• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Můj výborný celozrnný biskupský chlebíček
Napište svůj komentář k receptu

Můj výborný celozrnný biskupský chlebíček

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.2
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Můj výborný celozrnný biskupský chlebíček
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g celozrnná pšeničná mouka
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 150
      g cukr
    • 150
      g rostlinný olej
    • 1
      kelímek bílý jogurt
    • 3
      ks vejce
    • rozinky Nebo jiné sušené ovoce (meruňky, výborné jsou švesky) namočené v rumu
    • kokos
    • nasekané ořechy
    • čokoláda na vaření Kousky

Postup přípravy receptu

1
Mouku smícháme s kypřícím práškem (možno přidat i různé druhy vloček, např. ovesných, žitných, pšeničných a 1 nebo 2 lžíce jablečné vlákniny). Ušleháme vejce s cukrem a přidáme všechny ostatní ingredience.
2
Chlebíček je dobrý samotný i potřený kyselou marmeládou (rybízovou). S finální podobou si můžete pohrát, já kousky pokapu tekutou čokoládou na vaření a posypu kokosem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Biskupský chlebíček II.

Biskupský chlebíček II.

Tvarohový biskupský chlebíček

Tvarohový biskupský chlebíček

Jiříkův biskupský chlebíček

Jiříkův biskupský chlebíček

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Klára K. | 12. 1. 2011 13:23

    Zaujímavé je, že do 16.9.2008, nebol problém s pečením. 6e by si to zatial kacharky nevšimly? Nie je to čudné?

  • Tereza T
    Tereza T | 12. 1. 2011 13:11

    Opraveno, díky.

  • recepty73
    recepty73 | 12. 1. 2011 07:29

    Terezo,je to stále v nepečených.Ten,kdo recept psal,zapomněl napsat jednu podstatnou věc-že se musí chlebíček upéct!Takže asi tak VÝBORNÝ nebude,jak autor píše :-D !

  • Tereza T
    Tereza T | 11. 1. 2011 17:46

    Rozkaz! Opraveno, díky.

  • Zumbistka | 10. 1. 2011 16:28

    přeřadit!

  • Tereza J. | 16. 9. 2008 18:58

    A neskúšal to niekto upiecž v pekárničke ?

  • ladislava staffenová | 16. 9. 2008 15:53

    Recept přímo vybízí k pečení a určitě i ten nápad Daniely !!!

  • Daniela Šrámková | 16. 9. 2008 15:51

    Výborné. Mouka celozrnná špaldová, cukr třinový 75 g + 50g medu. Vynikající i pro robátka :o)

  • Daniela Šrámková | 16. 9. 2008 15:11

    opravdu vynikající. Dle Peti jsem nahradila trochu oleje (1 dl) za mrkvovou šťávu, tzn. že oleje zbylo jen 0,5 dl. Těsto jsem nalila do maffin formiček a za 20 min bylo hotovo. Mouku jsem použila celozrnou špaldovou. Mňamka. Jo a cukr 75 g třtinového a 50 g medu :o) prostě dobrota i pro mého 20 měsíčního špunta. Děkuji

  • peta | 6. 12. 2007 13:32

    tento chlebicek je vazne moc dobry,misto oleje jsem pouzila jablecny dzus.chlebicek se sice pekl asi hodinu a pul ale stal za to.nemate dalsi skvely recept z celozrne mouky?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Snídaně Dopolední svačina Svačina Šlehání Vánoce Velikonoce Výjimečný den Posvícení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý jogurt Celozrnná pšeničná mouka Čokoláda na vaření Cukr Kokos Nasekané ořechy Prášek do pečiva Rostlinný olej Rozinky Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Telecí kýta na hříbkách

Telecí kýta na hříbkách

Bábovka triviální olejová

Bábovka triviální olejová

Litá buchta

Litá buchta

Vepřové na pomerančích

Vepřové na pomerančích

Špaldové sušenky s čokoládou

Špaldové sušenky s čokoládou

Banánové placičky

Banánové placičky

Jak opravit nepovedený dort

Jak opravit nepovedený dort

Domácí lučina z mléka

Domácí lučina z mléka

Vietnamská polévka Pho Bo

Vietnamská polévka Pho Bo

Doporučujeme

50 minut
Dýňová panenka Wellington s batátovými hranolky

Dýňová panenka Wellington s…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

42
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
21
Chlebíčky s pečenou dýní a kozím sýrem
Chlebíčky s pečenou dýní…
16
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
15
Křehké bramborové knedlíky s žemlovými krutonky
Křehké bramborové…
10
Celerák na plech
Celerák na plech

Zajímavé články

Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento geniální podzimní dezert v pečené i nepečené verzi
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento…
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich běhat mráz po zádech
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich…
AHA.cz Nedělní Aha! 2.11.2025

Nedělní Aha! 2.11.2025

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Královna Halloweenu je zpět! Heidi Klum svými kostýmy vždycky vyrazí dech

Královna Halloweenu je zpět! Heidi Klum svými kostýmy vždycky vyrazí dech

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Ceny Thálie 2025 jsou rozdány: Slzy Absolonové a dojetí oceněných!

Ceny Thálie 2025 jsou rozdány: Slzy Absolonové a dojetí oceněných!

SportRevue.cz FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy Listopad podle numeroložky: Jeden výjimečný týden! A pozor na citové vydírání

Listopad podle numeroložky: Jeden výjimečný týden! A pozor na citové vydírání

  • Recepty.cz
  • Můj výborný celozrnný biskupský chlebíček
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact