• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Nekynuté koláčky
Napište svůj komentář k receptu

Nekynuté koláčky

autor: Bělice Václav
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nekynuté koláčky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 1
      kg hladká mouka
    • 120
      g hera
    • 120
      g sádlo
    • 1
      kostka droždí
    • 1
      lžíce cukr
    • 12
      lžíce mléko
    • sůl
  • Náplň
    • tvarohová náplň
    • ořechová náplň
    • povidla
  • Namáčení
    • máslo
    • hnědý rum

Postup přípravy receptu

1
Z mléka cukru a kvasnic uděláme kvásek, který dáme do 1/2 kg mouky a zpracujeme v těsto. Předtím si připravíme náplně. Z těsta hned kávovou lžící na posypaný vál děláme malé bochánky, které naplníme náplní a dáme péci.
2
Po upečení každý koláček namočíme do rozpuštěného másla s rumem a obalíme v moučkovém cukru.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nekynuté buchtičky od Milči

Nekynuté buchtičky od Milči

Třené houskové knedlíky (nekynuté)

Třené houskové knedlíky (nekynuté)

Nekynuté těsto na pizzu

Nekynuté těsto na pizzu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Hanka | 26. 2. 2011 01:27

    V zadání receptu je uvedeno 1.kg hl. mouky , ale v popisu je jen 1/2 kg. Kolik ji tam vlastně patří?

  • Helena | 16. 2. 2008 17:03

    Tak jsem je dnes dělala,ještě jsou horké.Musím říct,že jsou to úplně jiné koláčky,než jsem čekala.Připomínají trochu cukroví.Ale jsou výborné.Toho tuku je tam hodně,ale ve výsledku to právě dělá křehkost .Jestli ještě mohu poradit-rozválejte těsto na plát,rádlem nakrájejte čtverečky,naplňte nádivkou,stočte a spojem máčejte v rozšlehaném vejci a cukru.Pečte při 200 st.cca 15 minut.

  • Lidka Kábrtová | 30. 3. 2005 12:17

    Jsem asi nechápavá, co s tím sádlem? Taky do těsta? Moc děkuju.

  • Václav Bělice | 28. 3. 2005 13:40

    Hera, nebo máslo se zamíchají do těsta .

  • Lidka Kábrtová | 27. 3. 2005 17:39

    Ta hera a sádlo se taky dáva do těsta?

  • Lidka Kábrtová | 24. 3. 2005 09:49

    Moc děkuji, zkusím to, i když si s kynutými těsty moc nerozumím.

  • Václav Bělice | 24. 3. 2005 06:45

    náplň se dává dovnitř, do másla dám asi 2 polévkové lčíce rumu

  • Lidka Kábrtová | 23. 3. 2005 14:22

    Ta náplň se dává na koláček, nebo dovnitř? A jaký je poměr másla a rumu?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Pečení Výjimečný den Posvícení Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Droždí Hera Hladká mouka Hnědý rum Máslo Mléko Ořechová náplň Povidla Sádlo Sůl Tvarohová náplň
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Palačinky s jablky

Palačinky s jablky

Francouzský plátek

Francouzský plátek

Smažené banány

Smažené banány

Dušené vepřové v zelí

Dušené vepřové v zelí

Bábovka z jogurtu

Bábovka z jogurtu

Placky z kysaného zelí

Placky z kysaného zelí

Pařížské rohlíčky IV.

Pařížské rohlíčky IV.

Těstoviny s tuňákem po boloňsku

Těstoviny s tuňákem po boloňsku

Adamovy kuličky (sekaná)

Adamovy kuličky (sekaná)

Doporučujeme

50 minut
Dýňová panenka Wellington s batátovými hranolky

Dýňová panenka Wellington s…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

43
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
24
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína
22
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…
18
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
17
Sladkokyselý zelný salát s mrkví
Sladkokyselý zelný salát…

Zajímavé články

Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
AHA.cz Felix a Dáda u hrobu Aničky: Neúplná urna a proč nepřišel její bratr

Felix a Dáda u hrobu Aničky: Neúplná urna a proč nepřišel její bratr

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonvá

Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonvá

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Co se dělo na Tháliích, když kamery zhasly: Mejdan na jevišti, pivko ve Slávii a cigáro na schodech

Co se dělo na Tháliích, když kamery zhasly: Mejdan na jevišti, pivko ve Slávii a cigáro na schodech

SportRevue.cz FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

  • Recepty.cz
  • Nekynuté koláčky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact