• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Mořský pstruh s jemnou sýrovou omáčkou
Napište svůj komentář k receptu

Mořský pstruh s jemnou sýrovou omáčkou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
2.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Mořský pstruh s jemnou sýrovou omáčkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      ml rybí vývar
    • 375
      ml bílé víno
    • 1,20
      kg pstruh
    • 250
      g mrkev
    • 2
      ks pórek
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      lžíce máslo
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 50
      g žervé
    • 2
      ks žloutek

Postup přípravy receptu

1
Svaříme rybí vývar s vínem (2 lžíce odložíme stranou). Pstruha omyjeme a vložíme do horkého vývaru. Ztlumíme teplotu a vaříme asi 20 minut. Očistíme a omyjeme pórek, nakrájíme na špalíky a rozdělíme na kroužky. Oloupeme mrkev a podélně ji nakrájíme na plátky. Přelijeme je horkou osolenou vodou a 3 minuty blanšírujeme. Slijeme, omastíme máslem a odložíme do tepla. Maso vyjmeme z vývaru a také odložíme.
2
Do omáčky rozdrobíme sýr a úplně jej rozpustíme. Asi po 5 minutách přilijeme zbylé víno s rozkvedlaným žloutkem. Omáčku dochutíme solí a pepřem. Plátky masa rozdělíme na talíře, přidáme zeleninu a přelijeme sýrovou omáčkou. Podáváme s vařenými brambory a petrželkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Chuťovky s jemnou pomazánkou

Chuťovky s jemnou pomazánkou

Čočkový salát s jemnou zálivkou

Čočkový salát s jemnou zálivkou

Kuře pečené s jemnou nádivkou

Kuře pečené s jemnou nádivkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Katull
    Katull | 10. 3. 2011 16:26

    Super jídlo !!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby Pstruh
Maso Rybí Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé víno Máslo Mrkev Pepř mletý Pórek Pstruh Rybí vývar Sůl Žervé Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Salát z čínského zelí

Salát z čínského zelí

Švestkový koláč II.

Švestkový koláč II.

Hrnkové knedlíky s uzeným

Hrnkové knedlíky s uzeným

Biskupský chlebíček s čokoládou II.

Biskupský chlebíček s čokoládou II.

Bramborové klobásy

Bramborové klobásy

Cottage sardinky - pomazánka

Cottage sardinky - pomazánka

Večeře z jednoho plechu

Večeře z jednoho plechu

Burger s fat cat omáčkou

Burger s fat cat omáčkou

Vepřový plátek s listovým špenátem

Vepřový plátek s listovým špenátem

Doporučujeme

50 minut
Dýňová panenka Wellington s batátovými hranolky

Dýňová panenka Wellington s…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

35
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
26
Maqlubi - obrácený hrnec s lilkem a kuřecím masem
Maqlubi - obrácený hrnec…
20
Lepenice s trhaným uzeným
Lepenice s trhaným uzeným
18
Rychlá buchta z kysané smetany
Rychlá buchta z kysané…
17
Krémová omáčka s kuřecím masem a žampiony
Krémová omáčka s kuřecím…

Zajímavé články

Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
AHA.cz Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Blesk pro ženy Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Andrea Verešová v bikinách: Ukázala svoje kokosy!

Andrea Verešová v bikinách: Ukázala svoje kokosy!

SportRevue.cz FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

Maminka.cz 7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Další doporučené recepty:

Mořské rizoto
Mořské rizoto
Mořský dort z marcipánu
Mořský dort z marcipánu
Mořský okoun podle tchýně
Mořský okoun podle tchýně
Motaný makový / ořechový závin
Motaný makový / ořechový závin
Moučník alá tiramisu
Moučník alá tiramisu
Moučník k MDD
Moučník k MDD
  • Recepty.cz
  • Mořský pstruh s jemnou sýrovou omáčkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact