RADA: Jak na domácí majonézu?
RADA: Tipy na další chutné pomazánky
Mrkvová pomazánka s křenem
Mrkvová pomazánka s křenem II.
Mrkvová pomazánka na chlebíčky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
lepší je syrová.Simona
Taky můžete všechno zamíchat bez vejce,a dát ho pak na plátky nakrájené nahoru na namazané pečivo.
A ještě lepší chlebíček bude, když si tu syrovou mrkev jen tak nastrouháte na chleba s máslem a ozdobíte třebas kouskem toho vejce na tvrdo.
Jasně, že syrovou mrkev!!!!
Mrkev je syrová nebo můžu použít i vařenou? Díky za odpověď. Ivana
Polévka z kapra
Chřestový salát s kozím sýrem
Špenátovka
Kávovo-smetanové "cappuccino" řezy …
Kuskus s krůtím masem a pikantní mrkví
Lotrinský quiche
Rajčatový salát s bazalkou
Čokoládové cookies
Rizoto s hlívou
Rychlé karí s květákem a batáty
Francouzské brambory
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Rychlá mexická fazolová polévka
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny
Husí stehna, červené zelí a domácí…
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Palačinka z trouby s karamelizovaným…