• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Nejnovější recepty

Nové recepty

Smažené zeleninové kuličky

Smažené zeleninové kuličky

Očištěný květák rozebereme na růžičky. Brambory omyjeme, oloupeme a rozčtvrtíme. Obojí vaříme 20 minut v osolené vodě. Horké prolisujeme do mísy.... více o Smažené zeleninové kuličky

Plněné medailonky

Plněné medailonky

Citron omyjeme horkou vodou, osušíme a ostrouháme z něj 1 lžíci citronové kůry. Citron pak nakrájíme na plátky. Smícháme jemně nasekanou petželku,... více o Plněné medailonky

Krůtí řízky ála saltimbocca

Krůtí řízky ála saltimbocca

Maso opláchneme a osušíme. Osolíme a opepříme. Lístky šalvěje otrháme a poklademe na řízky. Vždy dva řízky přiložíme na sebe, ovineme plátkem slaniny... více o Krůtí řízky ála saltimbocca

Zuppa Pavese

Zuppa Pavese

Krajíčky veky potřeme máslem a na teflonové pánvi je po obou stranách opečeme dozlatova. Každý krajíc položíme do hlubokého talíře a rozklepneme na... více o Zuppa Pavese

Zuppa Inglese

Zuppa Inglese

Mouku smícháme s trochou mléka. Vejce ušleháme spolu s cukrem a strouhanou citronovou kůrou, přidáme muškátový oříšek a zbytek mléka. Směs smícháme v... více o Zuppa Inglese

Piškot

Piškot

Důkladně utřeme žloutky s cukrem, vmícháme tuhý sníh z bílků, med a víno. Těsto nalijeme do vymazané a vysypané formy a v troubě na slabém ohni pečeme... více o Piškot

Krémová česneková polévka

Krémová česneková polévka

Na kostičky nakrájené brambory uvaříme v osolené vodě a přidáme smetanu. Necháme trochu vychladnout a rozmixujeme na kaši. Potom přidáme česnek,... více o Krémová česneková polévka

Vegetariánský koláč

Vegetariánský koláč

V míse smícháme tvaroh s olejem, přidáme vejce a lžičku soli. Mouku promícháme s práškem do pečiva a prosejeme do mísy. Vypracujeme hladké těsto. Na... více o Vegetariánský koláč

Zeleninové fondue

Zeleninové fondue

Kolem vařiče uprostřed stolu máme připravené misky s krátce předvařenou zeleninou a různé druhy dipů. V hrnci je připraven silný vývar. Střídavě... více o Zeleninové fondue

Stockholmské roštěnky

Stockholmské roštěnky

Roštěnky naklepeme, na okrajích nařízneme, osolíme a opepříme. Zprudka opečeme na rozpáleném oleji po obou stranách. Vyjmeme, přidáme trochu oleje a... více o Stockholmské roštěnky

Švédská hrachová polévka

Švédská hrachová polévka

Hrách namočíme přes noc do vody. Druhý den uvedeme do varu a přidáme uzené maso. Po chvíli přidáme najemno nasekanou cibuli a pórek. Chvíli povaříme,... více o Švédská hrachová polévka

Jablka plněná mandlemi

Jablka plněná mandlemi

Jablka oloupeme a vydlabeme jádřince. Pokapeme citronovou šťávou, aby nezhnědla. Krajíčky bagety potřeme máslem a potřenou stranou je položíme na... více o Jablka plněná mandlemi

Sýrové fondue

Sýrové fondue

Nádobu na fondue vytřeme chilli papričkou, vlijeme víno a zahřejeme. Vsypeme kousky sýra se strouhaným muškátovým oříškem a mícháme, až vznikne omáčka... více o Sýrové fondue

Šmigrustovka

Šmigrustovka

Uzené maso vaříme v 1 litru vody doměkka, poté vyjmeme z hrnce. Vývar zahustíme moukou rozšlehanou v mléce. Osolíme, přidáme krenex a povaříme. Na... více o Šmigrustovka

Vejce plněná salátem

Vejce plněná salátem

Bramboru, celer a řepu nastrouháme nahrubo. Přisypeme najemno nakrájenou cibuli, majonézu a spojíme s hořčicí. Dochutíme solí, cukrem a octem. Vejce... více o Vejce plněná salátem

Petrželová omáčka

Petrželová omáčka

Jemně nasekanou cibulku zpěníme na másle. Petrželovou nať jemně nasekáme a přídáme k cibuli. Zalijeme vývarem a smetanou, promícháme a vaříme asi 5... více o Petrželová omáčka

Labužnické párečky

Labužnické párečky

Párky oloupeme a z jedné strany podélně nařízneme. Plátky sýra nakrájíme na proužky a vložíme je do zářezu. Každý plátek ovineme bůčkem, posypeme... více o Labužnické párečky

20 minut
Opékané brambory

Opékané brambory

Syrové brambory oloupeme a nakrájíme na silnější plátky. Na pánvi rozehřejeme tuk a plátky brambor na něm po obou stranách osmažíme dozlatova. Na... více o Opékané brambory

Eintopf

Eintopf

Fazole a čočku přebereme, propláchneme a uvaříme každé zvlášť ve vroucí vodě se špetkou prášku do pečiva. Z másla a mouky připravíme světlou jíšku,... více o Eintopf

Švestkový koláč

Švestkový koláč

Z mouky, másla, vejce, cukru a soli pečlivě vypracujeme tuhé těsto. Utvoříme kouli a necháme ji 30 minut odležet v chladničce. Švestky vypeckujeme. Na... více o Švestkový koláč

Celozrnný tvarohový koláč

Celozrnný tvarohový koláč

V misce smícháme strouhanku a vločky, potom přidáme máslo, mandle, semínka a esenci. Vidličkou rozmačkáme do vymaštěné koláčové formy o průměru asi 18... více o Celozrnný tvarohový koláč

40 minut
Kuřecí prsíčka á la Lada

Kuřecí prsíčka á la Lada

Prsíčka omyjeme, lehce naklepeme a osolíme. Doprostřed masa vložíme plátek sýra a několik koleček klobásy. Svineme a upevníme masovými jehlami. Poté... více o Kuřecí prsíčka á la Lada

Vepřová kýta Moravanka

Vepřová kýta Moravanka

Maso omyjeme, naklepeme a osolíme. Plátky masa obalíme ve strouhance a vajíčku. Na rozpáleném oleji osmažíme dozlatova. Poté maso vložíme do pekáče,... více o Vepřová kýta Moravanka

Vaječná omeleta a la Brillat Savarin

Vaječná omeleta a la Brillat Savarin

Na rozpáleném oleji opečeme malé kousky krůtího masa, okořeníme a přidáme na kostičky nakrájenou cibuli a plátky žampionů. Zvlášť ušleháme vždy dvě... více o Vaječná omeleta a la Brillat Savarin

Sýrové kornoutky

Sýrové kornoutky

Tvaroh rozetřeme s krenexem, přidáme jemně nakrájenou cibulku a salám. Plátky sýra stočíme do kornoutku a naplníme je směsí. Ozdobíme petrželovou natí... více o Sýrové kornoutky

Olomoucké bramboráčky

Olomoucké bramboráčky

Jemně nastrouháme oloupané brambory, celer a česnek. Přidáme ostatní přísady a hustotu upravíme přidáním vody. Tvarůžky rozřízneme napůl, z těsta... více o Olomoucké bramboráčky

Rybí frikadelky

Rybí frikadelky

Maso vykostíme a stáhneme kůži. Housky namočíme ve smetaně a pomeleme spolu s lososem a rybím masem. Vmícháme hořčici, sůl a dohustíme obilnými klíčky... více o Rybí frikadelky

Fenyklový salát

Fenyklový salát

Fenykl, jablko a celer omyjeme, oloupeme a nakrájíme na tenké nudličky. Prolijeme citronovou šťávou a olejem. Posypeme kořením a promícháme. Mísu... více o Fenyklový salát

Makrela na víně

Makrela na víně

Makrely očistíme, omyjeme, osušíme a osolíme. Bylinkové máslo rozpustíme a makrelu potřeme i uvnitř. Lehce posypeme moukou a vložíme do pekáče s vínem... více o Makrela na víně

Rychlá večeře

Rychlá večeře

Nahrubo nastrouháme sýr, salám a cibuli, přidáme hořčici a jedno vejce. Směsí potřeme plátky veky, přitiskneme druhým plátkem a obalíme ve vejci a... více o Rychlá večeře

Šumajzl

Šumajzl

Zvlášť uvaříme fazole, zvlášť kroupy (moc neproplachujeme vodou). Na sádle osmažíme najemno nakrájenou cibulku s plátky česneku. Vše promícháme,... více o Šumajzl

Dudácký guláš

Dudácký guláš

Maso nakrájíme na kostky a okořeníme. Cibuli osmažíme dozlatova, přidáme maso, česnek, slaninu a papriku. Vše zalijeme vodou, dochutíme a vaříme asi... více o Dudácký guláš

Králík na slanině

Králík na slanině

Králíka přes noc namočíme do studené vody a poté odblaníme. Porce prošpikujeme slaninou, osolíme, opepříme a posypeme novým kořením. Nastrouhanou... více o Králík na slanině

Vepřové dušené v kapustě

Vepřové dušené v kapustě

Maso vykostíme, opereme a nakrájíme na větší kousky.¨ Nakrájenou cibuli osmahneme dorůžova na oleji, přidáme nakrájené maso, osolíme, opepříme a... více o Vepřové dušené v kapustě

Drožďová pomazánka

Drožďová pomazánka

Na másle podusíme drobně nakrájenou cibuli, přidáme rozdrobené droždí a za stálého míchání smažíme až zrůžoví a začíná vonět. Přidáme prosátou... více o Drožďová pomazánka

Krůtí závin

Krůtí závin

Z mouky, soli, vody a oleje vypracujeme těsto, které necháme asi 2 hodiny odpočívat. Papriky rozpůlíme, zbavíme jadérek, dáme na plech pod gril, a až... více o Krůtí závin

Plněné cukety krabím masem

Plněné cukety krabím masem

Vrchní části cuket podélně seřízneme a pokrájíme na kostičky. Cukety vydlabeme a vaříme v osolené vodě 5 minut, prolijeme studenou vodou a po okapání... více o Plněné cukety krabím masem

Gratinovaný losos

Gratinovaný losos

Plátky lososa osolíme, opepříme a na másle zprudka osmažíme po obou stranách. Smícháme víno, smetanu, kečup a nastrouhaný sýr. Touto směsí zalijeme... více o Gratinovaný losos

Hovězí maso pěti vůní

Hovězí maso pěti vůní

Mandarinkovou kůru nakrájíme velmi drobounce a v míse smícháme se zázvorem, kmínem a pomerančovou šťávou. Maso nakrájíme na velmi tenké nudličky a... více o Hovězí maso pěti vůní

Španělská nedělní polévka

Španělská nedělní polévka

Kuřecí prsíčka uvaříme doměkka a nakrájíme na kostičky. Vejce a šunku také nakrájíme na malé kostičky. Vvše vložíme do vývaru z kuřecích prsíček,... více o Španělská nedělní polévka

Paella

Paella

Maso, cibuli a česnek nakrájíme a vhodíme na rozpálený olej. Osolíme a okořeníme. Zalijeme vývarem, přidáme bobkový list a dusíme asi 30 minut. V... více o Paella

Plněná jablka

Plněná jablka

Neoloupaná jablka rozpůlíme a vykrojíme jádřince, aby vznikly hlubší důlky. Jablka v troubě rozpečeme. Ve velmi malém množství vody rozvaříme cukr,... více o Plněná jablka

10 minut
Banánový koktejl pro děti

Banánový koktejl pro děti

Banány oloupeme, nakrájíme na kolečka a pokapeme citronovou šťávou. Vložíme do mixeru, přidáme mléko, džus a vanilkový cukr. Vše rozmixujeme a... více o Banánový koktejl pro děti

Halászlé

Halászlé

V osolené vodě uvaříme cibuli a brambory a dobře rozmixujeme. Vložíme kousky rybího masa, rajský protlak a na mírném ohni vaříme doměkka. Před koncem... více o Halászlé

Vepřová pečeně na rozmarýnu

Vepřová pečeně na rozmarýnu

Troubu předehřejeme na 180 °C. Maso omyjeme a osušíme. Z poloviny rozmarýnu nasekáme lístky, smícháme je se solí a pepřem a ze všech stran vetřeme do... více o Vepřová pečeně na rozmarýnu

Vinné kostky

Vinné kostky

Máslo s cukrem ušleháme do pěny. Postupně zašleháme vejce. Přimícháme mouku s kypřícím práškem, kakao, čokoládu, sůl a víno. Umícháme hladké těsto.... více o Vinné kostky

Budapešťské kuře

Budapešťské kuře

Papriky zbavíme jadérek a nakrájíme na větší kousky. Oloupanou cibuli a slaninu nakrájíme na kostičky a na rozpáleném oleji orestujeme. Přidáme... více o Budapešťské kuře

Bramborová pizza s tuňákem

Bramborová pizza s tuňákem

Omyté a oloupané brambory rozkrojíme a vaříme 25 minut. Prolisujeme je, vmícháme sůl a olej a necháme vychladnout. Rajčata oloupeme, zbavíme semen a... více o Bramborová pizza s tuňákem

Yokary

Yokary

Uvaříme pytlík rýže, vyklopíme na talíř a na rýži vylijeme jogurt a jogurt posypeme kakaem nebo jahodovým práškem. Labužníci si mohou dát kakao i pod... více o Yokary

Kuřecí stehna na bramborách

Kuřecí stehna na bramborách

Brambory omyjeme, oloupeme a nakrájíme nebo nastrouháme na tenké plátky. Pekáček vymastíme lžící másla a vložíme do něj brambory. Žampiony očistíme,... více o Kuřecí stehna na bramborách

  • Předchozí stránka
  • 1
  • ...
  • 628
  • 629
  • 630
  • 631
  • 632
  • ...
  • 641
  • Další stránka

Doporučujeme

50 minut
Dýňová panenka Wellington s batátovými hranolky

Dýňová panenka Wellington s…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

Poslední sledované recepty

52
Mojito Relax limetka
Mojito Relax limetka
48
Kuřecí kari se zeleninou a rýží
Kuřecí kari se zeleninou…
39
Bramborová pomazánka  na chlebíčky
Bramborová pomazánka na…
37
Kuřecí piccata
Kuřecí piccata
32
Jednoduchá škvarková pomazánka
Jednoduchá škvarková…

Zajímavé články

Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento geniální podzimní dezert v pečené i nepečené verzi
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento…
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich běhat mráz po zádech
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich…
AHA.cz Deník Aha! 1.11.2025

Deník Aha! 1.11.2025

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Blesk pro ženy Královna Halloweenu je zpět! Heidi Klum svými kostýmy vždycky vyrazí dech

Královna Halloweenu je zpět! Heidi Klum svými kostýmy vždycky vyrazí dech

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Ceny Thálie 2025 jsou rozdány: Slzy Absolonové a dojetí oceněných!

Ceny Thálie 2025 jsou rozdány: Slzy Absolonové a dojetí oceněných!

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Listopad podle numeroložky: Jeden výjimečný týden! A pozor na citové vydírání

Listopad podle numeroložky: Jeden výjimečný týden! A pozor na citové vydírání

  • Recepty.cz
  • Nejnovější recepty
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact