Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Čokoládová pěna
Lehký ovocný koláč
Pudinková buchta rychlá a slabá
Cannelloni s boloňskou omáčkou a…
Kuřecí na houbách pro začínající…
Pohanková dobrota (2 porce)
Houbové flíčky-zapečené
Cuketa v sýrové omáčce
Kouzelný vaječný koňak
Vepřová panenka s houbami a jablky
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Klasický recept na polevu na perníčky
Pudinkové cukroví
Pralinky s burisony
Florentýnky
Šlehačkové cukroví