• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Losos s paprikami
Napište svůj komentář k receptu

Losos s paprikami

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Losos s paprikami
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 750
      g losos
    • 2
      lžíce citronová šťáva
    • sůl
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 200
      ml bílé víno
    • 400
      g rajčata (Malé)
    • 1
      svazek kopr
    • 1
      smetana ke šlehání
    • 2
      lžíce strouhaný křen
    • pepř mletý (Mletý)
    • 2
      ks červená paprika
    • 2
      ks zelená paprika

Postup přípravy receptu

1
Troubu předehřejte na 200 °C, filety z lososa omyjeme, rozkrájíme na porce, osušíme, osolíme, opepříme a pokapeme citrónovou šťávou, papriky očistíme, vyřízneme semeníky, omyjeme a nakrájíme na tenké prstýnky.
2
Rozehřejeme olej a papriky na něm opékáme 10 minut, spaříme rajčata vroucí vodou, oloupeme a pokrájíme na kolečka, zapékací mísu potřeme olejem a narovnáme do ní porce lososa, pokryjeme paprikami a poté rajčaty. Promícháme víno se šlehačkou a strouhaným křenem a omáčkou přelijeme pokrm v zapékací míse.
3
Zapékáme 15-20 minut, ozdobíme petrželkou a salátem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Dušené zelí s paprikami

Dušené zelí s paprikami

Guláš s paprikami

Guláš s paprikami

Pangasius se sušenými rajčaty a paprikami

Pangasius se sušenými rajčaty a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Petr Chaloupsky | 28. 9. 2008 14:41

    Vynikající, dnes jsem vyzkoušel. Všem moc chutnalo a losos neztratil svoji originální chuť. Akorát jsem to dělal pro více lidí, takže v troubě to bylo skoro 45 minut.

  • Martina Svobodová | 26. 1. 2008 17:18

    Tento recept jsem vyzkoušela a byla jsem moc překvapená. Nemám ráda ohřívanou rybu druhý den, ale tentokrát byla stále vynikající. Hned jsem přeposlala dál, ať si tuhle mňamku ozkoušejí i další.

  • Lenka Schillerová | 24. 5. 2007 11:43

    Tento recept na lososa je naprosto fantasticky. Z tohoto webu je muj nejoblibenejsi. Chutnalo zatim uplne vsem, kterym jsem tuto lahudku servirovala. Jednoduche a rychle! :-)

  • Mirka Bernier | 22. 10. 2004 17:29

    Wow to vypada fakt dobre! Mala otazecka neni ta paprika "rozbleptana"? Manzel to totiz nema vubec rad, trosku se to bojim risknout....

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé víno Červená paprika Citronová šťáva Kopr Losos Pepř mletý Rajčata Rostlinný olej Smetana ke šlehání Strouhaný křen Sůl Zelená paprika
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ředkvičková pomazánka s karotkou

Ředkvičková pomazánka s karotkou

Pikantní pečená kuřecí stehna

Pikantní pečená kuřecí stehna

Ňadra v růžovém negližé (oběd za 15 minut)

Ňadra v růžovém negližé (oběd za 15…

Kung Pao Mango

Kung Pao Mango

Marinované plátky s bramborem-zapečené

Marinované plátky s bramborem-zapečené

Žampiony na grilu

Žampiony na grilu

Müsli tyčinky II.

Müsli tyčinky II.

Jednoduchá schwarzwaldská šunka se zelím

Jednoduchá schwarzwaldská šunka se…

Medové trubičky

Medové trubičky

Doporučujeme

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

20 minut
Rychlá mexická fazolová polévka

Rychlá mexická fazolová polévka

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

90 minut
Francouzské brambory

Francouzské brambory

80 minut
Strouhaný kakaový koláč

Strouhaný kakaový koláč

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

60 minut
Tvarohová bábovka

Tvarohová bábovka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

36
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím
15
Guláš na pivu a hrubozrnné hořčici
Guláš na pivu a…
15
Císařský trhanec
Císařský trhanec
14
Kulaté kynuté knedlíky - příloha
Kulaté kynuté knedlíky -…
13
Salát s opečeným tofu a hořčičnou zálivkou
Salát s opečeným tofu a…

Zajímavé články

Šup šup buchta: Nejrychlejší a nejjednodušší moučník, který se vždycky povede
Šup šup buchta: Nejrychlejší a nejjednodušší…
Slané šátečky z listového těsta: Máme pro vás 5 výtečných náplní, na kterých si určitě pochutnáte!
Slané šátečky z listového těsta: Máme pro vás 5…
Rajčata v konzervě: Na co se hodí celá, krájená, drcená či pasírovaná?
Rajčata v konzervě: Na co se hodí celá, krájená,…
Strouhaná buchta podle Jiřiny Bohdalové: Úžasná rychlovka, díky které se blýsknete
Strouhaná buchta podle Jiřiny Bohdalové: Úžasná…
Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým bude naprosto dokonalý
Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým…
AHA.cz Nemocí ztrápená Konvičková polyká slzy: Jde o partnera Reného

Nemocí ztrápená Konvičková polyká slzy: Jde o partnera Reného

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Blesk pro ženy Zimní trend číslo jedna, který už teď nosí všechny ženy: Hřeje, lichotí postavě a dá se chytře kombinovat

Zimní trend číslo jedna, který už teď nosí všechny ženy: Hřeje, lichotí postavě a dá se chytře kombinovat

Ženy.cz Průvodce randění na Tinderu: Poznáte psychopata ještě před první schůzkou?

Průvodce randění na Tinderu: Poznáte psychopata ještě před první schůzkou?

Blesk.cz Venus, Gwendoline a Eva v Praze: Noční tah, ráno tenis a úsměvy

Venus, Gwendoline a Eva v Praze: Noční tah, ráno tenis a úsměvy

SportRevue.cz 45 let? Žádný věk! Nejslavnější fotbalová manželka světa je stále šik

45 let? Žádný věk! Nejslavnější fotbalová manželka světa je stále šik

Maminka.cz 25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která bývají nejčastěji nemocná: Kdo mívá slabou imunitu?

5 znamení zvěrokruhu, která bývají nejčastěji nemocná: Kdo mívá slabou imunitu?

  • Recepty.cz
  • Losos s paprikami
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact