• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Luhačovický špaček
Napište svůj komentář k receptu

Luhačovický špaček

autor: DvorakovaKaterina
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 11
doba přípravy: 25 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Luhačovický špaček
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g mleté maso - hovězí
    • 250
      g mleté maso - vepřové
    • 1
      ks vejce
    • 1
      ks cibule
    • 2
      lžíce strouhanka
    • petrželová nať
    • pepř mletý
    • sůl
    • 2
      lžíce hořčice plnotučná
    • 4
      ks ostravská klobása
    • 4
      plátek anglická slanina
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      lžíce mletá paprika
    • 2
      lžíce kečup - jemný

Postup přípravy receptu

1
Mleté maso smícháme dohromady, dobře vymícháme se strouhankou, mletou paprikou, pepřem, vejcem, jemně krájenou cibulí a petrželovou natí.
2
Z těsta vytvarujeme širší oválné řízky (průměr podle velikosti klobásy), potřeme hořčicí, na prostředek položíme ostravskou klobásu a tu zavineme do masa (klobása může vykukovat).
3
Stočíme do plátku slaniny a spíchneme špejlí, aby držela. Masové špačky vložíme do olejem vymaštěného pekáče a pečeme na 180 °C asi 20 minut.
4
Před dopečením potřeme po vrchu kečupem a zapečeme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Malínský špaček od sestry Ireny

Malínský špaček od sestry Ireny

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Habka | 2. 12. 2012 15:55

    Bylo to moc dobré, pochutnali jsme si. Dávám za 1.

  • jana | 18. 2. 2011 17:33

    víš prd, co je dobrý ;-)

  • Linda | 11. 1. 2011 13:56

    Nevíte prosím jaká je kalorická hodnota tadytoho pokrmu.. Ráda bych věděla jestli toho jídlo si můžu dovolitzaředit do své redukční diety :)

  • Jana Remková | 26. 7. 2008 13:38

    Dnes jsem to měla na oběd,ty párky jsem na koncích nařízla,jako na grilování,ale jen jeden řez,ne do kříže a ono to opravdu vypadalo,jako špaček-nebo nějaký pták.Moc dobré,dávám za 1

  • Jana Janková | 14. 1. 2007 18:24

    Je to super.

  • Maruš | 12. 1. 2007 11:31

    Simčo,někdy přidávám do mletého masa trochu Solamylu,líp pak drží tvar.

  • Anonym | 11. 1. 2007 20:59

    Aspoň že vím, co si v Luhačovicích určitě nedat.

  • Simča Sládková | 11. 1. 2007 19:45

    No právě, já jsem také výrazně masožravá. takže maso, obalené masem a to vše "přepásané" masem je prostě žůžo - labůžo.....

  • Kateřina Dvořáková | 11. 1. 2007 15:22

    Zkusila jsem dát více hovězího mletého masa, než vepřového - to je tučnější a potom se rozpadá... A drželo to... Ale jinak - reakce přítele na tento recept - "no to je naprosto dokonalý, maso v masu a ještě v masu :c)"

  • Simča Sládková | 11. 1. 2007 12:50

    Jo,jo, v "klucích" nás to móóóc zaujalo, takže jsme ho uz otestovali. Bylo to dost dotbré!!! Jen se přiznám, že mi to moc nedrželo pohromadě... ale chuťově za 1 (ty chyby nebyly v receptu, ale spíš v rukách, které ten recept realizovaly :o))) )

  • Anonym | 11. 1. 2007 12:25

    Je dodbré že je to zde napsané, recept si lépe najdu

  • Kejty | 11. 1. 2007 11:57

    Tento recept byl před pár dny v pořadu KLUCI V AKCI.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Hovězí
Maso Hovězí Vepřové Oběd Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Cibule Hořčice plnotučná Kečup - jemný Mletá paprika Mleté maso - hovězí Mleté maso - vepřové Ostravská klobása Pepř mletý Petrželová nať Rostlinný olej Strouhanka Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Italské těstoviny

Italské těstoviny

Buchty trochu jinak

Buchty trochu jinak

Dušené jemné zelíčko

Dušené jemné zelíčko

Kokosový dort

Kokosový dort

Zapečená brokolice s krabími tyčinkami

Zapečená brokolice s krabími tyčinkami

Avokádový salát k večeři

Avokádový salát k večeři

Pomazánka na jednohubky

Pomazánka na jednohubky

Jablečný (hruškový) šlehačkový koláč s drobenkou

Jablečný (hruškový) šlehačkový koláč…

Dušená červená řepa / zelí z řepy

Dušená červená řepa / zelí z řepy

Doporučujeme

20 minut
Grilovaný losos ve slanině

Grilovaný losos ve slanině

Meruňkové knedlíky - kynuté

Meruňkové knedlíky - kynuté

45 minut
Buřty na pivě

Buřty na pivě

60 minut
Rybízový koláč jako od babičky

Rybízový koláč jako od babičky

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

40 minut
Cuketové placky bez lepku

Cuketové placky bez lepku

40 minut
Rýžový nákyp s meruňkami

Rýžový nákyp s meruňkami

120 minut
Zapečené brambory s masem a smetanou

Zapečené brambory s masem a smetanou

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Poslední sledované recepty

181
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…
57
Restované žampiony s bramborami a kadeřávkem
Restované žampiony s…
39
Paštika z uzeného lososa
Paštika z uzeného lososa
37
Klasické lečo
Klasické lečo
35
Řepová polévka s koprem
Řepová polévka s koprem

Zajímavé články

Jak si doma namíchat dokonalý letní koktejl? 5 tipů od profesionálního barmana
Jak si doma namíchat dokonalý letní koktejl? 5…
Neuvěřitelné květinové dorty: Jihokorejská cukrářka vytváří sladkosti, které vypadají jako skutečné kytice
Neuvěřitelné květinové dorty: Jihokorejská…
Velký meruňkový speciál: Rady, kde je nasbírat, jak je zavařit, usušit i co z nich upéct nebo uvařit dobrého
Velký meruňkový speciál: Rady, kde je nasbírat,…
Cuketové recepty celebrit: Upečte si cukeťák Heleny Vondráčkové nebo bábovku Marthy Stewart
Cuketové recepty celebrit: Upečte si cukeťák…
Meruňkové knedlíky podle Josefa Maršálka: Tvarohové těsto nechává odpočinout a používá meruňky i s peckou
Meruňkové knedlíky podle Josefa Maršálka:…
AHA.cz Těžko u Šafářové s Plekancem: Dusná atmosféra plná stresu, děti trpí

Těžko u Šafářové s Plekancem: Dusná atmosféra plná stresu, děti trpí

Mimibazar Bojíte se rádi? Navštivte 10 nejbizarnějších a nejděsivějších míst v Česku

Bojíte se rádi? Navštivte 10 nejbizarnějších a nejděsivějších míst v Česku

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Stylový týden: Saskia Burešová má v 78 letech styl v malíku. A kdo byl ještě na pochvalu?

Stylový týden: Saskia Burešová má v 78 letech styl v malíku. A kdo byl ještě na pochvalu?

Ženy.cz Musíme si promluvit: Proč rozhovory o vztahu muže děsí a nikam nevedou?

Musíme si promluvit: Proč rozhovory o vztahu muže děsí a nikam nevedou?

Blesk.cz Nešťastný Kristian Kodet (77): Milionová investice k pláči!

Nešťastný Kristian Kodet (77): Milionová investice k pláči!

SportRevue.cz FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

Maminka.cz Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Blesk Horoskopy Hodina narození určuje vaši povahu: Přišli jste na svět před půlnocí, nebo po obědě?

Hodina narození určuje vaši povahu: Přišli jste na svět před půlnocí, nebo po obědě?

  • Recepty.cz
  • Luhačovický špaček
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact