• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Ovocný tunel
Napište svůj komentář k receptu

Ovocný tunel

autor: Biggi
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ovocný tunel
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 3
      ks vejce
    • 3
      lžíce cukr krupice
    • 3
      lžíce hladká mouka
  • Náplň
    • 50
      g malinový džem
    • 250
      g zakysaná smetana
    • 100
      g moučkový cukr
    • 200
      ml smetana ke šlehání
    • 1
      balíček ztužovač šlehačky
    • 100
      g ananasový kompot
    • 100
      g broskvový kompot
  • Dohotovení
    • 1
      balíček želé dortové
    • 5
      ks jahody

Postup přípravy receptu

1
Žloutky oddělíme od bílků, bílky vyšleháme do husté pěny. Postupně přidáváme žloutky, cukr a lehce vmícháme prosátou mouku. Těsto rozetřeme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme v troubě na 200°C asi 8 minut.
2
Upečený korpus po delší straně rozkrojíme na poloviny. Jednu polovinu potřeme džemem a stočíme v tenkou roládu.
3
Zakysanou smetanu smícháme s cukrem a smetanou vyšlehanou se ztužovačem. Formu na srnčí hřbet vyložíme potravinářskou folií. Okapané ovoce nakrájíme na plátky, kterými střídavě vyložíme formu. Na ovoce rozetřeme 2/3 náplně a doprostřed podélně vmáčkneme roládu. Potřeme zbylou náplní a na ni položíme zbylý pruh korpusu tak, aby uzavíral formu.
4
Tunel dáme do ledničky na 2 hodiny ztuhnout. Pak ho pomocí fólie vyklopíme a fólii sejmeme. Želé připravíme podle návodu výrobce a tunel lžící po malých dávkách přelijeme. Dáme znovu ztuhnout do ledničky a pak krájíme porce, které zdobíme ovocem (jahodami, rybízem nebo malinami).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tvarohový tunel plněný ovocem

Tvarohový tunel plněný ovocem

Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

Nejjednodušší ovocný koláč

Nejjednodušší ovocný koláč

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lenka | 30. 8. 2012 14:20

    Recept vypadá moc,moc,moc dobře.Škoda,že mi ho nikdo nechce upéct!! :-(

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Nepečené Zákusky Dezerty Pečení Narozeniny Výjimečný den Svatba Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Ananasový kompot Broskvový kompot Cukr krupice Hladká mouka Jahody Malinový džem Moučkový cukr Smetana ke šlehání Vejce Zakysaná smetana Želé dortové Ztužovač šlehačky
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Placičky z bramborové kaše

Placičky z bramborové kaše

Bramborovo-houskové knedlíky

Bramborovo-houskové knedlíky

Ořechová roláda s rumem

Ořechová roláda s rumem

Citronová bábovka z pomazánkového másla

Citronová bábovka z pomazánkového…

Dresing

Dresing

Dvoubarevné margot řezy - píchané

Dvoubarevné margot řezy - píchané

"Štafetky" - zákusky, roláda, řez

"Štafetky" - zákusky, roláda, řez

Jednoduché kávové řezy s ořechy

Jednoduché kávové řezy s ořechy

Chřest s bešamelovou omáčkou

Chřest s bešamelovou omáčkou

Doporučujeme

50 minut
Dýňová panenka Wellington s batátovými hranolky

Dýňová panenka Wellington s…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

16
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
14
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
11
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
11
Domácí jitrnice
Domácí jitrnice
10
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…

Zajímavé články

Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
AHA.cz Felix a Dáda u hrobu Aničky: Neúplná urna a proč nepřišel její bratr

Felix a Dáda u hrobu Aničky: Neúplná urna a proč nepřišel její bratr

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Blesk pro ženy Sny o zemřelých mohou varovat před nebezpečím. Často ale znamenají něco úplně jiného

Sny o zemřelých mohou varovat před nebezpečím. Často ale znamenají něco úplně jiného

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Petr Rychlý (60): Utajený infarkt!

Petr Rychlý (60): Utajený infarkt!

SportRevue.cz FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Blesk Horoskopy Sny o zemřelých mohou varovat před nebezpečím. Často ale znamenají něco úplně jiného

Sny o zemřelých mohou varovat před nebezpečím. Často ale znamenají něco úplně jiného

Další doporučené recepty:

Ovocný špíz z grilu
Ovocný špíz z grilu
Ovocný táč (rychlovka)
Ovocný táč (rychlovka)
Ovocný tart
Ovocný tart
Ovocný tvaroh
Ovocný tvaroh
Ožralé kuličky
Ožralé kuličky
Ožralí špekouni podle Ládi Hrušky
Ožralí špekouni podle Ládi Hrušky
  • Recepty.cz
  • Ovocný tunel
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact