• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Nejlepší králík a velice jednoduchý
Napište svůj komentář k receptu

Nejlepší králík a velice jednoduchý

autor: LadyVonMortuary
0.0
moje hodnoceni
2.0
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nejlepší králík a velice jednoduchý
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks králík
    • 2
      ks cibule
    • česnek
    • paprika - sladká
    • sůl
    • pepř mletý
    • máslo
    • brambory

Postup přípravy receptu

1
Králíka vložíte do pekáče, osolíte, trošku opepříte, posypete sladkou paprikou, může být větší množství aby chytl barvu. Vložíte celou cibuli neloupanou a spoustu česneku také neloupaného, nemusíte se bát, česnek tomu dodá správnou chuť. A dáte péct dokud králík nezměkne, ke konci přidáte máslo. Jako příloha jsou nejlepší brambory
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Těsto na štrůdl - velice jednoduché

Těsto na štrůdl - velice jednoduché

VVV - Velice Vydařené Vepřové

VVV - Velice Vydařené Vepřové

Pečená dýně (velice chutná)

Pečená dýně (velice chutná)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Eudicella | 16. 11. 2011 20:18

    Prodám králičí maso. Více na http://farma-vysocina.webnode.cz/

  • Eudicella | 15. 11. 2011 08:59

    Super recept,pokud by měl někdo zájem ,tak vám mohu prodat přebytky z domácího chovu. Více na http://farma-vysocina.webnode.cz/

  • Marie Pospíšilová | 31. 7. 2009 10:54

    Jen bych dodala, že k některým pokrmům se přidává celá hlava česneku (oloupaná jen z nejtlustších slupek) a překrojená napříč. Česnek se může po upečení vyhodit nebo kdo má chuť, tak si ho z těch slupek vyšťourá. Ale je to delikatesa :-)

  • Miroslava Severová | 29. 7. 2009 13:11

    myslela jsem to jako p. Ivana, každý se v tom bude štourat, ale pokud by měl mít takto dodaný česnek více aroma, tak to bych mohla zkusit

  • H. Hospodyňka | 29. 7. 2009 09:09

    Nehledě na to, že neloupaná cibule (ty vrchní vrstvy - šustí jak píše paní Jana - taky loupu) dodá omáčce nebo i vývaru krásnou barvu.

  • Jana Ehnes | 29. 7. 2009 08:12

    ja taky pridavam neloupany cesnek, kdyz pecu kralika. Oloupu ale takove to "susti" tak, aby mi zustala jen na posledni slupka. Takto pripraveny cesnek ma velice jemne aroma, nebojte se a vyzkousejte.

  • Ivana Císařová | 29. 7. 2009 07:32

    No mě tyhle neloupaný česneky a cibule v jídle taky spíš odradí. Až je jídlo hotovo, tak se vtom vrtám, dokud všechny rozblemcaný šlupky nenajdu?

  • Jana Řezníčková | 29. 7. 2009 07:27

    Tak ty se určitě vyhodí... to snad nemusí autorka ani psát.....

  • Miroslava Severová | 28. 7. 2009 16:54

    a co těma šlupkama od cibule a česneku,??

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Králičí
Maso Králičí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Cibule Králík Máslo Paprika - sladká Pepř mletý Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Špagety sypané česnekem

Špagety sypané česnekem

Zapečené těstoviny s vepřovkou

Zapečené těstoviny s vepřovkou

Kuřecí čína s ananasem

Kuřecí čína s ananasem

Jablková roláda

Jablková roláda

Domácí hranolky bez tuku

Domácí hranolky bez tuku

Těstovinový salát se šunkou a paprikou

Těstovinový salát se šunkou a paprikou

100% rajská šťáva - sterilovaná

100% rajská šťáva - sterilovaná

Panna cotta s ostružinovou omáčkou

Panna cotta s ostružinovou omáčkou

Hlíva s pohankou

Hlíva s pohankou

Doporučujeme

20 minut
Vepřová panenka s houbami a jablky

Vepřová panenka s houbami a jablky

60 minut
Mandlové vanilkové rohlíčky

Mandlové vanilkové rohlíčky

50 minut
Vánoční marokánky

Vánoční marokánky

20 minut
Klasický recept na polevu na perníčky

Klasický recept na polevu na perníčky

70 minut
Pudinkové cukroví

Pudinkové cukroví

30 minut
Kouzelný vaječný koňak

Kouzelný vaječný koňak

20 minut
Pralinky s burisony

Pralinky s burisony

30 minut
Florentýnky

Florentýnky

40 minut
Šlehačkové cukroví

Šlehačkové cukroví

Poslední sledované recepty

31
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
27
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
17
Vánoční marokánky
Vánoční marokánky
14
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
13
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína

Zajímavé články

Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší od Josefa Maršálka, Kristíny Nemčkové nebo Florentýny
Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší…
Linecké cukroví trochu jinak: Zkuste vylepšenou verzi s mákem
Linecké cukroví trochu jinak: Zkuste vylepšenou…
Teplé večeře do půl hodiny: 5 receptů, které zvládnete i při pečení cukroví
Teplé večeře do půl hodiny: 5 receptů, které…
Jak poznat dobré máslo? Záleží na názvu i množství mléčného tuku!
Jak poznat dobré máslo? Záleží na názvu i…
Jak na zdravé cukroví? Zkuste marokánky, medovníčky nebo slunečnicové sušenky
Jak na zdravé cukroví? Zkuste marokánky,…
AHA.cz Důvod rozvodu Vémolových je venku: TO JE TEPRVE SÍLA

Důvod rozvodu Vémolových je venku: TO JE TEPRVE SÍLA

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Blesk pro ženy Barvy roku: Přehled za posledních 12 let. Který odstín milujete, který nestál za nic?

Barvy roku: Přehled za posledních 12 let. Který odstín milujete, který nestál za nic?

Ženy.cz Fenix Awards ocenily vítěze cenami Kateřiny Handlové, kreativní ředitelky Rückl

Fenix Awards ocenily vítěze cenami Kateřiny Handlové, kreativní ředitelky Rückl

Blesk.cz Hvězda Žhavého místa Connellyová: 55 a stále krásná!

Hvězda Žhavého místa Connellyová: 55 a stále krásná!

SportRevue.cz FOTO: 41 fotbalových děv, Které jsme mohli vidět v roce 2014 na mistrovství světa v Brazílii

FOTO: 41 fotbalových děv, Které jsme mohli vidět v roce 2014 na mistrovství světa v Brazílii

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která si na vánočním večírku utrhnou ostudu: Patříte mezi ně?

5 znamení zvěrokruhu, která si na vánočním večírku utrhnou ostudu: Patříte mezi ně?

  • Recepty.cz
  • Nejlepší králík a velice jednoduchý
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact