• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Nádivka ovoněná krůtou
Napište svůj komentář k receptu

Nádivka ovoněná krůtou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nádivka ovoněná krůtou
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 3
      ks krůtí kůže z krku
    • 6
      ks rohlík
    • 2
      ks vejce
    • mléko
    • máslo oříšek
    • 3
      stroužek česnek
    • šunka
    • houby čerstvé nebo sterilované {ne sušené}
    • paprika zelená a červen
    • sůl
    • pažitka
    • podravka nebo jakékoliv další přísady do nádivek dle vašich chutí

Postup přípravy receptu

1
Koupím v prodejně Krůtí svět 3 krůtí kůže a poprosím, aby byly z krku a nepotrhané a naplním třemi druhy nádivek.
2
Ze šesti rohlíků, vajec, mléka, česneku, pažitky a másla udělám nádivku, kterou rozdělím na tři díly. První přidám šunku na kostičky, do druhé přidám houby a do třetí na kostičky nakrájenou papriku, popř. vaše doplňky a naplním kůže - naplněné zašiju. Dám do pekáčku kousíček másla a zašité krky velmi pomalu peču, tu a tam popichuji vidličkou a jednou otočím, podlevám, spíš dusím, aby kůže moc nevyschla, pustí dost tuku, proto už téměř žádný nepřidávám dovnitř, ani na pečení, teprve na konci nechám trochu zčervenat a vysmahnout sosíček. Ideální je stařičká REMOSKA.
3
Je to chutný, levný oběd s bramborem, kompotem, zeleninovým salátem, ale i za studena na chleba s hočicí a třeba i křenovojogurtovou majdou. Recept nechá bez povšimnutí ten, kdo nemá rád kůži pečenou, natož vařenou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Laksa s krůtou a brokolicí

Laksa s krůtou a brokolicí

Cuketová nádivka s uzeným masem

Cuketová nádivka s uzeným masem

Velikonoční nádivka podle časopisu F.O.O.D.

Velikonoční nádivka podle časopisu F…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • mia | 11. 2. 2008 09:56

    zkuste místo pažitky dát i čerstvý libeček,moc dobré, voňavé.do té náplně bych dala po kouscích máslíčka,aby to bylo ještě více šmakézní,ale i tak ham-mňam

  • Anonym | 7. 2. 2008 07:50

    Dělávám někdy takto i z kuřecí kůže.Slíknu kuře z kůže -opatrně,nepotrhat,naplním nádivkou a peču společně s kuřetem,které pokryju slaninou - aby nevyschlo.Pak servíruji kousek kuřete a plátek nádivky v kůži.Nebo kuře zpracuji jinak,kde není potřeba kůže-př.omáčky.Výhoda je v tom,že nádivka v kůži zůstane šťavňtější a tolik nevysychá.:-)PS

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Houby Krůtí kůže Máslo Mléko Paprika Pažitka Podravka Rohlík Sůl Šunka Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Špagety s bazalkou

Špagety s bazalkou

Kuřecí zeleninový špíz

Kuřecí zeleninový špíz

Angreštová marmeláda s medem

Angreštová marmeláda s medem

Buchty plněné jahodami a tvarohem

Buchty plněné jahodami a tvarohem

Zapečená polenta se sýrem

Zapečená polenta se sýrem

Fazole s rajčaty

Fazole s rajčaty

Cuketový quiche

Cuketový quiche

Gulášová polévka z kuřecích žaludků

Gulášová polévka z kuřecích žaludků

Přírodní maso se žampionovým přelivem

Přírodní maso se žampionovým přelivem

Doporučujeme

20 minut
Vepřová panenka s houbami a jablky

Vepřová panenka s houbami a jablky

60 minut
Mandlové vanilkové rohlíčky

Mandlové vanilkové rohlíčky

50 minut
Vánoční marokánky

Vánoční marokánky

20 minut
Klasický recept na polevu na perníčky

Klasický recept na polevu na perníčky

70 minut
Pudinkové cukroví

Pudinkové cukroví

30 minut
Kouzelný vaječný koňak

Kouzelný vaječný koňak

20 minut
Pralinky s burisony

Pralinky s burisony

30 minut
Florentýnky

Florentýnky

40 minut
Šlehačkové cukroví

Šlehačkové cukroví

Poslední sledované recepty

24
Lečo s fazolemi a klobásou
Lečo s fazolemi a…
18
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami
Zapečené těstoviny se…
18
Chalupářské poháry
Chalupářské poháry
16
Vánoční marokánky
Vánoční marokánky
13
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka

Zajímavé články

Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší od Josefa Maršálka, Kristíny Němčkové nebo Florentýny
Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší…
Linecké cukroví trochu jinak: Zkuste vylepšenou verzi s mákem
Linecké cukroví trochu jinak: Zkuste vylepšenou…
Teplé večeře do půl hodiny: 5 receptů, které zvládnete i při pečení cukroví
Teplé večeře do půl hodiny: 5 receptů, které…
Jak poznat dobré máslo? Záleží na názvu i množství mléčného tuku!
Jak poznat dobré máslo? Záleží na názvu i…
Jak na zdravé cukroví? Zkuste marokánky, medovníčky nebo slunečnicové sušenky
Jak na zdravé cukroví? Zkuste marokánky,…
AHA.cz Důvod rozvodu Vémolových je venku: TO JE TEPRVE SÍLA

Důvod rozvodu Vémolových je venku: TO JE TEPRVE SÍLA

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Blesk pro ženy Barvy roku: Přehled za posledních 12 let. Který odstín milujete, který nestál za nic?

Barvy roku: Přehled za posledních 12 let. Který odstín milujete, který nestál za nic?

Ženy.cz Fenix Awards ocenily vítěze cenami Kateřiny Handlové, kreativní ředitelky Rückl

Fenix Awards ocenily vítěze cenami Kateřiny Handlové, kreativní ředitelky Rückl

Blesk.cz Hezuckého (†55) kamarád popsal boj o Patrikův život: Jiskřička naděje zhasla po 3 dnech! Přitom už měli plán

Hezuckého (†55) kamarád popsal boj o Patrikův život: Jiskřička naděje zhasla po 3 dnech! Přitom už měli plán

SportRevue.cz FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která si na vánočním večírku utrhnou ostudu: Patříte mezi ně?

5 znamení zvěrokruhu, která si na vánočním večírku utrhnou ostudu: Patříte mezi ně?

  • Recepty.cz
  • Nádivka ovoněná krůtou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact