• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Papriky se šlehanou sekanou s rajskou omáčkou
Napište svůj komentář k receptu

Papriky se šlehanou sekanou s rajskou omáčkou

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 44
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Papriky se šlehanou sekanou s rajskou omáčkou
Papriky se šlehanou sekanou s rajskou omáčkou
Papriky se šlehanou sekanou s rajskou omáčkou
Papriky se šlehanou sekanou s rajskou omáčkou
Papriky se šlehanou sekanou s rajskou omáčkou
Papriky se šlehanou sekanou s rajskou omáčkou
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks paprika dle velikosti, cca
    • 500
      g sekaná šlehaná (např. z Globusu) , nepečená (polotovar)
    • 50
      g máslo
    • 80
      g hladká mouka cca
    • 120
      g rajský protlak
    • sůl
    • pepř mletý
    • 0,50
      lžička nové koření mleté, dle chuti, cca
    • 2
      ks hřebíček 1 -
    • 2
      ks bobkový list
    • 2
      lžíce cukr krupice dle kyselosti protlaku, cca
    • 700
      ml vývar dle potřeby, cca

Postup přípravy receptu

1
Papriky naplníme šlehanou sekanou (nepečený polotovar čerstvý nebo rozmražený) a dáme péct do předehřáté trouby na 180 dozlatova, občas otočíme. Mezitím si uvaříme omáčku: na másle osmažíme mouku dorůžova, přidáme protlak, cukr, koření, krátce osmažíme za stálého míchání. Zalijeme vývarem (dle hustoty omáčky), promícháme a provaříme, dochutíme solí, pepřem a případně ještě cukrem. Vyndáme hřebíčky a bobkové listy. Omáčku nalijeme k pečeným paprikám a společně ještě necháme krátce v troubě péct.
2
Rychlovku, co nedá moc práce, podáváme s rýží nebo knedlíkem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bůčková roláda plněná šlehanou sekanou

Bůčková roláda plněná šlehanou sekanou

Žampiony plněné (nejen) šlehanou sekanou

Žampiony plněné (nejen) šlehanou…

Kuřecí stehna plněná šlehanou sekanou

Kuřecí stehna plněná šlehanou sekanou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Omáčky & guláše Maso & ryby & mořské plody Vepřové Kuřecí Karbanátky Zelenina
Maso Pokrmy Ostatní Mleté Ze zeleniny Zálivky a omáčky Vepřové Drůbeží Oběd Večeře Pečení Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Cukr krupice Hladká mouka Hřebíček Máslo Nové koření Paprika Pepř mletý Rajský protlak Sekaná Sůl Vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Maďarský paprikový salát

Maďarský paprikový salát

Tříbarevný koláč II.

Tříbarevný koláč II.

Tvarohová pomazánka s tuňákem

Tvarohová pomazánka s tuňákem

Hrníčkový mazanec

Hrníčkový mazanec

Naše vynikající bublanina

Naše vynikající bublanina

Zapečený lilek 3

Zapečený lilek 3

Raubířovy zapečené těstoviny

Raubířovy zapečené těstoviny

Pepanovy buřty k pivu

Pepanovy buřty k pivu

Carpaccio z rajčat

Carpaccio z rajčat

Doporučujeme

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

20 minut
Rychlá mexická fazolová polévka

Rychlá mexická fazolová polévka

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

90 minut
Francouzské brambory

Francouzské brambory

80 minut
Strouhaný kakaový koláč

Strouhaný kakaový koláč

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

60 minut
Tvarohová bábovka

Tvarohová bábovka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

26
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
15
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…
14
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Kuřecí prsa na kari se…
13
Brokolicová polévka se smetanou
Brokolicová polévka se…
13
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína

Zajímavé články

Šup šup buchta: Nejrychlejší a nejjednodušší moučník, který se vždycky povede
Šup šup buchta: Nejrychlejší a nejjednodušší…
Slané šátečky z listového těsta: Máme pro vás 5 výtečných náplní, na kterých si určitě pochutnáte!
Slané šátečky z listového těsta: Máme pro vás 5…
Rajčata v konzervě: Na co se hodí celá, krájená, drcená či pasírovaná?
Rajčata v konzervě: Na co se hodí celá, krájená,…
Strouhaná buchta podle Jiřiny Bohdalové: Úžasná rychlovka, díky které se blýsknete
Strouhaná buchta podle Jiřiny Bohdalové: Úžasná…
Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým bude naprosto dokonalý
Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým…
AHA.cz Kraus klesl na samé dno! Otřesné ponížení Sáry Donutilové

Kraus klesl na samé dno! Otřesné ponížení Sáry Donutilové

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Zimní trend číslo jedna, který už teď nosí všechny ženy: Hřeje, lichotí postavě a dá se chytře kombinovat

Zimní trend číslo jedna, který už teď nosí všechny ženy: Hřeje, lichotí postavě a dá se chytře kombinovat

Ženy.cz 5 skvělých raperek, které mě brutálně baví. Máte je v playlistu taky?

5 skvělých raperek, které mě brutálně baví. Máte je v playlistu taky?

Blesk.cz Monika Absolonová o Laďce Něrgešové: Nejdřív jsem se bála!

Monika Absolonová o Laďce Něrgešové: Nejdřív jsem se bála!

SportRevue.cz FOTO: 41 žen známých (ex)tenistů. Kdo má (nebo měl) doma největší kočku?

FOTO: 41 žen známých (ex)tenistů. Kdo má (nebo měl) doma největší kočku?

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která bývají nejčastěji nemocná: Kdo mívá slabou imunitu?

5 znamení zvěrokruhu, která bývají nejčastěji nemocná: Kdo mívá slabou imunitu?

Další doporučené recepty:

Papriky s náplní z červené čočky
Papriky s náplní z červené čočky
Papriky s rajčaty - sterilované
Papriky s rajčaty - sterilované
Papriky s vinnou klobásou
Papriky s vinnou klobásou
Paradiso
Paradiso
Pardubická hovězí pečeně
Pardubická hovězí pečeně
Párečky ve slanině
Párečky ve slanině
  • Recepty.cz
  • Papriky se šlehanou sekanou s rajskou omáčkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact