Mrkvová pomazánka II.

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks mrkev 1-2
    • 1
      ks vejce Natvrdo
    • 1
      ks tavený sýr Bez příchutě
    • 1
      lžíce majonéza
    • tatarská omáčka (Aby to nebylo tak husté)

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do nastruhané mrkve dat tavený sýr, vajíčko najemno, přidat majolku a tatarku (nemusí být).
2
Namazat na veku.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Anonym
    Anonym |

    15. 2. 2007 13:16

    lepší je syrová.Simona

  • Jana V.
    Jana V. |

    15. 2. 2007 06:58

    Taky můžete všechno zamíchat bez vejce,a dát ho pak na plátky nakrájené nahoru na namazané pečivo.

  • Anonym
    Anonym |

    15. 2. 2007 00:39

    A ještě lepší chlebíček bude, když si tu syrovou mrkev jen tak nastrouháte na chleba s máslem a ozdobíte třebas kouskem toho vejce na tvrdo.

  • Anonym
    Anonym |

    14. 2. 2007 19:13

    Jasně, že syrovou mrkev!!!!

  • Ivana Samcová
    Ivana Samcová |

    13. 2. 2007 17:03

    Mrkev je syrová nebo můžu použít i vařenou? Díky za odpověď. Ivana