• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Minutkové Boloňské těstoviny v úpravě podle Petra Havlíčka
Napište svůj komentář k receptu

Minutkové Boloňské těstoviny v úpravě podle Petra Havlíčka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Minutkové Boloňské těstoviny v úpravě podle Petra Havlíčka
Nahrát fotku
 

Suroviny

3 porce
    • 500
      g mleté maso - hovězí
    • 2
      ks cibule jemně nasekané
    • 1
      ks řapíkatý celer nasekaný stonek
    • 1
      ks mrkev nasekaná na kostičky
    • 2
      stroužek česnek utřené stroužky
    • 400
      g sekaná rajčata drcená
    • 2
      lžička oregáno
    • 1,50
      dl červené víno
    • 2
      lžička rajský protlak
    • 1
      lžíce extra panenský olivový olej
    • sůl
    • pepř mletý
    • bazalka čerstvá bazalka
    • 300
      g semolinové těstoviny Semolinové těstoviny Víte, co jíte

Postup přípravy receptu

1
1. Na pánvi s nepřilnavým povrchem zprudka osmažíme mleté hovězí maso.
2
2. Po jeho zhnědnutí přidáme cibuli, česnek, celerový stonek a mrkev, chvíli restujeme za stálého míchání.
3
3. Vmícháme drcená rajčata, rajčatový protlak, oregano a červené víno a chvíli společně podusíme.
4
4. Těstoviny uvaříme al-dente, necháme okapat a dáme do mísy.
5
5. Přidáme masovou omáčku, přidáme olivový olej a servírujeme.
6
„Výrobky, kterým jsem propůjčil svou tvář, splňují z mého pohledu zásady správného stravování. Navíc, obsahují pouze to, co je pro danou potravinu přirozené, popřípadě technologicky nezbytné. Prostě – Víte, co jíte.“, říká Petr Havlíček.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vepřové se zelím v minutkové verzi

Vepřové se zelím v minutkové verzi

Perník bez vajec v úpravě

Perník bez vajec v úpravě

Boloňské špagety podle Evy

Boloňské špagety podle Evy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota
Pokrmy Z těstovin Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Červené víno Česnek Cibule Extra panenský olivový olej Mleté maso - hovězí Mrkev Oregáno Pepř mletý Rajský protlak Řapíkatý celer Sekaná rajčata Semolinové těstoviny Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bezinkový likér

Bezinkový likér

Bábovka s tvarohovou náplní

Bábovka s tvarohovou náplní

Sněhové pečivo

Sněhové pečivo

Lilková směs s nivou

Lilková směs s nivou

Segedín s knedlíkem po našem

Segedín s knedlíkem po našem

Těstovinový salát s tuňákem a fazolkami

Těstovinový salát s tuňákem a…

Pivní výpečky s bramborovými noky

Pivní výpečky s bramborovými noky

Farmářská polévka

Farmářská polévka

Hovězí vývar

Hovězí vývar

Doporučujeme

50 minut
Dýňová panenka Wellington s batátovými hranolky

Dýňová panenka Wellington s…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

19
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
14
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
11
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
11
Povidlové šátečky
Povidlové šátečky
10
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento geniální podzimní dezert v pečené i nepečené verzi
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento…
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich běhat mráz po zádech
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich…
AHA.cz Nedělní Aha! 2.11.2025

Nedělní Aha! 2.11.2025

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Královna Halloweenu je zpět! Heidi Klum svými kostýmy vždycky vyrazí dech

Královna Halloweenu je zpět! Heidi Klum svými kostýmy vždycky vyrazí dech

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Ceny Thálie 2025 jsou rozdány: Slzy Absolonové a dojetí oceněných!

Ceny Thálie 2025 jsou rozdány: Slzy Absolonové a dojetí oceněných!

SportRevue.cz FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Listopad podle numeroložky: Jeden výjimečný týden! A pozor na citové vydírání

Listopad podle numeroložky: Jeden výjimečný týden! A pozor na citové vydírání

  • Recepty.cz
  • Minutkové Boloňské těstoviny v úpravě podle Petra Havlíčka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact