• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Maso na hořčici
Napište svůj komentář k receptu

Maso na hořčici

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Maso na hořčici
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g vepřové maso
    • 400
      g hovězí maso
    • 3
      ks klobása nožičky - ne paprikový, jinak ale i různé druhy
    • 2
      kelímek šlehačka
    • 6
      ks cibule
    • 200
      g hořčice kremžská
    • 200
      g hořčice plnotučná
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na menší kostky, klobásy na kolečka, osolíme, opepříme a naložíme alespoň na hodinu (i déle, já si to připravím večer a druhý den peču) do obou hořčic. Pak dáme v pekáčku péct do trouby. Asi po půl hodině pečení přidáme nakrájenou cibuli. Během pečení můžeme podle potřeby trochu podlévat vodou. Když je maso měkké, hlavně hovězí, přilijeme obě šlehačky a dál necháme ještě dopéct (asi 1/4 hodiny).
2
Podáváme s čerstvých chlebem a hlavně pivem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Králík na hořčici II

Králík na hořčici II

Karibský králík na kakaové hořčici

Karibský králík na kakaové hořčici

Špagety se šmakounem a s hořčicí

Špagety se šmakounem a s hořčicí

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Aninka | 28. 3. 2008 20:26

    To vypadá podle receptu na hoooodně dobrý papání. To zkusím.

  • Jana Remková | 28. 3. 2008 10:08

    Moc zajímavý receptík vyzkouším a pak se vrátím k hodnocení,ale myslím,že to bude mňamka.Jana

  • Jana P. | 28. 3. 2008 08:16

    Já jsem to pekla v zapékací misce přikryté alobalem, tak jak jsem to naložila, tak jsem to do trouby šoupla, jíst to budu až k obědu, ale ochutnávání nebylo vůbec špatné.

  • autorka receptu | 28. 3. 2008 08:05

    Maso já peču odkryté v jakémkoli vyšším pekáči , občas podliji a zamíchám. Hořčice se nechává všechna tak, jak maso bylo naložené.Zdá se hořčice dost, ale pak se to šlehačkou rozředí a dostane dobrou chuť. Je to dobré, alespoň naší rodině chutná.Vyzkoušejte, třeba s poloviční dávkou a uvidíte.

  • Kamil Krybus | 27. 3. 2008 21:53

    Hovězí se peče asi 1 1/2 hod, vepřové asi 3/4 hod, klobása asi 1/2 hod, tak nevím, jestli by se to nemělo dělat postupně, aby se to nakonec sešlo všechno upečené tak akorát. Cibuli bych dal asi současně s vepřovým. A na čem se to od začátku peče? Na vodě? Nebám bych se sádla nebo oleje.

  • Olča | 27. 3. 2008 13:44

    Péci se to dá i s tím zbytkem hořčice, která nezůstane na mase?

  • lenka | 27. 3. 2008 12:13

    Mám dotaz: je toho hodně...pečete to nepřikryté v hlubokém plechu do trouby a nebo ve velkém pekáči s poklicí?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Hovězí
Maso Hovězí Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hořčice kremžská Hořčice plnotučná Hovězí maso Klobása Pepř mletý Šlehačka Sůl Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Telecí řízky

Telecí řízky

Flamendří česnečka

Flamendří česnečka

Bílá kuřecí omáčka se žampiony

Bílá kuřecí omáčka se žampiony

Banánový koktejl

Banánový koktejl

Rychlé rizoto z uzeného kuřete

Rychlé rizoto z uzeného kuřete

Marinovaná kuřecí prsa II.

Marinovaná kuřecí prsa II.

Jarní polévka s krupicovými nočky

Jarní polévka s krupicovými nočky

Staročeská nádivka

Staročeská nádivka

Guláš

Guláš

Doporučujeme

20 minut
Vepřová panenka s houbami a jablky

Vepřová panenka s houbami a jablky

60 minut
Mandlové vanilkové rohlíčky

Mandlové vanilkové rohlíčky

50 minut
Vánoční marokánky

Vánoční marokánky

20 minut
Klasický recept na polevu na perníčky

Klasický recept na polevu na perníčky

70 minut
Pudinkové cukroví

Pudinkové cukroví

30 minut
Kouzelný vaječný koňak

Kouzelný vaječný koňak

20 minut
Pralinky s burisony

Pralinky s burisony

30 minut
Florentýnky

Florentýnky

40 minut
Šlehačkové cukroví

Šlehačkové cukroví

Poslední sledované recepty

21
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
19
Vánoční marokánky
Vánoční marokánky
17
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
17
Vosí hnízda
Vosí hnízda
17
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší od Josefa Maršálka, Kristíny Nemčkové nebo Florentýny
Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší…
Linecké cukroví trochu jinak: Zkuste vylepšenou verzi s mákem
Linecké cukroví trochu jinak: Zkuste vylepšenou…
Teplé večeře do půl hodiny: 5 receptů, které zvládnete i při pečení cukroví
Teplé večeře do půl hodiny: 5 receptů, které…
Jak poznat dobré máslo? Záleží na názvu i množství mléčného tuku!
Jak poznat dobré máslo? Záleží na názvu i…
Jak na zdravé cukroví? Zkuste marokánky, medovníčky nebo slunečnicové sušenky
Jak na zdravé cukroví? Zkuste marokánky,…
AHA.cz Čunderlíková alias Ina z Nemocnice: Drama kolem rozvodu s Bobkem

Čunderlíková alias Ina z Nemocnice: Drama kolem rozvodu s Bobkem

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Rudá královna Geislerová opět zazářila! Kdo další zaujal povedeným modelem?

Rudá královna Geislerová opět zazářila! Kdo další zaujal povedeným modelem?

Ženy.cz Hodní kluci to mají fakt těžké! Milujeme je – ale spíš jako bráchu

Hodní kluci to mají fakt těžké! Milujeme je – ale spíš jako bráchu

Blesk.cz Slováček a Gelemová po křtu nového CD: Utajený odjezd s bývalou milenkou!

Slováček a Gelemová po křtu nového CD: Utajený odjezd s bývalou milenkou!

SportRevue.cz FOTO: 41 žen známých (ex)tenistů. Kdo má (nebo měl) doma největší kočku?

FOTO: 41 žen známých (ex)tenistů. Kdo má (nebo měl) doma největší kočku?

Maminka.cz Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která si na vánočním večírku utrhnou ostudu: Patříte mezi ně?

5 znamení zvěrokruhu, která si na vánočním večírku utrhnou ostudu: Patříte mezi ně?

  • Recepty.cz
  • Maso na hořčici
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact