• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Minutkové Boloňské těstoviny v úpravě podle Petra Havlíčka
Napište svůj komentář k receptu

Minutkové Boloňské těstoviny v úpravě podle Petra Havlíčka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Minutkové Boloňské těstoviny v úpravě podle Petra Havlíčka
Nahrát fotku
 

Suroviny

3 porce
    • 500
      g mleté maso - hovězí
    • 2
      ks cibule jemně nasekané
    • 1
      ks řapíkatý celer nasekaný stonek
    • 1
      ks mrkev nasekaná na kostičky
    • 2
      stroužek česnek utřené stroužky
    • 400
      g sekaná rajčata drcená
    • 2
      lžička oregáno
    • 1,50
      dl červené víno
    • 2
      lžička rajský protlak
    • 1
      lžíce extra panenský olivový olej
    • sůl
    • pepř mletý
    • bazalka čerstvá bazalka
    • 300
      g semolinové těstoviny Semolinové těstoviny Víte, co jíte

Postup přípravy receptu

1
1. Na pánvi s nepřilnavým povrchem zprudka osmažíme mleté hovězí maso.
2
2. Po jeho zhnědnutí přidáme cibuli, česnek, celerový stonek a mrkev, chvíli restujeme za stálého míchání.
3
3. Vmícháme drcená rajčata, rajčatový protlak, oregano a červené víno a chvíli společně podusíme.
4
4. Těstoviny uvaříme al-dente, necháme okapat a dáme do mísy.
5
5. Přidáme masovou omáčku, přidáme olivový olej a servírujeme.
6
„Výrobky, kterým jsem propůjčil svou tvář, splňují z mého pohledu zásady správného stravování. Navíc, obsahují pouze to, co je pro danou potravinu přirozené, popřípadě technologicky nezbytné. Prostě – Víte, co jíte.“, říká Petr Havlíček.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vepřové se zelím v minutkové verzi

Vepřové se zelím v minutkové verzi

Perník bez vajec v úpravě

Perník bez vajec v úpravě

Boloňské špagety podle Evy

Boloňské špagety podle Evy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota
Pokrmy Z těstovin Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Červené víno Česnek Cibule Extra panenský olivový olej Mleté maso - hovězí Mrkev Oregáno Pepř mletý Rajský protlak Řapíkatý celer Sekaná rajčata Semolinové těstoviny Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Maso tří barev

Maso tří barev

Námořnické kotlety

Námořnické kotlety

Okurková polévka

Okurková polévka

Přesňáky s mákem

Přesňáky s mákem

Banánová bleskovka - dort

Banánová bleskovka - dort

Listové těsto dle časopisu F.O.O.D.

Listové těsto dle časopisu F.O.O.D.

Těstovinový salát s červenou řepou

Těstovinový salát s červenou řepou

Vynikající Cookies

Vynikající Cookies

Podmáslový chléb

Podmáslový chléb

Doporučujeme

50 minut
Dýňová panenka Wellington s batátovými hranolky

Dýňová panenka Wellington s…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

33
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem
14
Kančí guláš s bramborami
Kančí guláš s bramborami
11
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…
11
Křenové topinky s vejcem
Křenové topinky s vejcem
11
Pečený květák s uzenou paprikou
Pečený květák s uzenou…

Zajímavé články

Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
AHA.cz Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Violoncellistka Terezie Kovalová se vdala: Ukázala snímky ze svatby!

Violoncellistka Terezie Kovalová se vdala: Ukázala snímky ze svatby!

SportRevue.cz FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

  • Recepty.cz
  • Minutkové Boloňské těstoviny v úpravě podle Petra Havlíčka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact