• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Mexické fazole
Napište svůj komentář k receptu

Mexické fazole

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.3
hodnotilo: 10
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Mexické fazole
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      plechovka fazole v tomatové omáčce
    • cibule
    • sádlo
    • sůl
    • pepř mletý
    • kečup - ostrý
    • 150
      g vepřové maso

Postup přípravy receptu

1
Na rozpáleném sádle osmahneme na drobno nakrájenou cibuli a přidáme na drobné kousky nakrájené vepřové nebo kuřecí maso. Osolíme a opepříme. Až je maso hotové, otevřeme konzervu s fazolkami v rajském protlaku a vše ještě na pánvi mícháme. Pak přidáme podle chuti ostrý kečup a zase chvilku mícháme. Nejlepší příloha je čerstvý chléb a pivo.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Mexické maso

Mexické maso

Mexické nadívané kuře

Mexické nadívané kuře

Mexické taco koření

Mexické taco koření

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ggggg | 30. 7. 2014 11:17

    No kecup bych mozna vymenil za protlak nebo rajcata a chilly :-\

  • Dejv | 1. 9. 2013 15:56

    Divili byste se co se používá v "lepších" restauracích... Navíc na konzervách rozhodně nic neni, to jen tady KARLOS něco přečetl na fejzbuku a ted tady ty hovadiny rozšiřuje....

  • karlos | 29. 12. 2012 12:11

    Konzervy v lepších restauracích? :D to snad nemůžeš myslet vážně :-| :-| vtipálku :-D

  • berthy | 11. 10. 2012 21:50

    vite prd co je dobry

  • Dragy | 11. 11. 2010 10:12

    Já mexickou kuchyni vařím celkem často a stejně tak i čínskou a většinu věcí používám právě z konzervy už jen vzhledem k tomu že je kolikrát lepčí než ta ,,čerstvá" a nevidím na tom nic špatného. Ba naopak a vaří se tak i v lepších restauracích....

  • Zora Manasová | 9. 2. 2008 19:07

    Tomáš, trikrát som si prečítala komentáre, ale nikde som nenašla, že by Zdena z JM radila Di orechy na nervy, to je Váš veľmi zavádzajúci vyýklad. V každom prípade ale žasnem nad tým, ako niekto dokáže bez vyskúšania receptu ho šmahom ruky odsúdiť a slovníkom, ktorý sa do debaty o jedle vôbec nehodí. Takéto reči netolerujeme ani nášmu 10-ročnému synovi.A mimochodom, tiež nevidím nič zlé na použití fazule z konzervy, šampiňóny tiež používame aj z konzervy. A určite je to lepšie a zdravšie ako vrecúškové polievky. Ak nejde o život, nejde o nič, takže trochu viac tolerantnosti a slušnosti a hneď bude svet krajší. Pekný deň a dobrú chuť všetkým.P.S. Di, nič si z toho nerob(te), priemerný počet blbcov na kilometer štvorcový je všade rovnaký, len niekedy ich stretne človek častejšie. Vydržať!

  • Eva Přecechtělová | 4. 2. 2008 18:00

    :o)))

  • Kuchařka on-line | 4. 2. 2008 16:57

    ----------

  • Daniella O. | 4. 2. 2008 15:46

    Zdeno z JM, v tomto pripade je komentar od bestie naprosto jasny a srozumitelny. Myslim, ze kdyz Vam nekdo sdeli, ze budete k obedu cochtat zrudnost, je docela jedno, jestli Vam to poda pisemne nebo rekne z oci do oci, treba i s usmevem na tvari. Urazka urazkou zustane a zly umysl nekomu ublizit take.

  • Anonym | 4. 2. 2008 15:05

    Osmahnout maso na pánvi a nalít na to konzervu - to snad by opravdu v receptech být nemuselo.

  • Tomáš Marný | 4. 2. 2008 11:00

    Milá, zlatá Di , měla by jste jíst hodně odřechů, jsou dobré na nervy, paní Zdena z JM má pravdu .A k mým receptům, nic nového už nevymyslím, jen snad čápy s mákem, ale čápů je málo. Jinak mám rád a hodně vařím starou českou kuchyni bez kečupu, sojovky a různých kořenících pyltíků a z moderní kuchyně kombinaci masa s ovocem a bylinami a na všech servrech o vaření je dostatek inpirace, ale je oravda, že si na Receptech nejvíce potlachám

  • Zdena z JM | 4. 2. 2008 06:33

    No ono taky záleží na tom, jak si který komentář vyložíme.Napsaný komentář vypadá jinak, než když vám řekne někdo kritiku do očí.Proto si myslím, že je třeba kritické komentáře brát s určitým nadhledem a ne za nimi hledat hned něco povýšeneckého a urážlivého.

  • Di | 4. 2. 2008 06:26

    Víte, Jano, slovo zrůdné, se mi opravdu k jídlu nehodí. Zrudné je to, co se děje za války, za totality, ale jídlo? Ale ono samozřejmě jde zase o něco úplně jiného. Vždyť to už znáte, jak to tu s některými "přispěvateli" je.

  • Jana Kutačová | 3. 2. 2008 18:50

    Souhlasím s Di.., nevadí mi ani v nejmenším odlišný názor,ale způsob vyjadřování a takové nějaké povýšenecké opovržení nad receptem,který mi připadá jako báječná rychlovka.Dělám fazole podobně,jen si je uvařím sama a přidávám protlak.Tady je použitý kečup a pro urychlení fazole z plechovky.Nic tak zrůdného to nebude.Musím se smát:o))

  • Di | 3. 2. 2008 13:18

    Víte, kdo je diplomat, pane Marný? To je člověk, který Vás pošle do Prčic takovým způsobem, že se na ten výlet začnete těšit.Tím chci říci, že všechno se dá říci slušně včetně kritiky. Nemá-li někdo rád kečup, je to jeho problém, proč hned volit silná slova o zrůdnostech ?!), kečupových koupelích (vždyť ani o množství nebyla řeč!) apod. Buďte klidný, mě odlišný názor rozhodně neuráží, ale vadí mi, když někdo uráží autory receptů právě proto, že jim chutná něco, co kritikům ne. A propos: vařit rozhodně umím a když vařím fazole (bez konzervy), dávám do nich také kečup (hodně)! A kdy už nám konečně předvedete, co vaříte Vy?

  • Tomáš Marný | 3. 2. 2008 10:39

    Jano a Di podle mně máte pravdu jen částečně , když se někdo učí vařit, tak by to rozhodně neměl zkoušet na tomto receptu, kečupové koupeli. Zkušená kuchařka si ho upraví podle svého. A o urážkách není ani řeči, je to jen odlišný názor od vašeho a to vás uráží?

  • Helena | 2. 2. 2008 19:32

    No ale zase je to rychlé.Také je to někdy nutné,když nemáme čas stát u sporáku.

  • Jana Kutačová | 2. 2. 2008 19:01

    bestie: nevidím na tomto receptu nic tak pobuřujícího,spíš se mi nelíbil Tvůj komentář.Je zcela zbytečný a jen zabírá místo tam,kde by měly být komentáře k pokrmu a ne plané tlachání o ničem.

  • Di | 2. 2. 2008 17:56

    Už jme to tu bestie probírali a prpíraly stokrát: 1. jsou tací, kteří se teprve učí vařit, začínají třeba od konzerv a rádi zde najdou inspiraci; 2. jsou chvíle, kdy člověk potřebuje uvařit něco rychlého, protože spěchá a také k tomu potřebuje inspiraci ; co je na tom špatného přidat k čerstvému masu již uvařené, ochucené fazole? A v neposlední řadě: NIKDO VÁS PŘECE NENUTÍ TO ANI ČÍST, NATOŽ VAŘIT! Takže s tímto stokrát obehraným tématem urážení už prosím vůbec nezačínejte.

  • bestie bestie | 2. 2. 2008 16:54

    No vida. A já myslel, že tato stránka je o receptech a vaření. A ona je o tom, jak cosi čochtat z kečupu a konzerv. No to je opravdu mexické. Na tyto stránky, pokud by chtěly mít trochu úroveň, by měl jejich správce zařazovat opravdu recepty na vaření a ne takové výše uvedené zrůdnosti.

  • Kačaba | 15. 1. 2008 13:53

    Mexické nemexické, je to prostě výborné. Rychlovka a super. Vřele doporučuji.Trošku vegety a chilli není na škodu.

  • Hydr0gen | 21. 8. 2007 01:20

    Co je na tom mexického? To, že jsou tam fazole?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Luštěniny Fazole
Pokrmy Z luštěnin Mexiko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Fazole v tomatové omáčce Kečup - ostrý Pepř mletý Sádlo Sůl Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Plundrové těsto

Plundrové těsto

Skotská vejce

Skotská vejce

Bábovka triviální olejová

Bábovka triviální olejová

Celozrnné dalamánky

Celozrnné dalamánky

Plněné bezmasé bramborové knedlíky

Plněné bezmasé bramborové knedlíky

Šopský salát II.

Šopský salát II.

Pečená dýně (velice chutná)

Pečená dýně (velice chutná)

Míchaná vejce (nejen) s romadůrem nebo tvarůžky

Míchaná vejce (nejen) s romadůrem…

Krkovička po maďarsku

Krkovička po maďarsku

Doporučujeme

30 minut
Rychlé karí s květákem a batáty

Rychlé karí s květákem a batáty

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

12
Dušené maso s dýní
Dušené maso s dýní
12
Crumble s ostružinami
Crumble s ostružinami
12
Čočkový dhál
Čočkový dhál
11
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Husí polévka s játrovými…
11
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…

Zajímavé články

Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým bude naprosto dokonalý
Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým…
Přepuštěné máslo: Recept na ghí je jednoduchý a zvládnete ho i vy
Přepuštěné máslo: Recept na ghí je jednoduchý a…
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
AHA.cz Bagárová přiznala krizi: Po Lekajovi ani stopy

Bagárová přiznala krizi: Po Lekajovi ani stopy

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Blesk pro ženy V teple a zároveň in: Pletené šaty jsou zimními stálicemi. Letošní střihy sluší všem postavám

V teple a zároveň in: Pletené šaty jsou zimními stálicemi. Letošní střihy sluší všem postavám

Ženy.cz „Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

„Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

Blesk.cz Velkolepé turné Lucie slavící 40 let: Roboti, hvězdy a 22 vypalovaček!

Velkolepé turné Lucie slavící 40 let: Roboti, hvězdy a 22 vypalovaček!

SportRevue.cz FOTO: Kateřina Elhotová a 30 dalších nejhezčích (ex)basketbalistek na světě

FOTO: Kateřina Elhotová a 30 dalších nejhezčích (ex)basketbalistek na světě

Maminka.cz Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Blesk Horoskopy Charakteristika všech 12 znamení: Platí vždycky, co se o nich říká? Astroložka Boháčová prozradila!

Charakteristika všech 12 znamení: Platí vždycky, co se o nich říká? Astroložka Boháčová prozradila!

  • Recepty.cz
  • Mexické fazole
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact