• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Marinovaná kuřecí prsíčka na grilu
Napište svůj komentář k receptu

Marinovaná kuřecí prsíčka na grilu

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.3
hodnotilo: 4
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Marinovaná kuřecí prsíčka na grilu
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 800
      g kuřecí maso prsa
    • 1
      dl olivový olej
    • 200
      g žampiony
    • 200
      g rajčata
    • drcený kmín
    • šalvěj
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Plátky masa jemně naklepeme, osolíme, potřeme kmínem a šalvějí. Pokapané olejem necháme několik hodin odležet. Plátky vkládáme na gril a zvolna, aby se nepřepaloval tuk ani maso, opékáme spolu s hlavičkami žampionů, které rovněž okořeníme. Na talíři podáváme s plátky rajčat a vařenými brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Marinovaná kuřecí prsa II.

Marinovaná kuřecí prsa II.

Marinovaná kuřecí stehna se zeleninou

Marinovaná kuřecí stehna se zeleninou

Marinovaná vepřová kýta

Marinovaná vepřová kýta

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • sousedka | 13. 7. 2012 20:12

    Mužu řict že maso se předem nesoli.Použivam kořeni se soli a bohatě to stači.Ale je taky pravda že u nas se malo soli. ;-)

  • Kuchařka on-line | 16. 1. 2009 22:32

    Nasypte si koření do dlaně a maso jím potřete, stejně jako se do masa vtírá sůl, třeba když pečete kačenu nebo nakládáte maso na uzení.

  • Jirka | 26. 3. 2008 07:51

    Potřít kmínem a šalvějem? Nevím jak se to dělá. Mohu vědět něco bližšího. Žampiony na grilu jsou také velice zajímavá úprava.

  • Zdena Matoušková | 23. 3. 2008 13:24

    Křehčené kuř.maso je opravdu fuj tajbl.Nic horšího jsem nejedla.Nikdy ho už nekoupím.Pes mel řízky na celý týden.Asi 1,40kg.To nemá s dobrým kuř.masem nic společného.

  • Semetrika | 21. 2. 2008 18:17

    Vážení, je třeba, aby se do diskuze vložila matka-semetrika: Pokud chcete maso připaravit a´la gril, v žádném případě nesmí být přítomna sůl!(Odstěhujte ji do Humpolce!) Je dobré si kořenínící směs namíchat individuálně, maso naložit alespoň na 2 hodiny do kořenící směsi a oleje a v chladnu nechat odležet.Poté zprudka usmažit. A osolit až na taíři!Dobrou chuť přeje SEMETRIKA

  • Eva S. | 31. 1. 2008 00:44

    Souhlasím s Andělou, křehčené maso je pěkný fujtajbl, dělala jsem z něj oběd jednou v životě a již nikdy více...To už nemá s masem vůbec nic společného.Ale dobrá, čerstvá, marinovaná prsíčka určitě uvařím, je to jednoduché a věřím že i chutné.

  • Anděla | 30. 1. 2008 08:13

    Fishbonku, křehčený kuřecí prsa nekupuju od té doby, co jsem je chtěla jemně naklepat a rozstříkly se po kuchyni. Přečetla jsem si složení obsahu balíčku a je to pěkně napajcovaný chemií, fuj. Jedině přírodní, chlazený, čerstvý maso, žádný křehčící přísady.

  • Anonym | 14. 9. 2007 21:18

    :-)

  • FISHBONEK | 10. 9. 2007 16:03

    to Danýsek: Tak si zkus někdy koupit např.: Křehčená kuřecí prsa, nic jemnějsího jsem nikdy nejedla a jediné dvě složky celého kouzla je voda a SŮL

  • Anonym | 9. 9. 2007 10:52

    kkkkk

  • Aninka | 25. 8. 2007 11:59

    Vždyt v různých marinádách a v koření na grilování, sůl je.

  • chingy Karel | 9. 8. 2007 12:04

    maso se má solit...

  • Danýsek | 8. 8. 2007 07:21

    Tak to je barbarství osolený maso nechat uležet...!!! Z masa odejde všechna štáva... To si můžu ugrilovat rovnou kus gumy...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Grilování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Drcený kmín Kuřecí maso Olivový olej Rajčata Šalvěj Sůl Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Telecí kýta na hříbkách

Telecí kýta na hříbkách

Pizza rohlíky

Pizza rohlíky

Mrkvový salát trochu jinak

Mrkvový salát trochu jinak

Mrkvový dort s mandlemi

Mrkvový dort s mandlemi

Italská caponata

Italská caponata

Vynikající vanilková zmrzlina

Vynikající vanilková zmrzlina

Špenátovo-vločková polévka

Špenátovo-vločková polévka

Těsto na domácí chleba

Těsto na domácí chleba

Pikantní kuřecí srdíčka

Pikantní kuřecí srdíčka

Doporučujeme

50 minut
Dýňová panenka Wellington s batátovými hranolky

Dýňová panenka Wellington s…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

48
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
12
Drožďová (kvasnicová) pomazánka se slaninou
Drožďová (kvasnicová)…
11
Cuketové hranolky
Cuketové hranolky
11
Dýňová polévka Hokaido
Dýňová polévka Hokaido
10
Letní těstoviny
Letní těstoviny

Zajímavé články

Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
AHA.cz Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Violoncellistka Terezie Kovalová se vdala: Ukázala snímky ze svatby!

Violoncellistka Terezie Kovalová se vdala: Ukázala snímky ze svatby!

SportRevue.cz Z milionáře žebrákem. 11 sportovců, kteří přišli (skoro) o všechno

Z milionáře žebrákem. 11 sportovců, kteří přišli (skoro) o všechno

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Další doporučené recepty:

Marináda na žebra
Marináda na žebra
Marinovaná červená řepa - sladkokyselá
Marinovaná červená řepa - sladkokyselá
Marinovaná kuřecí prsa II.
Marinovaná kuřecí prsa II.
Marinovaná kuřecí stehna se zeleninou
Marinovaná kuřecí stehna se zeleninou
Marinovaná mrkev s koriandrovým pestem
Marinovaná mrkev s koriandrovým pestem
Marinovaná pikantní žebra
Marinovaná pikantní žebra
  • Recepty.cz
  • Marinovaná kuřecí prsíčka na grilu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact