• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Mystery
Napište svůj komentář k receptu

Mystery

autor: Radka Hudská
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Mystery
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      l bílé víno
    • 1
      l vínovice Či vodka
    • 0,50
      kg cukr krystal
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 2
      ks citron Se slupkou
    • 2
      ks pomeranč Se slupkou

Postup přípravy receptu

1
Citróny a pomeranče nakrájíme na kolečka smícháme s ostatními surovinami a necháme 1-2 týdny uležet. Denně promíchat, pak scedit.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Mystery pravé!

Mystery pravé!

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Hana | 15. 9. 2014 13:01

    https://www.caro.cz

  • Renata Kopečná | 13. 1. 2008 18:47

    Bála jsem se hořkosti kůry a tak jsem citrony i pomeranče s kůrou ponořila na pár minut do horké vody,pak nakrájela a vše naložila.Na štědrý den scedila a musím přiznat,že nám tak chutnalo,že jsem nakládala 25. znovu,aby bylo na silvestra.Jen na tu druhou várku jsem asi měla agresivnější citrony nebo pomeranče a výsledek je více hořkokyselý.Ale namíchané s džusem nemá chybu.Určitě udělám znovu,jen si budu dávat větší pozor na silnou hořkou kůru.

  • Radka Hudská | 9. 1. 2008 17:25

    Víno používám to jaké je moment. doma. Suché nebo polosuché. Citróny ani pomeranče jsem nespařovala, tak nevím, co by to udělalo. Jen mám vyzkoušeno, že na podzim v době sběru bývají citróny víc hořké. Kůra a ta bílá část pod ní. Tak opatrněji.

  • Renata Kopečná | 10. 12. 2007 13:31

    Paní Radko,chtěla jsem se zeptat,jeké používáte víno ( suché,či jaké ? ) a zda se pomeranče a citrony s kůrou předem mají spařit.Děkuji

  • Renata Kopečná | 8. 12. 2007 17:14

    Mystery jsme si dávali kdysi v jedné horské boudě,ale je to tak dávno,že si nepamatuji,s čím jsme ho míchali.Od té doby jsem ho nikde v krámě neviděla.Takže určitě vyzkouším.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nápoje Drinky a koktejly
Nápoje Alkoholické Syrové Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé víno Citron Cukr krystal Pomeranč Vanilkový cukr Vínovice
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ředkvičkový salát

Ředkvičkový salát

Hlávkový salát s vejci II.

Hlávkový salát s vejci II.

Fazolková polévka II.

Fazolková polévka II.

Špagety se špenátovým pestem

Špagety se špenátovým pestem

Banánový koktejl na spaní

Banánový koktejl na spaní

Fazolové lusky se slaninou

Fazolové lusky se slaninou

Křehký kokosový koláč s jablky - mřížkový

Křehký kokosový koláč s jablky -…

"Hned" jablečný (hruškový) koláč

"Hned" jablečný (hruškový) koláč

Klouzáky s masem (chlupaté knedlíky) a kysaným zelím

Klouzáky s masem (chlupaté knedlíky)…

Doporučujeme

50 minut
Dýňová panenka Wellington s batátovými hranolky

Dýňová panenka Wellington s…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

14
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
12
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
11
Povidlové šátečky
Povidlové šátečky
9
Restované žampiony s bramborami a kadeřávkem
Restované žampiony s…
8
Masové kuličky v rajčatové omáčce z pomalého hrnce
Masové kuličky v…

Zajímavé články

Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento geniální podzimní dezert v pečené i nepečené verzi
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento…
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich běhat mráz po zádech
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich…
AHA.cz Nedělní Aha! 2.11.2025

Nedělní Aha! 2.11.2025

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Královna Halloweenu je zpět! Heidi Klum svými kostýmy vždycky vyrazí dech

Královna Halloweenu je zpět! Heidi Klum svými kostýmy vždycky vyrazí dech

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Ceny Thálie 2025 jsou rozdány: Slzy Absolonové a dojetí oceněných!

Ceny Thálie 2025 jsou rozdány: Slzy Absolonové a dojetí oceněných!

SportRevue.cz FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Listopad podle numeroložky: Jeden výjimečný týden! A pozor na citové vydírání

Listopad podle numeroložky: Jeden výjimečný týden! A pozor na citové vydírání

  • Recepty.cz
  • Mystery
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact