Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Pórková polévka s krupicí
Zdravý sirup z kopřiv
Placičky z cukety a mrkve
Rýžovo-jablečný nákyp
Jemná cuketová pomazánka s ricottou
Zapečený lilek po italsku - bez tuku
Cuketovo-kokosový koláč s ovocem a…
Hrášková polévka - smetanová
Sacher dort
Palačinky se sýrem a špenátem
Linecké cukroví krok za krokem
Crinkles
Pracny
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Teplý salát z restované panenky
Klasická zelňačka
Sušenky s arašídovým krémem
Čokoládovo-karamelový koláč