• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Losos na pomerančích
Napište svůj komentář k receptu

Losos na pomerančích

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
1.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Losos na pomerančích
Losos na pomerančích
Losos na pomerančích
Losos na pomerančích
Losos na pomerančích
Losos na pomerančích
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 2
      lžíce máslo
    • 40
      g strouhaný kokos
    • 2
      lžíce sezamový olej
    • 8
      ks rýžový papír
  • Náplň
    • sůl
    • 1
      hrst pažitka
    • pepř mletý
    • 1
      ks pomeranč
    • 400
      g losos
    • 2
      ks červená cibule
    • sezamový olej
    • 1
      ks limetková kůra
    • 10
      ks kari lístky čerstvé
    • 1
      ks limetková šťáva
  • Omáčka
    • 100
      ml drůbeží vývar
    • 3
      lžíce červený vinný ocet
    • 1
      ks červená chilli paprička
    • 1
      lžička koriandr čerstvý nasekaný
    • 1
      ks červená cibule
    • 1
      lžička kukuřičný škrob
    • 2
      lžíce hnědý cukr

Postup přípravy receptu

1
Rýžové papíry namočte do vody. Až změknou, rozložte je vedle sebe, osušte a 4 z nich posypte kokosem a sezamem. Přikryjte zbylými papíry a přimáčkněte.

RADA: Další tipy na přípravu lososa!

2
Rozehřejte máslo a z obou stran je osmahněte, pak překrojte.
3
Cibuli a chilli nakrájejte najemno, v pánvi je podlijte octem a vývarem, přidejte cukr a přiveďte k varu.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

4
Škrob rozmíchejte ve 2 lžících studené vody a všlehejte do omáčky. Až zhoustne a vychladne, vmíchejte koriandr. Nafiletujte pomeranče, cibuli nasekejte nadrobno.
5
Lososa nakrájejte na plátky a osmahněte na oleji. Osolte, opepřete. Rýžové papíry naplňte kůrou, pomerančem, pažitkou, kari listy a limetkovou šťávou a kůrou. Podávejte s omáčkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Losos v alobalu

Losos v alobalu

Losos s blinami a řepou

Losos s blinami a řepou

Losos s hráškovým pyré

Losos s hráškovým pyré

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby Losos FOOD
Rybí Smažení Bez lepku Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená chilli paprička Červená cibule Červený vinný ocet Drůbeží vývar Hnědý cukr Kari lístky Koriandr Kukuřičný škrob Limetková kůra Limetková šťáva Losos Máslo Pažitka Pepř mletý Pomeranč Rýžový papír Sezamový olej Strouhaný kokos Sůl

Jak krájet cibuli

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Nudlová polévka s mrkví

Nudlová polévka s mrkví

Věnečky z odpalovaného těsta s krémem

Věnečky z odpalovaného těsta s krémem

Tvarohové řezy trojbarevné

Tvarohové řezy trojbarevné

Brokolicový krém

Brokolicový krém

Špecle se slaninou a žampiony

Špecle se slaninou a žampiony

Jahodové řezy s pudinkem a želé

Jahodové řezy s pudinkem a želé

Česneková krkovička na houbách

Česneková krkovička na houbách

Čínská dýně

Čínská dýně

Houskové knedlíky - pečené

Houskové knedlíky - pečené

Doporučujeme

20 minut
Vepřová panenka s houbami a jablky

Vepřová panenka s houbami a jablky

60 minut
Mandlové vanilkové rohlíčky

Mandlové vanilkové rohlíčky

50 minut
Vánoční marokánky

Vánoční marokánky

20 minut
Klasický recept na polevu na perníčky

Klasický recept na polevu na perníčky

70 minut
Pudinkové cukroví

Pudinkové cukroví

30 minut
Kouzelný vaječný koňak

Kouzelný vaječný koňak

20 minut
Pralinky s burisony

Pralinky s burisony

30 minut
Florentýnky

Florentýnky

40 minut
Šlehačkové cukroví

Šlehačkové cukroví

Jak krájet cibuli

Poslední sledované recepty

21
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
15
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
15
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
14
Klasické lečo
Klasické lečo
13
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka

Zajímavé články

Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší od Josefa Maršálka, Kristíny Němčkové nebo Florentýny
Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší…
Linecké cukroví trochu jinak: Zkuste vylepšenou verzi s mákem
Linecké cukroví trochu jinak: Zkuste vylepšenou…
Teplé večeře do půl hodiny: 5 receptů, které zvládnete i při pečení cukroví
Teplé večeře do půl hodiny: 5 receptů, které…
Jak poznat dobré máslo? Záleží na názvu i množství mléčného tuku!
Jak poznat dobré máslo? Záleží na názvu i…
Jak na zdravé cukroví? Zkuste marokánky, medovníčky nebo slunečnicové sušenky
Jak na zdravé cukroví? Zkuste marokánky,…
AHA.cz Důvod rozvodu Vémolových je venku: TO JE TEPRVE SÍLA

Důvod rozvodu Vémolových je venku: TO JE TEPRVE SÍLA

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Barvy roku: Přehled za posledních 12 let. Který odstín milujete, který nestál za nic?

Barvy roku: Přehled za posledních 12 let. Který odstín milujete, který nestál za nic?

Ženy.cz Fenix Awards ocenily vítěze cenami Kateřiny Handlové, kreativní ředitelky Rückl

Fenix Awards ocenily vítěze cenami Kateřiny Handlové, kreativní ředitelky Rückl

Blesk.cz Hezuckého (†55) kamarád popsal boj o Patrikův život: Jiskřička naděje zhasla po 3 dnech! Přitom už měli plán

Hezuckého (†55) kamarád popsal boj o Patrikův život: Jiskřička naděje zhasla po 3 dnech! Přitom už měli plán

SportRevue.cz FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která si na vánočním večírku utrhnou ostudu: Patříte mezi ně?

5 znamení zvěrokruhu, která si na vánočním večírku utrhnou ostudu: Patříte mezi ně?

Další doporučené recepty:

Losos na grilu
Losos na grilu
Losos na másle a limetách se šťouchanými bramborami
Losos na másle a limetách se…
Losos na páře s restovanou zeleninou
Losos na páře s restovanou zeleninou
Losos na špenátové peřince
Losos na špenátové peřince
Losos s blinami a řepou
Losos s blinami a řepou
Losos s bylinkovou krustou
Losos s bylinkovou krustou
  • Recepty.cz
  • Losos na pomerančích
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact