• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Medvědí tlapky
Napište svůj komentář k receptu

Medvědí tlapky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
2.8
hodnotilo: 24
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Medvědí tlapky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 180
      g hladká mouka
    • 120
      g moučkový cukr
    • 70
      g ořechy
    • 1
      ks vejce
    • 1
      ks žloutek
    • 140
      g máslo
    • 1
      lžíce kakao
    • skořice

Postup přípravy receptu

1
Ze všech surovin zpracujeme těsto, necháme odpočinout v ledničce, stačí jen 1 hod - doba může být delší, podle toho, kolik máme času. Těsto vmačkám do formiček tak, aby nebyly úplně plné a peču asi při 170 °C cca 10-15 minut. Horké obaluji v cukru.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Medvědí tlapky II.

Medvědí tlapky II.

Medvědí tlapa

Medvědí tlapa

Maďarská medvědí polévka

Maďarská medvědí polévka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Heluš | 9. 12. 2015 22:02

    Dnes jsem je zkoušela. Trochu jsem se vylekala u těsta - připadalo mi trošku řídké, ale výsledek předčil mé očekávání. Výsledek famózní. Zítra repete. Jednoznačně láska na první ochutnání <3

  • Martina Marťásek | 7. 12. 2007 15:10

    Mám hodně podobný recept , jen malinko nižší dávky a jen jeden žloutek , navíc přidávám trošku ml. hřebíčku - myslím , že ten dělá tlapky opravdovými tlapkami :-)) Právě jdu zpracovat těsto :-))

  • Anonym | 18. 11. 2007 19:57

    formičky se mají předem dát do horké trouby vypéct jak nové ty 100% a ty starší též ,dobře se pak vyklopují je to vyzkoušené

  • Anonym | 17. 11. 2007 07:18

    ne, formicky se nevymazavaji.Recept je po prababicce z Rakouska-Uherska, pece jj uz nekolik generaci rok co rok jeste nikdy se nestalo, ze by nesly vyklopit.Ja osobne pecu vzdy z dvojnasobne davky a prvni zmizi, lepe receno mizi jiz pred svatky.

  • Anonym | 12. 11. 2007 16:11

    formičky se musí vymazat?

  • Jitka Budějovská | 16. 12. 2006 16:40

    Výborný recept, moc voňavý...1.

  • Jana T. | 24. 11. 2006 00:16

    dik za recept zachranilo me to nemohla jsem ho najit ve sve kucharne. Vyborne!!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Cukroví Prosinec Vánoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Kakao Máslo Moučkový cukr Ořechy Skořice Vejce Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Dort s vanilkovým krémem, jahodami a kiwi

Dort s vanilkovým krémem, jahodami a…

Kotlety (řízky) v alobalu

Kotlety (řízky) v alobalu

Australská čokoládová buchta z červené řepy

Australská čokoládová buchta z…

Melounové jednohubky (salát)

Melounové jednohubky (salát)

Kuře na čerstvém zázvoru s kořenovou zeleninou

Kuře na čerstvém zázvoru s kořenovou…

Krevety Pil Pil

Krevety Pil Pil

Jablečný piškot (korpus)

Jablečný piškot (korpus)

Česneková hlíva s těstovinami

Česneková hlíva s těstovinami

Bramboráky pro děti

Bramboráky pro děti

Doporučujeme

20 minut
Vepřová panenka s houbami a jablky

Vepřová panenka s houbami a jablky

60 minut
Mandlové vanilkové rohlíčky

Mandlové vanilkové rohlíčky

50 minut
Vánoční marokánky

Vánoční marokánky

20 minut
Klasický recept na polevu na perníčky

Klasický recept na polevu na perníčky

70 minut
Pudinkové cukroví

Pudinkové cukroví

30 minut
Kouzelný vaječný koňak

Kouzelný vaječný koňak

20 minut
Pralinky s burisony

Pralinky s burisony

30 minut
Florentýnky

Florentýnky

40 minut
Šlehačkové cukroví

Šlehačkové cukroví

Poslední sledované recepty

26
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
23
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
20
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
13
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
9
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Kuřecí prsa na kari se…

Zajímavé články

Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší od Josefa Maršálka, Kristíny Nemčkové nebo Florentýny
Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší…
Linecké cukroví trochu jinak: Zkuste vylepšenou verzi s mákem
Linecké cukroví trochu jinak: Zkuste vylepšenou…
Teplé večeře do půl hodiny: 5 receptů, které zvládnete i při pečení cukroví
Teplé večeře do půl hodiny: 5 receptů, které…
Jak poznat dobré máslo? Záleží na názvu i množství mléčného tuku!
Jak poznat dobré máslo? Záleží na názvu i…
Jak na zdravé cukroví? Zkuste marokánky, medovníčky nebo slunečnicové sušenky
Jak na zdravé cukroví? Zkuste marokánky,…
AHA.cz Důvod rozvodu Vémolových je venku: TO JE TEPRVE SÍLA

Důvod rozvodu Vémolových je venku: TO JE TEPRVE SÍLA

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Blesk pro ženy Barvy roku: Přehled za posledních 12 let. Který odstín milujete, který nestál za nic?

Barvy roku: Přehled za posledních 12 let. Který odstín milujete, který nestál za nic?

Ženy.cz Fenix Awards ocenily vítěze cenami Kateřiny Handlové, kreativní ředitelky Rückl

Fenix Awards ocenily vítěze cenami Kateřiny Handlové, kreativní ředitelky Rückl

Blesk.cz Hvězda Žhavého místa Connellyová: 55 a stále krásná!

Hvězda Žhavého místa Connellyová: 55 a stále krásná!

SportRevue.cz Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která si na vánočním večírku utrhnou ostudu: Patříte mezi ně?

5 znamení zvěrokruhu, která si na vánočním večírku utrhnou ostudu: Patříte mezi ně?

  • Recepty.cz
  • Medvědí tlapky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact