Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Jáhlová polévka s houbami
Jednoduchý chleba z kvasnic
Česneková pomazánka z tvarohu
Kuře v sáčku
Kuřecí směs v bramborové kaši
Cukrové koláčky nebo šátečky
Bylinkové řízky s česnekem - pečené s…
Nakládaný chilli-hermelín pro tvrďáky
Kyšková buchta s třešněmi
Čočkový salát se sázeným vejcem
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Pastýřský koláč
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše