Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Polská polévka z červené řepy
Kuře a la kachna II.
Masové závitky
Bábovka s olejem
Kremeše s pudinkovým krémem
(nejen) Hořčicové řízky
Gulášová plec s tymiánem (rozmarýnem)
Škvarkové pečivo - housky, šneci,…
Sýrové karbanátky s uzeným masem
Palačinky se sýrem a špenátem
Linecké cukroví krok za krokem
Crinkles
Pracny
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Teplý salát z restované panenky
Klasická zelňačka
Sušenky s arašídovým krémem
Čokoládovo-karamelový koláč