Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Jahodové tiramisu II.
Pečený amur se žampiony a cibulí
Kokosový dort - výborný a snadný
Čínská sladkokyselá omáčka
Banánový chlebíček s kokosem
Harlekýn
Dvoubarevné margot řezy - píchané
Kořeněné pečené kuře s pečenými…
Hrášková polévka - sýrová
Palačinky se sýrem a špenátem
Linecké cukroví krok za krokem
Crinkles
Pracny
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Teplý salát z restované panenky
Klasická zelňačka
Sušenky s arašídovým krémem
Čokoládovo-karamelový koláč