Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Letní zeleninový salát a bylinkami
Křehký rebarborový koláč
Rychlý domácí celozrnný špaldový chléb
Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou
Nektarinkový koláč
Smetanová polévka (Rahmsuppe)
Ovocné želé s mascarpone
Dvoubarevný roládový pařížský dort
Květák s mletým masem po boloňsku
Křupavé hovězí nudličky s brokolicí
Vanilkové rohlíčky - rychlé
Rumové kuličky nepečené a snadné
Klasický recept na polevu na perníčky
Linecké těsto pro začátečníky
Vaječný koňak
Šlehačkové cukroví
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Klasická zelňačka