnerová | 24. 6. 2015 09:38

    Peču jí zrovna tak a neznám lepší pečenou klobásu. :-) Když se nás sejde víc dám do trouby na druhý plech péct i řízky a ty peču na sádle.

  • Rudin | 20. 4. 2014 22:48

    Zítra to "Zkusím" a uvidíme....

  • Lucka | 4. 3. 2014 14:53

    Takhle je znám z domova, mamka je jinak nedělala. Prý když je smažila na plotně zaprskala s nima celou kuchyň.

  • Martina | 30. 12. 2013 10:04

    Praskání klobás není nic neobvyklého, hlavně při smažení z prudka na pánvičce popraskají nebo když jsou klobásy rozmražené. Chuť to neovlivní. :-)) Já je dělám taky v troubě na pivu nebo je obaluji jako řízek a to mi neprasknou ani na pánvičce. :-))

  • Marie | 26. 3. 2013 18:54

    Peču je stějně a vyhovuje to všem, alkohol se odpaří, takže je může i mladší generace a pro nás starší jsou stravitelnější než ty smažené.

  • jana 2.3.2012 | 2. 3. 2012 15:18

    dobre ale nic noveho*

  • Pavlatová Nina | 23. 1. 2012 09:18

    Výborné a taky to není nic nového, já je jinak ani nepeču a dokonce je ani nemotám, na pivu nám chutnají nejvíc, neplavou v oleji a z pivního sosíku mají specifickou labužnickou chuť <3

  • vercin | 20. 1. 2012 19:02

    Nic moc ... :-!

  • Vít Profant | 28. 10. 2011 13:51

    Zkoušel jsem to, je to velmi chutné, ale klobása mi popraskala. Udělal jsem něco špatně?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Pečící papír Pivo Vinná klobása
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Košíčky isidor

Košíčky isidor

Jiříkův biskupský chlebíček

Jiříkův biskupský chlebíček

Slaná bábovka s olivami

Slaná bábovka s olivami

Výborná pizza

Výborná pizza

Melounový sorbet

Melounový sorbet

Makový koláč s rebarborou

Makový koláč s rebarborou

Hlíva (bedly, václavky) na smetaně - rychle a chutně

Hlíva (bedly, václavky) na smetaně -…

Malinové / ostružinové knedlíky

Malinové / ostružinové knedlíky

Melounový nanuk

Melounový nanuk

Doporučujeme

20 minut
Vepřová panenka s houbami a jablky

Vepřová panenka s houbami a jablky

60 minut
Mandlové vanilkové rohlíčky

Mandlové vanilkové rohlíčky

50 minut
Vánoční marokánky

Vánoční marokánky

20 minut
Klasický recept na polevu na perníčky

Klasický recept na polevu na perníčky

70 minut
Pudinkové cukroví

Pudinkové cukroví

30 minut
Kouzelný vaječný koňak

Kouzelný vaječný koňak

20 minut
Pralinky s burisony

Pralinky s burisony

30 minut
Florentýnky

Florentýnky

40 minut
Šlehačkové cukroví

Šlehačkové cukroví

Poslední sledované recepty

31
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
23
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
15
Vánoční marokánky
Vánoční marokánky
15
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
12
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší od Josefa Maršálka, Kristíny Nemčkové nebo Florentýny
Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší…
Linecké cukroví trochu jinak: Zkuste vylepšenou verzi s mákem
Linecké cukroví trochu jinak: Zkuste vylepšenou…
Teplé večeře do půl hodiny: 5 receptů, které zvládnete i při pečení cukroví
Teplé večeře do půl hodiny: 5 receptů, které…
Jak poznat dobré máslo? Záleží na názvu i množství mléčného tuku!
Jak poznat dobré máslo? Záleží na názvu i…
Jak na zdravé cukroví? Zkuste marokánky, medovníčky nebo slunečnicové sušenky
Jak na zdravé cukroví? Zkuste marokánky,…
AHA.cz Čunderlíková alias Ina z Nemocnice: Drama kolem rozvodu s Bobkem

Čunderlíková alias Ina z Nemocnice: Drama kolem rozvodu s Bobkem

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Blesk pro ženy Rudá královna Geislerová opět zazářila! Kdo další zaujal povedeným modelem?

Rudá královna Geislerová opět zazářila! Kdo další zaujal povedeným modelem?

Ženy.cz Hodní kluci to mají fakt těžké! Milujeme je – ale spíš jako bráchu

Hodní kluci to mají fakt těžké! Milujeme je – ale spíš jako bráchu

Blesk.cz Patrik Hezucký (†55) zemřel: První detaily pohřbu!

Patrik Hezucký (†55) zemřel: První detaily pohřbu!

SportRevue.cz FOTO: Nejrajcovnější hokejová brankářka světa sekla se sportem. Teď se vystavuje v bikinách na Instagramu

FOTO: Nejrajcovnější hokejová brankářka světa sekla se sportem. Teď se vystavuje v bikinách na Instagramu

Maminka.cz Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: &#039;Je to ta nejlepší teenagerská máma!&#039;

Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: &#039;Je to ta nejlepší teenagerská máma!&#039;

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která si na vánočním večírku utrhnou ostudu: Patříte mezi ně?

5 znamení zvěrokruhu, která si na vánočním večírku utrhnou ostudu: Patříte mezi ně?

Další doporučené recepty:

Pečená vepřová plec s bramborem
Pečená vepřová plec s bramborem
Pečená vepřová žebírka
Pečená vepřová žebírka
Pečená vepřová žebra se salsou verde a kukuřicí
Pečená vepřová žebra se salsou verde a…
Pečená zelenina
Pečená zelenina
Pečená zelenina - výborná
Pečená zelenina - výborná
Pečená zelenina na lžíci oleje
Pečená zelenina na lžíci oleje
  • Recepty.cz
  • Pečená vinná klobása na pivě
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact