• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Marinované pštrosí plátky
Napište svůj komentář k receptu

Marinované pštrosí plátky

autor: Bin Ládin
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Marinované pštrosí plátky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks pštrosí řízky
    • 2
      lžíce olivový olej
    • 0,50
      lžička sůl
    • 0,50
      lžička oregáno
    • 1
      šálek balzamikový ocet
    • 2
      lžička česnek utřený
    • 1
      lžička pepř celý
    • 1
      ks bobkový list nakrájený na proužky

Postup přípravy receptu

1
Ze všech surovin připravíme marinádu, do které naložíme alespoň na hodinu pštrosí řízky.
2
Potom vložíme řízky i s marinádou do pekáče a pečeme v troubě asi 25 minut při 180 °C.
3
Podáváme s vařenými nebo pečenými brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pštrosí vejce II.

Pštrosí vejce II.

Pštrosí maso s rozmarýnem

Pštrosí maso s rozmarýnem

Pštrosí vejce - pečená

Pštrosí vejce - pečená

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lucie Hrabcová | 16. 11. 2009 13:14

    Pštrosí maso je jedno z nejzdravějších....Minimum tuku, červené, jemné něco jako zvěřina. A hlavně je zr soukromých chovů, takže není vyhoněné hormony, jako kuřata.....Jinak takové řízky ze pštrosa smažené pomalinku....nádhera a vynikající je i svíčková!

  • Anna Kucerova | 12. 1. 2008 14:40

    Nevim, jak to melo vypadat po upeceni v troube, ale ja jsem to pak nechala zapect na 15 min v mikrovlnce. Vysledek byl ale opravdu vyborny, pritel me nekolikrat moc moc pochvalil :)

  • Marie Pospíšilová | 7. 12. 2007 06:50

    Hmm... běhací maso jsme ještě neměli, možná by stálo za hřích :)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Pečení Výjimečný den Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Balzamikový ocet Bobkový list Česnek Olivový olej Oregáno Pepř celý Pštrosí řízky Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Višňový šlehačkový dort

Višňový šlehačkový dort

Šunková pomazánka - taťkova

Šunková pomazánka - taťkova

Pečené plněné papriky

Pečené plněné papriky

Salsa guacamole

Salsa guacamole

Houbová polévka II.

Houbová polévka II.

"Piknik" medové kuličky - kokosové

"Piknik" medové kuličky - kokosové

Super tenké těsto na pizzu

Super tenké těsto na pizzu

Brokolice (květák) se sýrovou smetanou - zapečená

Brokolice (květák) se sýrovou…

Krůtí bochánky s okurkovou salsou

Krůtí bochánky s okurkovou salsou

Doporučujeme

30 minut
Čočkový salát se sázeným vejcem

Čočkový salát se sázeným vejcem

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

29
Domácí granola
Domácí granola
18
Dušený špenát se schwarzwaldskou šunkou
Dušený špenát se…
18
Lotrinské madlenky
Lotrinské madlenky
15
Vaječná tlačenka
Vaječná tlačenka
15
Kuřecí koktejl
Kuřecí koktejl

Zajímavé články

Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
AHA.cz Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Devátý díl Zrádců plný „grilování“ soupeřů: Karty života a smrti na hřbitově

Devátý díl Zrádců plný „grilování“ soupeřů: Karty života a smrti na hřbitově

SportRevue.cz Tohle jsou přítelkyně a ženy (ex)pilotů Formule 1. Kdo má doma největší kočku?

Tohle jsou přítelkyně a ženy (ex)pilotů Formule 1. Kdo má doma největší kočku?

Maminka.cz Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

  • Recepty.cz
  • Marinované pštrosí plátky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact