Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Pikantní masové nudličky
Kuře smažené v pařížském těstíčku
Povidlové kapsičky
Kuřecí v kokosovo-arašídové omáčce
Měsíční krajina
Pečené vepřové ocásky (nejen) s…
Pikantní špagety s kuřecím masem,…
Česneková polévka (česnečka) s…
Kuřecí vývar a omáčka velouté podle…
Topinky s houbami a čedarem
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki