Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Placičky z bramborové kaše
Placek ze strouhanky
Dršťková polévka z vepřových žaludků
Slaný krokodýl z majonézového těsta
Jahodové řezy s pudinkem a želé
Domácí chléb pečený v troubě
Vepřový jazyk na divoko
Letní pokušení: Malinové muffiny
Margot buchta z remosky
Palačinky se sýrem a špenátem
Linecké cukroví krok za krokem
Crinkles
Pracny
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Teplý salát z restované panenky
Klasická zelňačka
Sušenky s arašídovým krémem
Čokoládovo-karamelový koláč