• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Loupežnická játra
Napište svůj komentář k receptu

Loupežnická játra

autor: mousse
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Loupežnická játra
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 150
      g drůbeží játra
    • 50
      g kapie
    • 100
      g žampiony
    • 2
      lžíce kečup - jemný
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Játra nakrájíme na nudličky, orestujeme, uděláme šťávu z kečupu, přidáme kápie a žampiony, mírně povaříme, dochutíme.
2
Příloha rýže.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Játra ze selete - raz, dva

Játra ze selete - raz, dva

Bylinková játra (nejen) se slaninou

Bylinková játra (nejen) se slaninou

Kachní játra na cibulce s hranolkami

Kachní játra na cibulce s hranolkami

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • berda | 23. 8. 2012 11:29

    Tak tyhle diskuze miluju. Co kdyby jste místo kvákání o tom jestli je kečup zdravý napsali o tom jak vám to chutnalo a zda stojí zato to vyzkoušet!

  • Monika Krausova | 30. 6. 2009 16:38

    kecup :))!

  • romana hrabovska | 15. 12. 2006 21:31

    přesně tak,kečup vyhrává

  • Di | 15. 12. 2006 06:22

    Tohle ale není italský server ani italské jídlo. Takže Ital ať si tam dá, co chce, my si tam dáme podle Romany Hrabovské kečup, i když jsme v Americe třeba ani nebyli!!

  • Myš | 14. 12. 2006 17:32

    No, o italské kuchyni toho s dovolením trochu vím.. Vzhledem k tomu, že je to nejprodávanější destinace v naší CK a trávím tam každý rok docela dost času :-) Ale můžete to klidně nazývat rádobynadhled :-))))

  • Di | 13. 12. 2006 10:01

    Samozřejmě nic proti tomu. To byla jen reakce na ty rádoby s nadhledem zkušených evropských kuchařů psané komentáře. Pokud vařím s kečupem, dávám ho tam proto, že mi v daném jídle vyhovuje, a ne proto, že to dělají "poblbaní amíci".

  • Jana Z | 13. 12. 2006 09:37

    Di, je to sranda, ale my si fakt bramborák pokapeme kečupem. Jak píše Romana dobrým,domácím, bez éček a jiných sajrajtů a chutná nám to. :-))

  • Di | 13. 12. 2006 06:28

    Já myslím, že je to každého věc, co si dá do jídla. Někam se více hodí kečup a jinam protlak a někam zase patří italská salsa. A propo, už jste Myši a Karle Krybusi viděli Itala, jak si lije kečup na bramborák? To by Čech rozhodně neudělal!

  • romana hrabovska | 12. 12. 2006 19:06

    Já mám moc ráda kečup.Dobrý je domácí.Dělám si ho sama.Tak tam jsou všechny potraviny z naší zahrádky.Rajčata a papriky,cibule,česnek.I z obchodu hotové omáčky mají rajčata vtom.

  • Anna | 12. 12. 2006 15:34

    Moc dobrá kombinace s těmi žampiony.

  • Hana Rožníčková | 11. 12. 2006 18:36

    Každýmu chutná něco jinýho, já nemusím kečup skoro vůbec, ale zato tatarku mám moc ráda. Takže co člověk, to různá chuť....

  • Myš | 11. 12. 2006 17:36

    Taky zůstávám paf nad nadměrným používáním kečupu.. Je to zbytečně kalorické a za nejhorší považuji, když si to lidi patlají na různá již hotová jídla v tak velkém množství, že přehluší chuť jídla samotného.. Typicky amíkovské !!! Třeba Itala by to nenapadlo....Ale jinak recept vypadá zajímavě, asi ho co nejdřív vyzkouším :-)

  • romana hrabovska | 11. 12. 2006 17:20

    To už záleží jak na každým co mu chutná více,kečup nebo protlat.Koření podle chuti.

  • Kamil Krybus | 11. 12. 2006 16:17

    Hrůzou české kuchyně je užívání kečupu, který vymysleli poblbaní amíci. Zkus to s protlakem a chuť dotáhni vhodným kořeněním.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vnitřnosti
Maso Vnitřnosti Oběd Večeře Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Drůbeží játra Kapie Kečup - jemný Pepř mletý Sůl Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kotlety po čínsku

Kotlety po čínsku

Jednoduchá sýrovo-žampionová omáčka

Jednoduchá sýrovo-žampionová omáčka

Rychlé rizoto z uzeného kuřete

Rychlé rizoto z uzeného kuřete

Barevné bramborové knedlíky (noky)

Barevné bramborové knedlíky (noky)

Brokolicová polévka IV

Brokolicová polévka IV

Banánový dort s kakaovou šlehačkou

Banánový dort s kakaovou šlehačkou

Světlý piškotový korpus

Světlý piškotový korpus

Jablečná přesnídávka

Jablečná přesnídávka

Halušky se špenátem

Halušky se špenátem

Doporučujeme

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

20 minut
Rychlá mexická fazolová polévka

Rychlá mexická fazolová polévka

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

90 minut
Francouzské brambory

Francouzské brambory

80 minut
Strouhaný kakaový koláč

Strouhaný kakaový koláč

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

60 minut
Tvarohová bábovka

Tvarohová bábovka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

13
Křehký dort s revení
Křehký dort s revení
11
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
9
Kynutá skořicová bábovka
Kynutá skořicová bábovka
9
Zeleninový salát s miniřízečky a česnekovým dresinkem
Zeleninový salát s…
8
Lístkoví šnečci s marmeládou
Lístkoví šnečci s…

Zajímavé články

Šup šup buchta: Nejrychlejší a nejjednodušší moučník, který se vždycky povede
Šup šup buchta: Nejrychlejší a nejjednodušší…
Slané šátečky z listového těsta: Máme pro vás 5 výtečných náplní, na kterých si určitě pochutnáte!
Slané šátečky z listového těsta: Máme pro vás 5…
Rajčata v konzervě: Na co se hodí celá, krájená, drcená či pasírovaná?
Rajčata v konzervě: Na co se hodí celá, krájená,…
Strouhaná buchta podle Jiřiny Bohdalové: Úžasná rychlovka, díky které se blýsknete
Strouhaná buchta podle Jiřiny Bohdalové: Úžasná…
Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým bude naprosto dokonalý
Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým…
AHA.cz Kraus klesl na samé dno! Otřesné ponížení Sáry Donutilové

Kraus klesl na samé dno! Otřesné ponížení Sáry Donutilové

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Zimní trend číslo jedna, který už teď nosí všechny ženy: Hřeje, lichotí postavě a dá se chytře kombinovat

Zimní trend číslo jedna, který už teď nosí všechny ženy: Hřeje, lichotí postavě a dá se chytře kombinovat

Ženy.cz 5 skvělých raperek, které mě brutálně baví. Máte je v playlistu taky?

5 skvělých raperek, které mě brutálně baví. Máte je v playlistu taky?

Blesk.cz Hořké přiznání Eriky Stárkové: Rozchod s otcem dcery (3)!

Hořké přiznání Eriky Stárkové: Rozchod s otcem dcery (3)!

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která bývají nejčastěji nemocná: Kdo mívá slabou imunitu?

5 znamení zvěrokruhu, která bývají nejčastěji nemocná: Kdo mívá slabou imunitu?

  • Recepty.cz
  • Loupežnická játra
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact