• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pařížské rohlíčky III.
Napište svůj komentář k receptu

Pařížské rohlíčky III.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pařížské rohlíčky III.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g vlašské ořechy
    • 250
      g cukr krupice
    • 2
      ks vejce
    • 75
      g strouhanka
    • 75
      g hladká mouka
    • 0,25
      balíček prášek do pečiva
  • Náplň
    • 250
      g máslo
    • 2
      ks žloutek
    • šlehačka 1/4 l
    • 120
      g cukr
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 40
      g kakao

Postup přípravy receptu

1
Uděláme těsto kdyby náhodou nešlo do sebe tak přidáme malinko mléka. Necháme do druhého dne a vykrajujeme rohlíčky spíše silnější tak půl centimetru. Dáme péct na pečicí papír. Pečeme na 200 °C, ale musí se hlídat, rádi se hned chytnou.
2
**Náplň:** máslo se žloutky utřeme. Uvaříme si šlehačku se zbytkem ingrediencí. Po vychladnutí smícháme do sebe a sáčkem nadíváme rohlíčky. Necháme ztuhnout a poté máčíme v čokoládě.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pařížské rohlíčky II.

Pařížské rohlíčky II.

Pařížské rohlíčky od Dáši

Pařížské rohlíčky od Dáši

Pařížské rohlíčky IV.

Pařížské rohlíčky IV.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • jitka | 16. 12. 2010 14:48

    Kdy by se měly plnit, těsně před Vánocema nebo to nevadí? Díky.

  • Eliška | 18. 12. 2007 19:16

    Dnes jsem rohlíčky naplnila a jsou výborné. Tu šlehačku nechat uplně vychladnout potom ušlehat a pak dohromady smíchat s tím utřeným máslem a žloutky.Nadívám je pak pytlíkem, nechám ztuhnout na plechu a hned je omáčím v čokoladě. super

  • Eliška K. | 12. 12. 2007 12:36

    Mám jich z toho asi 100ks, ale klidně se v ruce mužou vlastně správně mají ale já bych měla každý jiný tak to dělám vykrajovatkami.

  • hana Valentová | 11. 12. 2007 19:35

    kolik je z toho těch rohlíčků? Rohlíčkovou formičku na vykrajování nemám, tak to budu muset šulat, že?

  • Eliška | 11. 12. 2007 18:51

    Určitě nechat šlehačku vychladnout a pak zašlehat vše dohromady

  • Eliška | 11. 12. 2007 18:50

    Určitě nechat pak tu šlehačku vychladnout a zašlehat do toho másla s těmi žloutky

  • Dana J. | 11. 12. 2007 09:41

    Krém se vůbec nešlehá?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Cukroví Pečení Vaření Vánoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Cukr krupice Hladká mouka Kakao Máslo Prášek do pečiva Šlehačka Strouhanka Vanilkový cukr Vejce Vlašské ořechy Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Těstovinový salát s tuňákem

Těstovinový salát s tuňákem

Tvarohový koláč s meruňkami

Tvarohový koláč s meruňkami

Kozí brada - novoroční zelňačka

Kozí brada - novoroční zelňačka

Rajská omáčka, která se musí povést

Rajská omáčka, která se musí povést

Bloody Mary II.

Bloody Mary II.

Nadýchané špenátové lívance

Nadýchané špenátové lívance

Bylinková krkovice na houbách (václavkách)

Bylinková krkovice na houbách …

Večeře z jednoho plechu

Večeře z jednoho plechu

Vrstvený koláč

Vrstvený koláč

Doporučujeme

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

20 minut
Rychlá mexická fazolová polévka

Rychlá mexická fazolová polévka

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

90 minut
Francouzské brambory

Francouzské brambory

80 minut
Strouhaný kakaový koláč

Strouhaný kakaový koláč

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

60 minut
Tvarohová bábovka

Tvarohová bábovka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

195
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
20
Vepřové s pepřovou omáčkou
Vepřové s pepřovou…
16
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
13
Domácí šťáva z josty
Domácí šťáva z josty
12
Houbové škvarky z václavek či bedel
Houbové škvarky z…

Zajímavé články

Rajčata v konzervě: Na co se hodí celá, krájená, drcená či pasírovaná?
Rajčata v konzervě: Na co se hodí celá, krájená,…
Strouhaná buchta podle Jiřiny Bohdalové: Úžasná rychlovka, díky které se blýsknete
Strouhaná buchta podle Jiřiny Bohdalové: Úžasná…
Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým bude naprosto dokonalý
Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým…
Přepuštěné máslo: Recept na ghí je jednoduchý a zvládnete ho i vy
Přepuštěné máslo: Recept na ghí je jednoduchý a…
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
AHA.cz Hrušínský ml. alias Pešek z Ulice: Rakovina plic a ledviny!

Hrušínský ml. alias Pešek z Ulice: Rakovina plic a ledviny!

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Olympijská kolekce je venku! V tomhle budou čeští sportovci zářit v Miláně

Olympijská kolekce je venku! V tomhle budou čeští sportovci zářit v Miláně

Ženy.cz 5 skvělých raperek, které mě brutálně baví. Máte je v playlistu taky?

5 skvělých raperek, které mě brutálně baví. Máte je v playlistu taky?

Blesk.cz Expertka a grafoložka o vzkazu princezny Kate: Co na ni prozradil ručně psaný vzkaz!

Expertka a grafoložka o vzkazu princezny Kate: Co na ni prozradil ručně psaný vzkaz!

SportRevue.cz FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

Maminka.cz Princ Harry prozradil pikantnosti z porodů Archieho a Lilibet: Ukradl Meghan rajský plyn a byl u vyvolávaného porodu do vany

Princ Harry prozradil pikantnosti z porodů Archieho a Lilibet: Ukradl Meghan rajský plyn a byl u vyvolávaného porodu do vany

Blesk Horoskopy Štíři a jejich nelehký karmický úkol. A jak to mají se sexem?

Štíři a jejich nelehký karmický úkol. A jak to mají se sexem?

  • Recepty.cz
  • Pařížské rohlíčky III.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact