• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Lovecké řízky
Napište svůj komentář k receptu

Lovecké řízky

autor: Edita.st
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 9
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Lovecké řízky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      vepřové maso
    • 250
      g čerstvé žampiony na plátky
    • 100
      g slanina na jemno pokrájená
    • 1
      ks cibule středně velká, pokrájená na tenká kolečka
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      lžička pálivá paprika mletá
    • 1
      kelímek smetana
    • olej
    • 1
      ks instantní jíška

Postup přípravy receptu

1
Řízky naklepeme, osolíme a opepříme, vložíme na rozpálený olej a opékáme do měkka, poté vyjmeme.
2
Do výpeku vsypeme žampiony, cibuli a slaninu a opékáme do zlatova, pak vlijeme smetanu, okořeníme mletou paprikou, necháme chvilku povařit a zahustíme (velmi vhodná je hotová instantní jíška).
3
Když je omáčka hotová, vložíme ještě jednou řízky a necháme prohřát.
4
Podáváme s vařeným bramborem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nakládané řízky

Nakládané řízky

Pečené kapří řízky v citronovo-mandlové krustě

Pečené kapří řízky v citronovo…

Kořeněné vepřové řízky v alobalu

Kořeněné vepřové řízky v alobalu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Monika.7 | 4. 1. 2013 20:01

    Vcera jsem varila a cela rodina si moc pochutnala. Hned jsem si recept poznamenala a brzy ho zas uvarim.

  • Klárka | 18. 8. 2012 20:03

    To přece nevadí, podstatné je, že je tam maso, houby, smetana a tak dále. Ale svým způsobem máte pravdu, u některých receptů fotky nesedí po uvaření ani náhodou :-|

  • Vlasta | 24. 1. 2012 13:48

    Ta foto nesouhlasí s textem (řízky). Jsou tam jenom kousíčky masa! Dobrý recept, ale ne s vařeným bramborem!!!

  • Jaskovcova | 4. 8. 2011 11:13

    Moc dobré .

  • Šárka Rudlová | 19. 1. 2009 15:40

    Taky dělám, jen ještě přidávám na řízky sýr a šunky a slaninu do výpeku nedávám. Je to moc dobré i s americkými bramborami.

  • radek | 1. 4. 2007 18:49

    právě jsme dojedli toto úžasné jídlo. děkuji, jistě se zařadí do repertoáru pokrmů. pouze jsem ho rozšířil o žlutou papriku, co jsem měl v lednici. příště to chci zkusit s americkými bramborami. Dávám 1.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čerstvé žampiony Cibule Instantní jíška Olej Pálivá paprika Pepř mletý Slanina Smetana Sůl Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Klasická hovězí roláda

Klasická hovězí roláda

Řez obližprst

Řez obližprst

Bramborový chléb

Bramborový chléb

Linecká velikonoční vejce II.

Linecká velikonoční vejce II.

Čínské masové placičky alá Zita Kabátová

Čínské masové placičky alá Zita…

Friulské frico

Friulské frico

Báječné máslové koláčky - nejen svatební

Báječné máslové koláčky - nejen…

Čokoládové brownies s marshmallows

Čokoládové brownies s marshmallows

Pórková polévka s cizrnou

Pórková polévka s cizrnou

Doporučujeme

20 minut
Vepřová panenka s houbami a jablky

Vepřová panenka s houbami a jablky

60 minut
Mandlové vanilkové rohlíčky

Mandlové vanilkové rohlíčky

50 minut
Vánoční marokánky

Vánoční marokánky

20 minut
Klasický recept na polevu na perníčky

Klasický recept na polevu na perníčky

70 minut
Pudinkové cukroví

Pudinkové cukroví

30 minut
Kouzelný vaječný koňak

Kouzelný vaječný koňak

20 minut
Pralinky s burisony

Pralinky s burisony

30 minut
Florentýnky

Florentýnky

40 minut
Šlehačkové cukroví

Šlehačkové cukroví

Poslední sledované recepty

24
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
21
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
17
Houbové škvarky z václavek či bedel
Houbové škvarky z…
15
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
14
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína

Zajímavé články

Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší od Josefa Maršálka, Kristíny Němčkové nebo Florentýny
Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší…
Linecké cukroví trochu jinak: Zkuste vylepšenou verzi s mákem
Linecké cukroví trochu jinak: Zkuste vylepšenou…
Teplé večeře do půl hodiny: 5 receptů, které zvládnete i při pečení cukroví
Teplé večeře do půl hodiny: 5 receptů, které…
Jak poznat dobré máslo? Záleží na názvu i množství mléčného tuku!
Jak poznat dobré máslo? Záleží na názvu i…
Jak na zdravé cukroví? Zkuste marokánky, medovníčky nebo slunečnicové sušenky
Jak na zdravé cukroví? Zkuste marokánky,…
AHA.cz Důvod rozvodu Vémolových je venku: TO JE TEPRVE SÍLA

Důvod rozvodu Vémolových je venku: TO JE TEPRVE SÍLA

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Barvy roku: Přehled za posledních 12 let. Který odstín milujete, který nestál za nic?

Barvy roku: Přehled za posledních 12 let. Který odstín milujete, který nestál za nic?

Ženy.cz Fenix Awards ocenily vítěze cenami Kateřiny Handlové, kreativní ředitelky Rückl

Fenix Awards ocenily vítěze cenami Kateřiny Handlové, kreativní ředitelky Rückl

Blesk.cz Vdovec po Zagorové Margita: Dodnes čichá její vůni! Rok a půl nedokázal uložit urnu

Vdovec po Zagorové Margita: Dodnes čichá její vůni! Rok a půl nedokázal uložit urnu

SportRevue.cz FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která si na vánočním večírku utrhnou ostudu: Patříte mezi ně?

5 znamení zvěrokruhu, která si na vánočním večírku utrhnou ostudu: Patříte mezi ně?

Další doporučené recepty:

Loupáčky zadělávané v domácí pekárně
Loupáčky zadělávané v domácí pekárně
Loupáky - nejlepší
Loupáky - nejlepší
Lovecká pomazánka
Lovecká pomazánka
Lovošská topinka
Lovošská topinka
Lučanský chléb nejen pro diabetiky
Lučanský chléb nejen pro diabetiky
Lučinová pomazánka s mrkví, ořechy a ovocem
Lučinová pomazánka s mrkví, ořechy a…
  • Recepty.cz
  • Lovecké řízky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact